Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Op een gure winteravond zaten mijn vrouw en ik op de bank Temptation Island te kijken. Buiten was het koud, het stormde en regende bovendien pijpenstelen. Tijdens de reclameonderbreking kwam een commercial van een reisorganisatie voorbij met een aanbieding naar een of ander zonovergoten oord tegen de allerlaagste prijs.
Mijn vrouw en ik keken elkaar aan en we waren het eens dat we er eens lekker een week tussenuit moesten gaan naar de zon. Een week lang niets anders doen dan genieten van de zon, warmte en elkaar. Voor het einde van de avond hadden we een bestemming uitgekozen en drie weken later konden we onze koffers al pakken.
Na een voor mijn gevoel veel te lange vlucht kwamen we aan en we werden direct verwelkomd door de warmte van de zon. Bij aankomst in het hotel konden we direct naar onze kamer die lekker ruim was en voorzien van een groot bad. Het balkon gaf ons uitzicht op de zee en de bijna ondergaande zon.
Mijn vrouw besloot eerst eens te gaan douchen en ik kon zo genieten van het prachtige lichaam van deze achtentwintigjarige vrouw terwijl zij zich uitkleedde en naar de badkamer liep.

Missy heeft een mooi gevormd lichaam, een mooie volle kont en heeft mooie stevige borsten (85D). Mijn pik richt zich al een beetje op als zij voorover bukt om haar blauwe kanten string uit te trekken en zij mij een heerlijk uitzicht biedt op haar mooie kont.
’s Avonds gaan we lekker eten in een van de vele restaurants en we genieten van de avondwarmte het eten en de nodige drankjes. Missy drinkt normaal gesproken twee of maximaal drie wijntjes maar vanavond drinken we allebei iets meer en ik merk dat Missy iets losser wordt. Er loopt een stel voorbij onze tafel en ze gaan een paar tafels verderop zitten. Missy haar ogen blijven iets langer dan normaal hangen bij de man van het stel.

Ik vroeg aan mijn vrouw of ze het kon zien en of het haar beviel en ze reageerde een beetje lacherig, “ja eigenlijk wel, het is niet bepaald een lelijke man.” Ik kon haar geen ongelijk geven de man had een groot en gespierd lichaam met een vriendelijk en knap gezicht. Gedurende de avond keek ze nog een aantal keer ietwat verlekkerd zijn kant op. Ik vroeg met een knipoog aan Missy, “wil je er niet bij gaan zitten?” maar dat lachte ze weg door te zeggen, “erbij niet maar misschien wel er op.”


Ik moest hard lachen om deze opmerking die Missy zonder de wijntjes niet zou hebben gemaakt, maar blijkbaar zat er diep verborgen toch een verlangen naar zo’n Magic Mike lichaam. De avond ging voorbij met af en toe een grap of een opmerking over haar stille verlangen en uiteindelijk zijn we terug gegaan naar het hotel.


Blijkbaar was Missy toch geil geworden want het was duidelijk wat ze wilde toen ze de badkamer uit kwam in een sexy body. We hebben die avond heerlijke seks gehad waarbij ik flink mijn best moest doen om te kunnen voldoen aan haar wens om ‘harder en dieper’ geneukt te worden. Haar kutje was die avond natter dan ik ooit had meegemaakt en na afloop vroeg ik haar, “hoe kwam het dat je zo geil was, je kutje droop echt van het geil?”


Ze antwoorde, “ik lag stiekem te denken aan die grote mooie man op het terras en hoe hij me zou neuken met een heerlijke grote pik.” Ik ben zelf niet klein met een pik van twintig centimeter, die weliswaar niet de dikste is maar al met al toch best een behoorlijk formaat heeft. Ik was dan ook benieuwd wat voor formaat pik Missy in haar fantasie voorbij had zien komen. “Ik hoopte op een pik die niet veel langer is dan die van jou maar die vooral heel dik is.”
“Misschien moeten we dan eens een nieuw speeltje voor je uitzoeken, want dan voldoet je huidige zeker niet meer aan jouw wensen?” Met een klein beetje onzekerheid in haar stem gaf ze toe dat ze inderdaad wel een wat grotere dildo zou willen om zo af en toe mee te spelen.
De volgende dag zijn we naar het strand gegaan en hebben we heerlijk genoten van de zon en warmte. Het viel me op dat het erg rustig was en dat er niet veel toeristen te vinden waren op het strand. Hier en daar lagen ook wat locals. Onder de toeristen waren twee wat oudere mannen, die zo te zien met enige regelmaat in de sportschool te vinden waren.
Ik schatte de heren zo rond de vijftig en zag hen zo af en toe hun ogen de kost geven aan het vrouwelijke schoon dat in meer of mindere mate rond liep of lag te genieten van de zon. Missy werd ook gekeurd en volgens mij wel goed bevonden aangezien beide mannen toch wat vaker haar kant op keken. Toegegeven, in een straal van twintig meter om de heren heen lagen ook weinig vrouwen die er net zo aantrekkelijk uitzagen als Missy in deze gele bikini.
Ik wist niet zeker of Missy doorhad dat de heren belangstellend naar haar keken, maar toen ze haar ligbed ietwat draaide en haar bovenstukje uitdeed kreeg ik het vermoeden dat ze dondersgoed wist dat ze bekeken werd. Missy zei, “ach, niemand die me kent hier en zo blijf ik ten minste niet met van die lelijke bandjes zitten.”
Ik zag dat haar benen ook iets meer gespreid waren waardoor de heren recht op het kleine strak gespannen stukje stof keken dat het mooie kutje van Missy bedekte. Blijkbaar vond Missy de aandacht wel fijn en had ze besloten de heren een nog mooier uitzicht te geven.
De rest van de dag gebeurde er weinig al kan ik ook het een en ander gemist hebben omdat ik lekker in slaap was gevallen. Op zoek naar een supermarkt om een flesje wijn te scoren om een glas te kunnen drinken op het balkon voordat we zouden gaan eten, kwamen we langs een sexshop. Missy kon haar geluk niet op en trok mij mee naar binnen op zoek naar een nieuw speeltje.
De medewerkster begroette ons vriendelijk en zei, “als jullie hulp nodig hebben of iets niet kunnen vinden dan hoor ik het graag.” Fijn, eindelijk eens niet direct een verkoper in je nek die je van alles probeert aan te smeren.

Missy had al snel de dildo’s gevonden en hoewel ik toch niet preuts ben keek ik mijn ogen uit. Er stonden een aantal dildo’s uitgestald die toch eerder als moordwapen verkocht zouden kunnen worden dan als speeltje voor genot. Missy vond een exemplaar met een zuignap zodat ze deze op de vloer, tafel of muur kon plakken als ze de dildo wilde berijden in plaats van handwerk.
Ik was enigszins verbaasd over het formaat, niet zozeer de lengte maar vooral de dikte. De opmerking van Missy dat ze graag een dikkere pik wilde voelen was zeker niet gelogen want deze dildo was al snel twee keer zo dik als mijn pik. “Schat, lijkt het je niet geil om mij hiermee te zien spelen?” vroeg ze. Ik moest bekennen dat het me inderdaad wel geil leek, al was ik wel nieuwsgierig of zij dit formaat wel aan kon. Missy had, voordat wij een relatie kregen, maar met één andere man seks gehad en uit haar verhalen had ik begrepen dat hij niet bepaald groot geschapen was.

Het flesje glijmiddel dat de verkoopster aanbood bij het afrekenen namen we voor de zekerheid maar mee.
Eenmaal in het hotel aangekomen kon Missy niet wachten om haar nieuwe speelgoed uit te proberen. Wat een verandering had Missy doorgemaakt sinds ik haar had leren kennen. In het begin was ze zelfs een beetje preuts, maar gedurende de jaren had ze steeds meer leren genieten van seks. Ze schaamde zich niet meer dat ze soms met zichzelf speelde en ook rollenspellen en spannende outfits waren voor haar geen taboe meer. Helaas hield Missy altijd de boot af als ik in de richting van haar kontje ging met mijn vingers of tong: anale seks was niet aan haar besteed.

Ik ging er eens goed voor zitten op het bankje dat in onze kamer stond terwijl Missy zich uitkleedde en op bed ging liggen. Missy begon rustig met het strelen van haar borsten en liet haar tepels zachtjes tussen haar vingers door glijden. Langzaam gingen haar linkerhand naar beneden op zoek naar haar mooie kutje. Ze streelde haar lipjes terwijl haar rechterhand rustig door ging met het strelen van haar borsten. Voorzichtig liet ze haar wijsvinger in haar kutje glijden. Toen haar vinger uit haar kutje kwam en op zoek ging naar haar klitje zag ik hoe geil ze al was. Een draadje geil bleef tussen haar kutje en haar vinger zitten.

Missy begon haar klitje steeds iets fanatieker te verwennen, eerst met een vinger en daarna met twee. Om te voorkomen dat ze al snel klaar zou komen begonnen ze haar kutje te neuken met twee vingers en al snel waren de duidelijke geluiden van een kletsnat soppend kutje hoorbaar.
Mijn pik begon al snel te knellen in mijn zwembroek en ik haalde deze tevoorschijn om mezelf rustig af te trekken op dit geile schouwspel. Missy vroeg opeens, “kan jij de dildo uit de verpakking halen?” die was ze in alle haast vergeten. Ik ging haastig op zoek naar een schaar om de verpakking open te kunnen maken en vond deze in een toilettas in de badkamer. Na de verpakking te hebben geopend was het enthousiasme van Missy duidelijk zichtbaar toen ze de dildo aanpakte van me.

Ik had het flesje glijmiddel ook uit het tasje gehaald en op het nachtkastje naast het bed gezet en ging snel weer op de bank zitten. Missy begon rustig met de dildo over haar klitje te wrijven waarna ze langzaam iets afdaalde en de dildo voor de opening van haar kutje zette. De dildo bleek toch iets groter dan ze had gedacht en het flesje glijmiddel kwam toch goed van pas.
Na de dildo met glijmiddel ingesmeerd te hebben probeerde Missy het nog een keer. Rustig en beetje bij beetje kreeg ze de dildo naar binnen waarbij ze alleen kleine kreunende geluiden maakte. Toen ze gewend was aan het formaat begon ze zichzelf langzaam te neuken met de dildo waarbij de kleine kreuntjes al snel overgingen in harder kreunen en aanmoedigende woorden zoals, “oh ja, oh wat lekker.”
Ik zat lekker aan mijn pik te trekken en merkte dat ik al snel klaar zou gaan komen als ik het niet wat rustiger aan deed. Het schouwspel had mij geiler gemaakt dan ik had verwacht. Ik merkte dat Missy haar tempo iets had verhoogd en ook niet al te lang meer nodig had om tot een orgasme te komen. Ik stond op van de bank en ging naast het bed staan waarbij ik iets sneller aan mijn pik begon te trekken. Missy bereikte haar hoogtepunt en een diepe kreun in combinatie met de geluiden van het natte kutje dat door de grote dildo werd geneukt vulde de kamer. Ik verhoogde mijn tempo en spoot al snel mijn zaad over de borsten en het gezicht van Missy. Missy veegde het sperma van haar borsten en gezicht en likte smakelijk haar vingers af.
Die avond hebben we nog lekker gegeten op een terras en tegen het einde van de avond merkten we dat er steeds meer wind kwam. Na lekker tegen elkaar aan in slaap te zijn gevallen werden we de volgende dag wakker. Missy liep het balkon op en vertelde, “de wind is alleen maar sterker geworden, het is zelfs een beetje koud.” Nadat ik ook op het balkon kwam staan kon ik niet anders dan haar gelijk te geven. “Dan moeten we straks een plekje uit de wind gaan zoeken bij het zwembad.”

Na te hebben ontbeten kwamen we bij het zwembad tot de conclusie dat wij niet de enigen waren die bedacht hadden om beschutting te zoeken bij het zwembad. Er was geen plekje meer te krijgen voor ons. We besloten toch maar te gaan kijken op het strand, maar de wind was te sterk om daar op het strand te kunnen liggen. Een paar honderd meter verderop zagen we een aantal flinke rotsen en we besloten te kijken of we achter die rotsen meer beschut voor de wind zouden liggen.

We werden aangenaam verrast toen we daar aankwamen want de wind bleek in deze inham veel minder aanwezig. We legden onze handdoeken neer en pakten de zonnebrandcrème. Nadat Missy mij had ingesmeerd besloot ik Missy op een iets spannendere manier in te smeren aangezien we de enigen waren op dit stukje strand.
Ik begon met de achterkant, waarbij het insmeren al snel veranderde in masseren waarbij mijn vingers steeds langs haar bikinibroekje gleden. Missy spreidde haar benen een beetje om mij de gelegenheid te geven de binnenkant van haar benen ook goed in te smeren. Ik liet de mogelijkheid niet lopen om mijn vingers steeds langs de binnenkant van haar benen over en langs het kleine stukje stof van de bikini te laten glijden. Na plagerig haar lipjes te hebben gestreeld gaf ik aan dat het tijd was om de voorkant in te smeren.
Missy besloot haar topje weer uit te doen en ik smeerde haar mooie borsten met veel plezier in. Mijn pik had zich al een beetje opgericht in mijn zwembroek van al deze aanrakingen. Missy streelde mijn pik even, gaf me een tongzoen en zei met een knipoog, “vanavond gaan we wel verder.”

Ik was lekker gaan liggen met de oordopjes in mijn oren om naar mijn favoriete muziek te luisteren. Blijkbaar was ik even in slaap gevallen want toen ik wakker werd zag ik even verderop twee andere handdoeken liggen, maar zonder bijbehorende eigenaren. We waren niet de enigen die deze plek hadden ontdekt en mijn ogen gingen op zoek naar de mensen die bij deze handdoeken hoorden.
In de zee zag ik twee mensen zwemmen, voor zover ik het kon zien waren het twee mannen. Toen ze uit de zee kwamen en op weg gingen naar hun handdoeken herkende ik de mannen: zij hadden eerder bij ons op het strand gelegen en hadden toen hun ogen flink de kost gegeven aan Missy.

Missy had de heren blijkbaar ook herkend en ze zwaaide dan ook vriendelijk terug toen de heren beleefd hun hand opstaken naar ons. Daar waar de mannen vorige keer alleen maar op het ligbed hadden gelegen kon ik ze nu wel goed bekijken toen ze naar hun handdoeken liepen. Beide mannen zagen er goed uit met een redelijk afgetraind lichaam. Een van de heren was grijs geworden door de jaren heen, de andere had donker haar. Beide mannen droegen een strakke zwembroek, de man met grijs haar een kleine Speedo, de donkerharige man droeg een strakke zwembroek met korte pijpjes.

Bij het zien van de zwembroeken van de heren viel mij op dat zij niet bepaald klein geschapen waren aangezien bij beide heren een duidelijke aftekening te zien was. Ik was benieuwd of Missy hetzelfde had gezien, maar toen ik het glimlachje rond haar mond zag was die vraag al beantwoord voordat ik deze kon stellen.
De heren gingen zo liggen dat ze precies in onze richting konden kijken, waarbij ik me niet hoefde af te vragen naar wie ze keken. Missy had het ook door en na verloop van tijd begon zij de heren steeds meer te entertainen. Zo besloot ze haar borsten nog maar eens goed in te smeren, iets dat op een gegeven moment meer op een massage ging lijken.

Even later stond Missy op omdat er zand op haar handdoek lag. Ze bukte voorover met haar kont in de richting van de heren om haar handdoek op te pakken en even later weer neer te leggen nadat het zand van de handdoek was geklopt. Missy had er blijkbaar lol in, want even later vroeg ze, “hoe ver zal ik gaan om hen het hoofd nog meer op hol te brengen?” Ik kende deze kant van Missy niet en was benieuwd hoe ver ze zelf zou willen gaan. Ik zei, “als jij het spannend vindt dan moet je gewoon zo ver gaan als je zelf wilt.”

Missy keek me met een glinstering in de ogen aan en vertelde dat ze even ging afkoelen in de zee. De beide heren probeerden niet eens te verbergen dat ze naar haar keken toen Missy langs hen heen liep naar de zee. Na een korte duik in de zee kwam Missy terug en besloot langzaam terug te lopen.
Nadat ze de beide heren was gepasseerd frommelde ze wat aan haar broekje en bij haar handdoek aangekomen ging ze theatraal op haar buik op de handdoek liggen door eerst op handen en knieën op de handdoek plaats te nemen en zich daarna te laten zakken. Zo te zien had ze haar broekje als een string tussen haar billen getrokken waardoor de heren een heerlijk uitzicht moeten hebben gehad.

Even later draaide Missy op haar rug en gaf mij een tongzoen waarbij ze haar hand langs m’n pik liet gaan. Met pretoogjes vroeg ze of de heren meekeken en ik antwoordde bevestigend. “Tijd voor een volgende stap,” zei ze en begon haar borsten te masseren. Langzaam gingen haar handen over haar lichaam en ook haar kutje kreeg de nodige aandacht over de stof van haar broekje heen. Ze trok haar broekje aan de kant waardoor haar kutje bloot kwam te liggen en ze vrij toegang had om zichzelf te verwennen.

De heren hadden vrij uitzicht op haar kutje en keken hun ogen uit. De bobbels in hun strakke zwembroeken werden steeds groter en Missy gaf de heren een knipoog. Missy haalde mijn pik uit m’n zwembroek en begon deze rustig maar met lange halen nog stijver te maken dan die al was. Vervolgens boog ze voorover en begon me plagerig te pijpen waarbij ze in haar ooghoeken de mannen goed in de gaten hield.

Ze nam mijn pik steeds verder in haar mond tot haar neus op een gegeven moment tegen mijn buik kwam en ze mijn hele pik naar binnen had geslikt. Ik hoorde de mannen iets tegen elkaar zeggen en even later zag ik dat zij hun zwembroek uit deden. Ik schrok toch wel toen ik hun pikken zag want deze mannen leken toch redelijk in de buurt van de nieuwe dildo van Missy te komen qua formaat.
Missy zag ook dat de mannen hun zwembroek hadden uitgedaan en leek onder de indruk van de pikken die ze zag. Ze fluisterde, “wat een heerlijke pikken hebben die mannen, nu word ik nog geiler dan ik al was,” en ze begon meteen haar kutje met een hand te verwennen terwijl ze mij bleef pijpen.

De mannen stonden op een gegeven moment op en kwamen iets dichterbij waardoor de afstand tussen ons nog maar een paar meter was. Ik vond het opwindend om te zien dat deze mannen zo geil werden van mijn vrouw en ik knikte dan ook bemoedigend toen ze stap voor stap dichterbij kwamen.
De heren bleven rustig aan hun pikken trekken die alleen nog maar groter leken te worden. Missy had haar ogen dicht tijdens het pijpen en schrok daardoor een beetje toen ze haar ogen open deed en zag dat de mannen zo dichtbij waren gekomen. De schrik verdween al snel toen ze de grote stijve pikken zag en ze verhoogde het tempo waarmee ze mij pijpte.

Ondertussen probeerde ze haar broekje uit te doen maar dat lukte niet helemaal soepel. Ik haalde m’n lul uit haar mond en hielp haar het broekje uit te doen. Ik zag meteen hoe geil ze was want haar lipjes stonden iets geopend en het geil glinsterde in de zon. Ik vroeg, “zal ik je eens lekker likken?” en ze antwoordde volmondig, “JA, maar ik ben zo geil, ik wil ook een pik in m’n mond!”
Ik ging op mijn rug liggen en Missy kroop in een standje 69 over me heen waardoor ik heerlijk tegen die lekkere kont en dat geile kutje aan keek.

Missy begon mij meteen weer als een dolle te pijpen waardoor ik even naar adem moest happen voordat ik haar kon beginnen te likken. Ik likte eerst tussen die iets gezwollen lipjes door naar haar klitje, dat ik eens goed verwende. Afwisselend duwde ik daarna zo diep mogelijk mijn tong naar binnen bij haar en likte ik haar klitje.

Blijkbaar vond Missy het heerlijk, want op een gegeven moment haalde ze mijn pik uit haar mond en kwam iets meer overeind waardoor ze met haar billen op mijn gezicht kwam te zitten. Op dat moment hoorde ik een van de mannen zeggen, “als je uitgekeken bent op die lul mag je wel met de mijne verder gaan hoor.”
Ik schrok een beetje want een beetje een jaloers type ben ik wel. Ik stopte dan ook even met likken maar dat werd niet gewaardeerd en ik kreeg op een bazige toon toegebeten, “doorgaan met likken jij!”
Doordat Missy met haar billen op mijn gezicht zat kon ik niet zien wat ze deed maar de voeten van beide mannen stonden opeens aan beide kanten van mijn lichaam op enkele centimeters afstand. Ik hoorde een man zeggen, “pak hem maar lekker vast,” en vervolgens een klein kreuntje van Missy gevolgd door een kreun van een man.
“Hmmm, wat een heerlijke dikke pik is dit, m’n hand past er nauwelijks omheen,” hoorde ik Missy zeggen en ik dacht dat ik gek werd. “Hmmm deze is ook al zo lekker dik, dan zal die ook wel niet passen in m’n hand.” Missy was ondertussen iets meer met haar billen op mijn gezicht gaan drukken waardoor duidelijk werd dat ik mij hiermee niet moest bemoeien.
Ik voelde Missy wat meer bewegen en ondertussen hoorde ik beide mannen wat meer kreunen. Missy was beide mannen gewoon aan het aftrekken! “Dat doe je heerlijk,” kreunde een van de mannen, “maar net zag ik hoe je die pik heerlijk aan het pijpen was, wil je deze ook niet proberen?”
Missy boog iets naar rechts gevolgd door een kreun. Ik kon niet anders dan vermoeden dat ze in was gegaan op het voorstel van de man om hem te pijpen en van schrik stopte ik dan ook met beffen. Missy reageerde hierop door te zeggen, “als jij me niet wilt likken dan kom je maar hier staan en toekijken, misschien wil een van deze mannen jouw plek wel innemen!”
Missy kwam overeind waardoor ik de situatie nu echt kon zien. Beide mannen stonden met een keiharde pik die van zo dichtbij indrukwekkend groot waren. De man aan de linkerkant met het grijze haar nam gretig mijn plek over toen ik opgestaan was en Missy ging met veel enthousiasme op zijn gezicht zitten. De man met het bruine haar ging recht voor haar staan en bood zijn pik aan waar Missy gretig op in ging.
Ik voelde boosheid en jaloezie opkomen maar tegelijkertijd was ik heel geil, aangezien mijn pik keihard was. Ik zag hoe mijn eigen vrouw vol enthousiasme een man van ongeveer vijftig met een enorm grote en dikke pik pijpte terwijl een andere man haar befte. Missy keek mij heel geil en ietwat vernederend aan en zei, “ga jij maar zitten als je niet wilt likken, dan laten deze mannen wel even zien hoe het moet.”

Ietwat verbaasd ging ik zitten zoals Missy mij had opgedragen en zag ik hoe Missy genoot van de grote pik in haar mond en probeerde deze steeds verder naar binnen te werken. Het slijm uit Missy haar mond droop langs de pik van de man en via de kin op de borsten van Missy. Missy begon ondertussen steeds luider te kreunen om aan te geven dat de man onder haar goed bezig was.
Mijn pik was door dit schouwspel alleen maar harder geworden zo leek het en ik begon voorzichtig aan mijn pik te trekken. Missy zag dit en reageerde met, “niet met jezelf spelen! Als je niet mee wil doen dan mag je ook niet jezelf verwennen,” en ze stortte zich weer op de pik.

De man onder haar tilde haar een klein beetje op waardoor Missy iets verschoof. Dit gaf de man blijkbaar de gelegenheid om haar kontje te gaan likken want Missy kreunde, “oh ja, dat is heerlijk die tong in m’n kont, ga door!” Ik was met stomheid geslagen want Missy had nog nooit iets in of rond haar kont gewild en deze vreemde man mocht nu haar kont uitlikken.
Na een tijdje wilden de mannen wisselen en begon Missy vol overgave de man te pijpen die zojuist haar kut maar ook haar kontje had gelikt. De man met het grijze haar begon Missy bijna in haar mond te neuken en de kokhals geluiden die Missy maakte haalde boosheid in mij naar boven. Na enkele stoten onderbrak Missy de man en zei, “heerlijk zo dominant als je mij behandeld, daar kan hij nog wat van leren.”

De man onder haar had zijn wijsvinger in het van geil doorweekte kutje van Missy gestoken en ging vervolgens richting haar kontgaatje. Missy voelde wat hij van plan was en stopte even met pijpen. “Doe je wel voorzichtig, m’n kontje is nog maagd.” Een glimlach verscheen op het gezicht van de grijsharige man. “Ontspan je maar, dan gaat het veel soepeler.” Missy was de grijze man rustig aan het aftrekken in afwachting van wat er onder haar ging gebeuren.
Een klein kreuntje ontsnapte uit de mond van Missy en ik hoorde de man onder haar zeggen, “zo ja, ontspannen met die geile kont van je.” 
“Hmmm, dat voelt veel lekkerder dan ik had gedacht,” wist Missy nog uit te brengen voordat de grijze man zijn pik weer in de mond van Missy ramde. Blijkbaar wilde hij zo goed mogelijk genieten van de situatie.

“Ga maar op handen en knieën zitten, dan heb ik meer ruimte,” hoorde ik de donkerharige man zeggen. Missy luisterde braaf naar de aanwijzingen van de twee mannen van wie ze de naam niet eens wist. De grijze man ging op de handdoek liggen voor Missy zodat Missy verder kon gaan met pijpen. De andere man begon Missy haar kontje te likken en vingerde haar kutje met twee vingers. Toen de vingers nat genoeg waren gemaakt in het kutje bracht hij verrassend soepel eerst een en daarna de tweede vinger naar binnen. Missy kreunde luider maar haar kreunen werden gesmoord door de dikke pik die inmiddels weer diep in haar keel zat. Het slijm liep uit de mond van Missy langs haar kin naar de ballen van de grijze man.

“Ik ga je geile mond zo vol spuiten,” kreunde de man terwijl hij Missy haar hoofd vasthield en het tempo bepaalde waarmee hij gepijpt werd. Na een paar seconden kwam de man klaar met een diepe kreun en Missy probeerde zijn zaad zo goed als het kon in haar mond te houden. Ik weet hoe geil Missy het vindt om sperma in haar mond te hebben maar om te zien hoe ze genoot van het sperma van een andere man gaf me een vreemd gevoel. Missy showde de inhoud van haar mond vol trots aan mij voordat ze het doorslikte. “Dat was een lekker voorafje,” zei Missy met een glimlach.
De donkerharige man zat nog achter haar en hield zijn twee vingers in haar kont stil.
Missy bracht haar hand naar haar klitje en begon deze furieus te verwennen. “Ik ben zo geil, ik moet klaarkomen,” bracht ze uit tussen haar kreunen door. De vingers van de man waren ondertussen in beweging gekomen en hij was het kontje van Missy aan het neuken met zijn vingers. “Owh wat is dat fucking lekker! Sneller, sneller!” schreeuwde Missy enkele tellen voordat ze trillend klaarkwam en op haar zij viel.

De mannen keken elkaar met een grote grijns aan terwijl Missy lag bij te komen van haar orgasme. Hoewel de grijze man al was klaar gekomen was zijn pik nog steeds indrukwekkend dik. De donkerharige man stond zichzelf langzaam af te trekken wachtend tot Missy weer een beetje tot leven kwam. Even later was Missy weer bij zinnen gekomen en vroeg ze verleidelijk, “zal ik jou ook even lekker klaar pijpen?”
De man ging hier gretig op in en binnen no time had Missy haar lippen alweer om de pik van de man gesloten. Blijkbaar had de man niet veel meer nodig want na korte tijd en voordat Missy al helemaal op stoom was geraakt gaf hij aan bijna klaar te komen. Missy zette nog even een tandje bij voordat de man zijn zaad in het mondje van mijn mooie vrouw spoot. Vol trots liet Missy haar beloning zien voordat ze het met veel smaak doorslikte.

“Hebben jullie misschien zin om met mij mee te gaan naar de kamer?” vroeg Missy nonchalant aan de heren. “Of hebben jullie geen behoefte aan ronde twee?” Ik geloofde mijn oren niet. Missy zo bezig te zien met deze mannen hier op een verlaten strandje was al onwerkelijk maar dat kwam vast in een opwelling dacht ik. Maar nu wil ze gewoon nog verder met deze mannen.

“Ahum,” zei ik, “zou je dat nou wel doen?” 

“Waarom niet, de mannen hebben heerlijk speelgoed en ik heb zin om nog meer te spelen,” zei Missy. “Als je braaf bent mag je zo meteen misschien wel mee doen.”
“Ik ga me zo even opfrissen en dan zie ik jullie zo wel verschijnen, het is kamer 218.” 
De mannen stemden gretig in. “Ik weet niet eens hoe jullie heten,” zei Missy. 
“Wel zo netjes om ons even voor te stellen,” zei de grijze man. “Ik ben John en mijn vriend heet Dirk.” 
“Aangenaam, ik ben Missy en dit hier is Rob.” Ze gaf John en Dirk allebei een tongzoen en zei tegen mij dat ik de handdoeken mee moest nemen naar de kamer.

Enigszins verbaasd klom ik over de rotsen richting het hotel. Eenmaal op het ‘gewone’ strand versnelde ik mijn pas om Missy te kunnen inhalen. “What the fuck was dit?!” vroeg ik haar en ze keek me aan met een blik in haar ogen die verraadde dat ze nog steeds heel geil was. “Blijkbaar was het een diep verlangen van me om eens met andere mannen te spelen. De situatie liep een beetje uit de hand en ik heb me laten gaan. Maar ik heb er zo van genoten dat ik nog meer wil.”
“Wat wil je dan nog meer en waar komt die dominantie naar mij toe opeens vandaan?” 

“Dat is misschien ook iets wat wel in mij gezeten heeft maar er nog nooit uit gekomen is, ik vind het wel een lekker gevoel.” Ik kon niet ontkennen dat haar dominante kant iets opwindend had maar dat hoefde wat mij betreft niet tot uiting te komen door voor mijn ogen seks te hebben met andere mannen.
“En wat ben je nu van plan met deze mannen te gaan doen?” 
“Ja, ik kijk wel hoe het loopt, maar ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het voelt om door zulke pikken geneukt te worden.” 
Hier was ik natuurlijk al bang voor en erg verrassend was dit antwoord niet. 
“En ik dan?”
“Jij mag misschien ook wel mee doen als je je weet te gedragen,” zei ze met een knipoog.
Op de kamer aangekomen besloot Missy even te gaan douchen. Ik zat op de rand van het bed ietwat verslagen na te denken over wat er allemaal stond te gebeuren. Zou ze John en Dirk allebei gaan neuken? Wat voor gevolgen had dit voor onze relatie? Veel tijd om hier over na te denken kreeg ik niet want Missy kwam alweer uit de badkamer.
Ze ging op zoek naar een leuke outfit om aan te doen. De keuze was aanzienlijk beperkter dan thuis waar ze uit ruim twintig verschillende outfits kan kiezen. Nu had ze alleen een paar setjes meegenomen en twee body’s. Ze koos voor een zwarte body met veel kant waar haar borsten maar net in pasten. Deze body kon aan de onderkant opengemaakt worden met twee knoopjes.

Ze trok de body aan en draaide ter goedkeuring een rondje. Ik kon niet anders dan beamen dat ze er geweldig uit zag, hoe dubbel mijn gevoel ook was. Ze liep naar de koffer en ritste een zijvakje open waar ze twee speeltjes in had gestopt. Ze pakte de vibrerende geisha ballen en besloot deze in te brengen. Ze trok haar hakken er bij aan en kwam op me af gelopen. Ze streelde even over mijn pik en fluisterde in mijn oor, “probeer er van te genieten schat, dat ga ik zeker doen.”

Missy bewonderde zichzelf nog even in de spiegel toen er op de deur werd geklopt. Met veel enthousiasme deed ze de deur open en begroette John en Dirk met een geile tongzoen. Beide mannen lieten hun handen even over haar lichaam gaan. “Is mijn outfit goedgekeurd?” vroeg Missy. De heren staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken en complimenteerden Missy met haar outfit en lichaam.

Missy ging op de rand van het bed zitten en klopte met haar handen op het bed om de heren aan te moedigen bij haar te komen zitten. Dirk en John namen aan beide kanten van Missy plaats op het bed en Dirk nam meteen het initiatief door Missy te zoenen. Zijn handen streelden over de benen van Missy en gingen langzaam door naar boven. Missy verbrak de zoen om John te kunnen tongen en zo was het ijs binnen no time gebroken. Ik had net zo goed op het strand kunnen gaan zitten want aan mij werd totaal geen aandacht besteed.

De heren werden langzaam iets handtastelijker en ook Missy liet haar handen op ontdekkingsreis gaan over de zwembroeken van John en Dirk. De T-shirts van de heren moesten al snel uit van Missy en haar handen gingen over de goed getrainde lichamen. Een goedkeurend kreuntje ontsnapte uit de mond van Missy en ze duwde John achterover op het bed om vervolgens direct bovenop hem te kruipen.
Een lange tongzoen volgde en de handen van John verkenden het hele lichaam van Missy. Missy kwam rechtop zitten en wenkte Dirk bij zich. John kneedde ondertussen de borsten van Missy terwijl Dirk een geile tongzoen kreeg. Missy keek in mijn richting en gaf me een knipoog waar de geilheid van af droop. John was iets omhoog gekomen en was de tepels van Missy gaan zoenen en likken door de kanten body heen. Missy kreunde goedkeurend terwijl ze tongde met Dirk en streelde met haar hand over het lichaam van Dirk en ging langzaam naar beneden.
Aangekomen bij zijn zwembroek voelde Missy de stijve pik van Dirk door de dunne stof heen en ik zag hoe ze haar vingers de zwembroek binnen wurmde. Ze had de pik van Dirk al snel te pakken en begon hem af te trekken met zijn zwembroek nog aan. Dirk zijn handen gingen op zoek naar het kutje van Missy en hij begon over haar kanten body te wrijven. Hij ontdekte het uitstekende staafje van de trileitjes die Missy ingebracht had, waarna Missy zei, “de afstandsbediening ligt op het nachtkastje, leef je uit.”
Dirk pakte de afstandsbediening en zette de trileitjes aan. Missy reageerde direct vanwege de lichte trilling die opeens ontstond in haar kutje. Dirk begon te spelen met de trileitjes en zo af en toe zag ik Missy even schokken als de intensiteit werd verhoogd. Missy kreunde onder de behandeling van beide mannen en wilde de zwembroeken uit hebben. “Tijd om met die geile pikken te gaan spelen,” zei ze en John en Dirk gehoorzaamden maar al te graag.

Missy ging op haar knieën naast het bed zitten en John en Dirk kwamen aan weerszijden van Missy staan met hun indrukwekkende pikken stijf vooruit. Missy pakte de beide pikken beet en kreunde goedkeurend voordat ze langzaam begon om de pikken af te trekken. John en Dirk moedigden Missy aan en Missy kreeg duidelijk nog meer zin nu ze merkte dat de heren het zo lekker vonden.

Al snel nam ze de eikel van John in haar mond en begon ze hem te pijpen. Ze begon rustig en probeerde het op te bouwen door de pik steeds iets dieper in haar mond te nemen. De pik van Dirk bleef ze in een rustig tempo aftrekken zonder hem ook maar een moment te vergeten. Ik was verbaasd om te zien hoe Missy te werk ging, haast vakkundig zoals ze de heren plezierde. Tuurlijk, Missy was niet vies meer van seks of pijpen maar zoals ze nu te werk ging leek ze wel een pro.
Missy liet de pik van John uit haar mond glijden en keek hem geil aan. Ze likte nog een paar keer over zijn eikel voordat ze iets draaide en de pik van Dirk in haar mond nam. Dirk kreunde en beloonde haar door de eitjes nog een standje hoger te zetten. Missy begon direct vol overgave de pik te pijpen en binnen no time zat de pik helemaal in haar keel. Missy proestte het uit en slijm kwam uit haar mond en ze nam de pik weer diep in haar mond.

Beide mannen werden om beurten gepijpt terwijl Dirk met de trileitjes aan het spelen was. “Als je zo door gaat ga ik je mond zo weer vol spuiten,” zei John die duidelijk aan het genieten was. Missy stopte met pijpen en ging op handen en knieën op bed zitten. “Ga me dan maar likken,” zei Missy terwijl Dirk voor haar ging liggen om verder gepijpt te worden.

“Dan ga ik wel die geile balletjes uit je kutje halen,” zei John voordat hij de knoopjes van haar body open maakte en vervolgens langzaam aan het uiteinde van de balletjes trok. De balletjes kwamen plagerig langzaam uit het kutje van Missy en zo af en toe stopte John ze weer even terug om ze er daarna weer langzaam uit te halen. Missy kreunde diep met de pik van Dirk in haar mond en onderging de plagerijen van John. John haalde de balletjes uit het kutje en legde deze naast hem op het bed. Direct begon hij het kutje en klitje van Missy te likken. Zijn gezicht was helemaal nat geworden van alle geile sappen die Missy produceerde.

John begon zijn aandacht te verleggen naar het kontgaatje van Missy en likte haar anus vol enthousiasme. Missy begon nog iets harder te kreunen waardoor John werd aangemoedigd door te gaan. Tegelijkertijd bracht hij twee vingers in het kutje bij Missy om haar stevig te vingeren. Missy haalde de pik van Dirk even uit haar mond en zei, “geef me een vinger in m’n kont, dat voelde ze lekker op het strand.” John kreeg een glimlach op zijn gezicht en haalde zijn vingers uit het kutje van Missy en bracht zijn wijsvinger naar haar anus.

Door al het geil en speeksel gleed de wijsvinger soepel naar binnen en al vrij snel gebood Missy hem een tweede vinger erbij te doen. Ook de middelvinger van John ging soepel naar binnen waarna hij een idee kreeg. Hij pakte de balletjes en stopte deze in het kutje van Missy die even achterom keek wat hij deed. De glimlach op haar gezicht verraadde veel. Nadat de balletjes goed nat waren gemaakt in haar kutje haalde John zijn vingers uit haar kont. “Waarom doe je dat, ga lekker door,” zei Missy. 
“Even geduld geile slet,” zei John en Missy leek het wel te kunnen waarderen dat ze slet genoemd werd. John haalde de balletjes uit haar kut en plaatste de eerste tegen de anus van Missy. “Even goed ontspannen,” zei John en het eerste balletje schoot zo naar binnen. Het tweede balletje volgde al snel en John zette de balletjes aan.

Bij het zien van dit alles was ik bovenal vooral geil geworden en ik had m’n pik dan ook uit m’n zwembroek gehaald en was begonnen om mezelf rustig af te trekken. Missy zag dat ik bezig was en keek even geil mijn kant op en vroeg, “heb je het een beetje naar je zin?” Ik knikte bevestigend en Missy stortte zich weer op de pik van Dirk.
John had ondertussen zijn dikke pik in zijn hand en trok zichzelf langzaam af. Doordat Missy op handen en knieën zat had hij prachtig uitzicht op haar heerlijke, ietwat trillende kontje, en haar drijfnatte kutje. John zette een stap naar voren en plaatste zijn dikke pik tegen de lipjes van Missy. Missy stopte even met pijpen en keek om. Ze keek geil maar tegelijkertijd ook een beetje bang voor de dikke pik die bij haar naar binnen zou gaan.
John duwde langzaam een beetje door en haar lipjes begonnen te wijken voor de dikke eikel. Missy kreunde en liet de pik van Dirk maar even voor wat het was. Missy vroeg John om rustig aan te doen omdat ze niet gewend was aan zo’n dikke pik. Ik geloof niet dat John een andere keuze had dan rustig te doen. Van waar ik zat leek het alsof Missy haar kutje zou gaan scheuren en Missy kreunde dan ook zoals ik haar niet eerder had horen doen.
John z’n eikel zat eindelijk in haar kutje en John liet Missy even wennen aan het gevoel om even later rustig door te duwen. Na zijn pik een beetje terug te hebben getrokken kon hij weer een beetje doorduwen. Dit herhaalde zich tot zijn pik verbazend snel helemaal in het kutje van Missy zat. 

“Wat een geweldig strak kutje heb jij, die ga ik heerlijk neuken,” zei John waarna Missy hem geil aan keek en mij een knipoog gaf.

John begon haar rustig te neuken en Dirk had zijn pik weer aangeboden voor de mond van Missy. Na een tijdje zo te zijn geneukt gaf Dirk aan dat hij ging spuiten en hij haalde z’n pik uit de mond van Missy en trok een paar keer snel voordat hij zijn sperma over het gezicht van Missy spoot. John ging onverminderd door en verhoogde het tempo zelfs een beetje waardoor Missy zich echt vast moest houden aan het bed om niet voorover te vallen door de harde stoten.
Opeens zei Missy terwijl ze naar mij keek, “ik ga zo klaarkomen en ik wil dat jij m’n klitje likt.” Ietwat verbaasd dat ik mee mocht doen zei ik, “ok schat, maar dan moet John wel even stoppen met neuken.” 

Nee hoor, die gaat lekker door, ik word veel te geil van de dikke pik, jij kruipt onder mij en gaat mij likken!” 

Nu was ik nog verbaasder want dat betekende dat de pik en ballen van John vlak langs mijn gezicht zouden gaan terwijl hij Missy neukte.
Na een ietwat boze blik van Missy omdat ik te lang twijfelde kroop ik onder haar tot mijn gezicht bij haar kutje kwam en ik haar klitje kon likken. Missy begon steeds harder te kreunen en begon mij zelfs te pijpen. Lang hield ze dit niet vol want nog geen minuut later kwam Missy klaar zoals nooit tevoren en ze zakte dan ook voorover waardoor de pik van John bijna geheel uit haar kutje kwam.
John liet haar even bijkomen en pakte haar vervolgens vast om zijn pik weer diep naar binnen te brengen en haar te neuken. John gaf aan bijna klaar te gaan komen, maar Missy was te suf van haar orgasme om zich om te draaien en zijn zaad in haar mond op te vangen. John neukte lekker door totdat hij met een brul vlak boven mijn gezicht zijn zaad diep in het kutje van Missy spoot die meteen weer tot leven kwam.

“Jammer dat je niet lekker in m’n mondje spoot,” zei Missy geil tegen John. “Nu is m’n kutje helemaal gevuld met jouw zaad voordat Dirk me heeft geneukt. Dan moet m’n kutje maar even schoongemaakt worden, vind je ook niet Rob?” 
“Uhm ja, dat lijkt me wel fijner,” zei ik ietwat vertwijfeld. 
“Aan de slag dan,” zei Missy en ik wilde onder haar vandaag kruipen om een doekje te pakken. 

“Nee nee, jij gaat mijn kutje schoonlikken!” zei Missy gebiedend.
Veel tijd om te twijfelen had ik niet want Missy kwam met haar bovenlichaam iets overeind en duwde haar kont iets naar beneden. Het druppeltje sperma dat uit haar kutje droop nadat John zijn pik had teruggetrokken viel hierdoor op mijn onderlip.

Missy zakte nog iets verder door waardoor mijn lippen tegen haar kutje kwamen en er zat voor mij niets anders op dan haar kutje schoon te likken. Ik begon twijfelend haar schaamlippen te likken maar als snel zei Missy, “het zaad zit echt diep in m’n kutje, daar moet je zijn,” en ik stak mijn tong met veel tegenzin diep in haar kutje. Tot mijn verbazing smaakte het totaal niet vies. Missy heeft een heerlijk kutje en de combinatie van haar kutje met de smaak van John z’n sperma was niet onaangenaam.

Missy kreeg door dat ik het lekker vond en begon mij als beloning af te trekken. Ik merkte dat ik al snel klaar zou komen en ik spoot dan al snel mijn ballen leeg. Missy sloot haar lippen snel om mijn eikel om alles op te vangen. Daarna kroop ze van mij af en gaf me een tongzoen waarbij ik mijn eigen sperma in m’n mond kreeg. Deze smaak was veel minder zoet omdat het niet vermengd was met het geil van Missy waardoor mijn gezicht een beetje vertrok. “Je went er vanzelf wel aan schat,” zei ze lachend tegen mij.

“Ik lust wel wat te drinken,” zei John waarna Missy hem de minibar aanwees. De flesjes water in de minibar gingen gulzig rond en ik was blij de smaak van het sperma uit mijn mond te kunnen spoelen. De drie hoofdrolspelers waren op bed gaan liggen om even bij te komen toen Missy vroeg, “kan iemand de trileitjes even uitzetten, m’n kont blijft maar trillen.” Gehoorzaam pakte ik de afstandsbediening en zette de eitjes uit.

Ik liep even naar de badkamer om naar het toilet te gaan en toen ik terug kwam was Missy alweer aan het geilen met de mannen. Driftig aan het tongen met om en om Dirk en John en de handen die alle plekjes van de lichamen weer verkenden. Missy besloot Dirk even stijf te pijpen want zo zei ze, “jij moet mij nog neuken met die geile pik.” Ze nam de half slappe pik in een keer helemaal in haar mond en begon weer te pijpen zoals alleen zij dat kan. John lag nog even bij te komen en keek geamuseerd naar de show die Missy weg gaf.
De pik van Dirk begon alweer flink te groeien tot plezier van Missy. Ze kroop op handen en knieën met haar kont dicht bij het gezicht van John. John rekte zich een beetje en gaf kusjes op de billen van Missy. Opeens hapte hij het steeltje van de balletjes in zijn mond en begon hij langzaam een beetje te trekken. Missy keek geil achterom en vroeg, “wat ben jij van plan meneer? Meer dan een paar vingers of die balletjes zal echt niet gaan passen hoor.”
“Ik ga er lekker even mee spelen, een beetje laten wennen en wie weet wat er nog gaat gebeuren,” zei John met een knipoog. 
“Ik weet wel wat er nu gaat gebeuren, Dirk gaat mij neuken,” zei Missy met een lach. Missy gebaarde Dirk te gaan liggen waarna ze bovenop hem kroop en zijn pik tegen haar kutje zette. Langzaam liet ze zich zakken op de pik van Dirk, die iets soepeler naar binnen gleed dan daarstraks bij John. Een diepe kreun ontsnapte uit de mond van Dirk en Missy toen de pik helemaal in haar kutje zat.

Missy begon enthousiast op de pik te rijden en Dirk kneedde haar borsten met zijn vrije handen. John had zich ondertussen achter Missy gezet en begon met de balletjes te spelen die nog steeds in haar kontje zaten. Missy
begon nog harder te kreunen toen John het eerste balletje liet balanceren rond haar kringspier. Toen ook het tweede balletje uit de kont van Missy verdwenen was leek haar anus zelfs een klein beetje open te staan. John maakte zijn vingers nat met spuug en stak eerst een en later twee vingers in haar kont. Missy hield stil om John de gelegenheid te geven haar kontje te vingeren, terwijl Dirk het tempo bepaalde door haar te neuken. John maakte dankbaar gebruik van de geboden mogelijkheid en hij pompte zijn vingers werkelijk in het kontje van Missy die hem alleen maar meer aanmoedigde. Dat Missy weer tegen een orgasme aan zat was duidelijk voor mij en inderdaad enkele seconden later kondigde ze haar orgasme aan.

Beide mannen verhoogden hun tempo en Missy zakte voorover over Dirk heen.
John liet zijn vingers uit het kontje van Missy glijden en stak plagerig zijn tong nog even in de iets openstaande anus. Dirk begon langzaam aan weer te neuken en John bood zijn pik aan bij de mond van Missy. Missy stelde voor om in missionaris geneukt te worden en nadat ze was gaan liggen verschoof John haar iets zodat ze met haar hoofd over de rand lag. Dirk begon te neuken en John duwde zijn pik vrijwel meteen tot aan zijn ballen in de keel van Missy die zich leek te verslikken en het uitproestte. John trok even terug en toen Missy op adem was gekomen begon hij haar keeltje rustig maar diep te neuken.

Ik was mezelf ondertussen heftig aan het aftrekken. De jaloezie was verdwenen en de live porno show die ik zag wond mij alleen nog maar op. Dirk maakte kenbaar klaar te gaan komen en Missy gaf aan dat zij het in haar mond wilde hebben. Snel ging ze op haar knieën zitten en Dirk trok nog een paar keer aan zijn pik voordat hij diep grommend haar mond vol spoot. John volgde zijn voorbeeld en even later had mijn vrouw twee ladingen sperma in haar mond zitten die ze vol trots liet zien aan mij. Ze slikte het door waarna ze mij wenkte. Ze pijpte mij nog even maar veel meer dan een paar seconden had ik niet nodig om als derde haar mond vol te spuiten.

“Zo, nu ga ik eens lekker in bad zitten, dat heeft m’n kutje wel verdiend na al die heerlijke stoten met die grote pikken van jullie,” zei Missy. Ze gaf John en Dirk een tongzoen en liep naar de badkamer. “Als jullie je vervelen dan ben je welkom hoor mannen,” riep ze nog vanuit de badkamer voordat ze het bad vol liet lopen. 
“Je boft maar met zo’n vrouw zei John, daar zou ik een moord voor doen.” 
“Ze verbaast me iedere keer weer,” zei ik toen ik de mannen uit liet.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
Our website is protected by DMC Firewall!