Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vorige week heb ik eindelijk weer eens een grote paal gevoeld en ben ik weer eens geneukt zoals ik altijd wild, flink oprekken en diep vullen met zaad!

Martin een goede huisvriend van mij die een ongelooflijk probleem had.

Het was dus maandag en de bel ging, ik deed open en zag Martin voor de deur staan. Hij keek nogal beteuterd voor zich uit en vroeg of ik even tijd had. Ik zag aan hem dat hij met iets zat. De aap kwam al snel uit de mouw, zijn relatie was stuk gelopen.

Martin is een leuke man van rond de 25 jaar, zo'n 1,85 lang. Kort stekelig blond haar. Eigenlijk gek dat ik nooit geprobeerd had om hem te versieren of andersom. Ik ben dus 30 jaar ouder, daar zal dat plobleem wel liggen....
Maar dit terzijde.
Normaal kwam hij klagen en vertelde eigenlijk nooit de reden.
Ik vroeg er nu naar zonder een antwoord te verwachten. Spontaan zonder enige schaamte vertelde Martin dat de problemen elke keer weer hetzelfde was. Het betrof de seks.
Een beetje verlegen keek ik Martin aan en hield me van de domme, Oohh ? hoezo? Vroeg ik maar keek hem wel strak aan.

Hij werd rood van schaamte en zei dat hij te groot geschapen was.
Ik moest lachen, daar ik Martin in zijn pubertijd per ongeluk wel eens naakt had gezien en het mij niet was opgevallen. Ik dacht dat de lulletjes dan al volgroeid waren.

Hij zei, begin jij nu ook al.

Het is echt zo.

Goh, wat was hij lief zo.

 

Toch wel nieuwsgierig vroeg ik hem, hoe groot is hij dan? Niet verwachtend dat hij antwoord gaf. Zei hij, 28 centimeter in volle glorie.
Ik ging rechtop zitten en keek hem ongeloofwaardig aan.
Nee, echt waar 28 centimeter, zei hij nogmaals.
Dat wil ik zien, Martin, knoop je broek los en laat zakken. Brabo is toch weg, en die komt voorlopig nog niet teru.

Moet dat echt, Missy? Maar ik zag hem al geil glimlachen....
Ja, ik ben de expert hier, dus zakken die broek, dat wil ik zien. Als ik zeg dat hij inderdaad te groot is kan je nog altijd naar de kinderboerderij, zei ik lachend.

Martin liet zijn broek zakken en zijn boxershort.
Nou, zei ik, daar ben ik niet echt van onder de indruk.
Ik zie en slap geval, best wel stevig, maar niet echt 28 centimeter knul. Hou je mij voor de gek, kom je nu alleen hier naar toe om mij je lul laten zien?
Ik geef je nog een kop koffie en dan wegwezen en zand erover. Het is een lekkere lul en best wel dik maar echt niet groter dan 18 centimeter.

Ik liep naar de keuken en maakte nog een kop koffie, en liep terug naar de huiskamer. Op het moment dat ik om de 2-zits bank heenliep schrok ik mij het leplazerus.
Martin zat op de bank zich af te trekken met een joekel van een lul. Wel polsdik ook.

Het schoot gelijk door mijn hoofd, die moet ik voelen.

Zie je nu wel, of geloof je me nog niet. Was zijn antwoord.

Het enige wat ik uit kon brengen was, wat een lekker ding.
Martin was duidelijk niet blij en zei, dat hij nog nooit bij een vrouw was binnen gedrongen. Alleen handsex en dat was nu best vervelend aan het worden.

Ik ging naast hem zitten en streelde hem tussen zijn dij en zei, kom knul ik wil hem voelen, voorzichtig beginnen, maar die kan ik wel hebben.
Maar Missy,……, sssssssssttt zei ik en pakte zijn stamper.

Ik begon zacht aan zijn lul te trekken en Martin liet zich achterover zakken op de bank en sloot zijn ogen.
Het was duidelijk, hij stond op springen.
Ik kon maar net mijn hand en vingers om zijn stam rondpakken, zo dik was zijn lul. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en voelde mijn kutje nat worden.

Mijn lippen zogen om zijn eikel en Martin kreunde, ik probeerde zijn lul in mijn mond te nemen maar dat lukte gewoon niet. Dus begon ik zijn lul maar te likken als een ijsje en trok rustig door, nu met 2 handen. Zo blij als een kind met nieuw speelgoedje was ik.

Martin begon te kreunen en te kronkelen en een grote straal sperma spoot in mijn gezicht. Oooww, wat lekker Missy. Dit lucht al lekker op.

Zijn pik bleef heerlijk stijf, deze jongen kwam veel tekort en was echt potent..

Ik trok snel mijn kleren uit en rukte zijn broek en schoenen uit.

Wouw Missy, jij ziet eruit om te smullen en hij greep mij bij mijn tieten en trok me op de bank.
Martin liet er geen gras over groeien en ik voelde gelijk twee vingers in mijn kutje glijden. Ik was zeiknat en voelde een 3e naar binnen glijden. Hij ging te keer als een gek. Rustig aan zei ik, rustig, zo jaag je elke vrouw weg knul.

Maar hij hoorde me niet.

Nu, gingen zijn vingers over mijn klit en ik voelde me hoofd draaien. Hij had duidelijk de juiste snaar te pakken. Een tinteling begon te ontwaken in mijn buik. Wat kon hij lekker met zijn vingers overweg, daar was niks mis mee.

Maar ik wilde zijn pik voelen. Ik snelde naar de keuken en kwam terug met een pot kokosvet, wat ik op en in mijn kutje smeerde en over zijn enorme paal.
Snel liet ik me weer achterover op de bank vallen en trok Martin mee. Mijn dijen deed ik verder uit elkaar en Martin likt aan mijn tepels en zoende zich een weg naar boven en begon aan mijn oorlel te zuigen. Met een hand tussen ons in had hij zijn lul vast en duwde zijn eikel tegen mijn glad geschoren en ingevette schaamlippen.
Automatisch deed ik mijn dijen nog verder uit elkaar en Martin duwde zijn grote stamper tussen mijn schaamlippen. Wow dit was heftig, ik voelde de druk toenemen en voelde mijn kutlippen helemaal oprekken.

Zachtjes begon Martin te stoten, nu zat alleen zijn eikel een stukje tussen mijn zeiknatte lipjes. Ik wil je geen pijn doen zei Martin.
Mijn kutlipjes stonden al strak over zijn eikel gespannen dat voelde ik wel, maar de pijn was niet echt overdreven nu, volgens mij begon mijn kutje al aardig te wennen aan zijn enorme eikel.

Martin zat op zijn knieën tussen mijn benen en ik lag met mijn kont op de tweezitsbank. Ik kreunde, dieper, duw hem dieper, ik wil hem helemaal voelen, en ik kan het hebben dat weet ik gewoon.
Martin pakte mijn enkels vast en spreide mijn benen nog verder en drukte me zo klem op de bank dat ik niet weg kon. Langzaam  drukte hij nu zijn enorme stamper verder, weer een centimeter dieper. Ik keek tussen onze buiken door naar mijn kut en zag deze enorme leuter nu voor een centimeter of 5 in mij zitten.

De druk werd groter en de spanning van mijn kutspieren nam toe. Martin nam niet meer de moeite om eerst terug te halen en voerde de druk op. Ik voelde zijn ongeduldheid en geiligheid toenemen. Zeker ook omdat hij vol zicht had op het binnendringen van zijn paardenlul in mijn buik.

Weer drukte hij verder en gelijk ook iets harder, mijn kut rekte verder op, het deed mij denken aan mijn bevalling en instinctmatig begon ik zachtjes te puffen. Wat nam de spanning op mijn kut toe, het was een pijnlijke maar o zo geile gewaarwording. Kreunend ontving ik zijn paal, kom maar knul, kom maar kreunde ik tegen hem, hij keek me geil en ongelovig aan....
Nu werd het Martin blijkbaar ook teveel en kon hij zich niet meer inhouden, hij had door dat ik zijn paal kon hebben en er ook zin in had, hij kromde zijn rug om nu flink door te drukken.

Ik wilde hem nog even tegenhouden, maar voordat ik wat kon zeggen, stootte hij keihard door, zijn paal schoot zeker tien centimeter verder naar binnen.
AAAAAHhhhhhhhhhh gilde ik, ik scheur uit, mijn kut brandde als hel en het leek wel of ik in tweeen gespleten werd. Ontzet keek ik naar mijn kut en zag zijn paardenlul bij elke beweging verder en verder naar binnen dringen zonder enige vorm medelijden  voor mijn kutje!
Ik kon nog net op tijd mijn hand om de rest van zijn stam pakken om op adem te komen.

Martin keek me met grote geile ogen aan en hijgde en steunde.

PPPfffff, bracht hij uit en zei dat het een beetje pijn aan zijn eikel deed. Zo strak stond mijn kut om zijn lul heen. Nu was hij denk ik zo'n 18 centimeter diep in mij.

Sorry, ik liet me een beetje gaan, maar zover heeft mijn lul nog nooit in een kut gezeten.

Geef niks mijn jongen, ik ben weer een beetje bij, de ergste pijn zakt al weg. Ga maar verder.....
Heel voorzichtig trok Martin wat terug en begon beheerst mij te neuken. Mijn hand hield ik om zijn lul vast om zijn enthousiasme wat in te dammen.

Voor het eerst in mijn leven was ik echt 'opgevuld'door een pik.

En wat voor een.

Het voelde een beetje pijnlijk maar ook gelijktijdig heerlijk aan. Mijn kutje was heerlijk nat en rekte goed om deze grote leuter heen. Het ging steeds soepeler. Martin draaide met een vinger over mijn clitoris wat het vocht sneller en ook mijn bloed deed stromen.

Martin begon steed feller te stoten en ook harder te kreunen, ik had moeite om mijn hand er tussen te houden. Zijn vingers gingen steeds sneller over mijn klit en ik voelde een orgasme opkomen.
Martin merkte dit blijkbaar en stopte met neuken om zijn vingers sneller te laten werken over mijn klit. Op dat moment dat ik klaarkwam spande mijn kut nog strakker om deze enorme vleesstaaf. En elke vierkante centimeter van mijn kut melkte aan dit apparaat.
Zachtjes ebte mijn orgasme weg en voelde ik dat Martin dieper in mij wilde. Hij was over mij heen gevallen zodat ik er met mijn hand niet meer tussen kon.

Langzaam voelde ik hem nu dieper en dieper gaan. Hij neukte me steeds iets verder en zo nu en dan stootte zijn eikel tegen mijn baarmoedermond aan.
De druk op mijn baarmoeder werd groter en groter. En van neukbewegingen kwam weinig meer, ik zat echt vol. Martin duwde nu meer dan dat hij aan het stootten was.
Hij begon steeds harder te hijgen waarbij zijn neukbewegingen ook weer toenamen. Elke stoot voelde ik door mijn hele lijf.  Sneller en sneller neukte hij mij en ik moest steeds meer naar adem happen.

Het leek wel of hij in mijn keel weer bovenkwam. Ik werd doorboort door de enorme lul van een jonge knul, wat een genot. Mijn kut stond nu echt op maximaal om dit gevaarte te verwerken. Martin werd steeds wilder en wilder, steeds harder. De pijn in mijn kut nam toe maar de zaligheid ook.

Opeens verkrampte Martin en met een holle stootte de volle lengte van die 28 centimeter in mijn buik. Aaaaahhhh dat deed echt zeer, de pijn was bijna onverdraaglijk, Martin kreunde snel en kort en voelde zijn paal verkrampen en zijn warme zaad in mijn buik spuiten. Martin bleef maar spuiten en ontlaadde zijn ballen en levenslange spanning in een milf van 30 jaar ouder! Ik voelde hoe mijn kut helemaal gevuld werd met zijn hete zaad en kwam weer klaar, kneep zover dat kon met mijn opgerekte kut in zijn paal. Martin genoot en likte mijn tepel en bleef langzaam in mijn buik pompen en zakte ontspannen op mij neer. Nog een paar schokjes van zijn lul en hij stootte nog een keer diep in mijn buik, de laatste druppels zaad eruit persend.

We lagen bezweet na te hijgen, zijn paal nog steeds in mijn kut! Ik kuste Martin dankbaar op zijn mond en onze tongen raakten in een heerlijke tongzoen verstrengeld. Langzaam zakte de pijn helemaal weg en ik wilde gaan plassen. Maar dat was niet het plan van Martin, hij drukte me weer op de bank en begon weer te neuken.

Zijn pik was nu wat slapper wat me wat ruimte en lucht gaf.

Naarmate zijn pik door het neuken weer harder werd voelde ik een andere tinteling opkomen. Vanaf mijn baarmoeder begonnen krampjes op te komen welke door mijn vagina werden overgenomen. Dit was zo intens lekker, dat ik alleen uit kon brenger, HARDER, SNELLER, DIEPER, NEUK ME KAPOT.

Martin was niet doof en ragde aardig door, hij stampte en kreunde alsof zijn leven er vanaf hing.....
Ik voelde het lekkerste orgasme uit heel mijn leven, ik kwam godelijk klaar.
Dit orgasme duurde ook langer dan mijn andere orgasmen en koste ook aardig wat energie. Mijn dijen verslapte, mijn bekken en mijn kut voelde ik spierpijn in opkomen. Martin was blijkbaar uitgeput geraakt en was gestopt.
Langzaam voelde ik zijn pik uit mij glijden, zijn zaad in golven erachteraan. Ik genoot van die aanblik en wilde het gaan oplikken toen ik verschikt een autodeur hoorde dichslaan, snel keek ik op de klok slaan en zag dat Brabo elk moment thuis kon komen.
Martin kleedde zich snel aan en gaf mij een zoen, waarna ik zei, vlug wegwezen nu maar dit doen we zeker over. Je hebt mijn nummer, app me maar, elke dinsdag en donderdagmiddag is Brabo weg en kunnen we neuken!

Met keukenrol maakte ik snel de bank schoon en kleedde me aan. Het voelde net of mijn kut nog wagenwijd openstond.
En de rest van de week heb ik toch wel een beetje wijdbeens gelopen als er niemand in de buurt was en nog heerlijk nagenoten.
Martin zijn droom was uitgekomen en de mijne ook, iets wat we zeker op regelmatige basis gaan herhalen.

Als geile MILF ga ik weer een leuke tijd beleven.

XXX Missy

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # BBCbbc 09-09-2019 16:48
Ik heb een zwarte lul van meer dan 22 cm en superdik, mag ik je neuken en vullen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # DIE HOERHarold 06-07-2019 02:31
Missy zei:
Bigboy22x6 zei:
Misschien zin in een paal van 22x6 uit R'veer.

Ik heb dinsdag en donderdag ook wel tijd voor een heerlijke Milf

Niets meer van je vernomen, geen zin meer?
XXX
Missy

ZE WILLEN GEEN [SPAM]
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # DIE HOERHarold 06-07-2019 02:31
Musa zei:
maar 24 wel, jij weet het

WEET HET ZEKER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 08-05-2019 04:29
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 08-05-2019 03:41
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+5 # geen 28 cmMusa 29-01-2019 19:06
maar 24 wel, jij weet het
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+5 # geilKel 24-01-2019 16:08
geil
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # Heerlijke milfMario 01-11-2018 02:24
Zou graag ook eens mijn grote paal in haar kut persen en mijn zaad diep in haar baarmoeder lozen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Afspreken bij mijMissy 06-10-2018 11:18
Bigboy22x6 zei:
Misschien zin in een paal van 22x6 uit R'veer.

Ik heb dinsdag en donderdag ook wel tijd voor een heerlijke Milf

Niets meer van je vernomen, geen zin meer?
XXX
Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Afspreken bij mijMissy 18-09-2018 00:13
Bigboy22x6 zei:
Misschien zin in een paal van 22x6 uit R'veer.

Ik heb dinsdag en donderdag ook wel tijd voor een heerlijke Milf

Lijkt me wel geil, wij ontvangen meestal op vrijdag of zaterdag, kun je me je stats en een paar foto's emailen?

XXX
Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+5 # Misschien zin in een paal van 22x6 uit R'veerBigboy22x6 17-09-2018 13:51
Misschien zin in een paal van 22x6 uit R'veer.

Ik heb dinsdag en donderdag ook wel tijd voor een heerlijke Milf
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Afspreken bij mijMissy 20-08-2018 02:18
Martin zei:
Hee buufje, ik kom dinsdag weer even mijn zaad bij of in je lozen....
Moet ik nog een maatje meebrengen? Hij is een Surinamer van 19 jaar en heeft 22cm en ook lekker dik....

Lijkt me wel geil, wij ontvangen meestal op vrijdag of zaterdag, kun je me je stats en een paar foto's emailen?

XXX
Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # Lekkere buufMartin 18-08-2018 03:34
Hee buufje, ik kom dinsdag weer even mijn zaad bij of in je lozen....
Moet ik nog een maatje meebrengen? Hij is een Surinamer van 19 jaar en heeft 22cm en ook lekker dik....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:32
  mijn hoer
  ja dat klopt harold
   
 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:30
  mijn hoer
  Ja dat klopt
   
 • Heerlijk om Missy te zien neuken

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:27
  bare neuken
  Deze slet wil alleen maar zonder condoom geneukt worden!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!