Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn man (Brabo) en ik (Missy) waren onderweg naar Amsterdam. We zouden daar overnachten en genieten van ons eerste uitje sinds lange tijd.
We hadden een speciale ruime luxekamer midden in het centrum gehuurd.
Ik had al heel lang zin in dit weekend en wist ook precies wat ik wilde. Na te hebben ingecheckt en onze koffers te hebben uitgepakt liepen we hand in hand de mooie Amsterdamse straatjes door. Ik gaf Brabo het idee dat we zomaar wat rond gingen slenteren, maar ik had duidelijk een doel in gedachte. Na tien minuten onderweg te zijn wilde Brabo ergens gaan zitten voor een kopje koffie. Maar ik was niet naar Amsterdam gekomen om een kopje koffie te gaan drinken en trok hem verder tot ik in de straat was waar ik wilde zijn en ging langzamer lopen toen we bij mijn doel aankwamen. Brabo keek schichtig opzij en wilde doorlopen, maar dat lukte niet omdat ik hem naar binnentrok.
“Kom, laten we dit weekend dingen doen die we thuis nooit zouden doen.”


Snel trok ik hem naar binnen en daar stonden we dan, voor het eerst in ons leven in een sexshop. Ik bloosde een beetje en keek Brabo niet aan, bang dat hij snel weer naar buiten zou gaan. Gelukkig werd ik geholpen door een vriendelijke man achter de balie. Hij leunde iets over de toonbank en lachte ons vriendelijk toe. “Dag lieverds. Kom verder en geniet van onze prachtige winkel en geef maar een gilletje als jullie hulp nodig hebben.” Schoorvoetend liep ik verder en hield Brabos hand stevig vast. Zwijgend en onder de indruk liepen we langs een grote hoeveelheden dildo’s, vibrators, lingerie, sexy jurkjes, zweepjes, en nog veel meer...

Geile MILF Missy wil een gangbangGenietend liet ik mijn handen langs een paar jurkjes gaan en bewonderde een aantal lingerie-setjes. 
“Als u iets moois ziet mag u het wel even passen hoor, we hebben een hele grote paskamer achterin de winkel.”

Ik keek aarzelend naar de man achter de toonbank die me vriendelijk aankeek, terwijl ik een minuscuul jurkje in mijn hand hield. Ik keek even naar mijn man die me glimlachend aankeek. “Tja, wie A zegt moet ook B zeggen Missy, en jij wilde deze winkel in. Dus ga nu maar passen. O ja, neem ook wat lingerie mee. Die wil ik ook wel zien nu we hier toch zijn.”

Zenuwachtig liep ik naar paskamer die verbazend luxe was. De achterwand bestond uit één grote spiegel en het licht was zacht. Erotisch zacht. In de hoek stond een zachte rode fluwelen stoel. Verder was er een stang waar ik de lingerie en het jurkje ophing. Ik begon me uit te kleden en bekeek, nee bewonderde mezelf in de spiegel. Ik liet mijn handen over mijn borsten gaan en begon ze zachtjes te kneden terwijl ik mezelf bleef bewonderen. Ik keek naar mijn lange hoerige rode lange acryl-nagels die ik voor ons avontuur speciaal erop had laten zetten en voelde me een echte slet toen ik in mijn tepels kneep. Ik kon niet voorkomen dat ik een kreun liet ontsnappen.

“Gaat het mevrouw? Heeft u de juiste maat? Lukt het met de haakjes?”
Ik schrok van de stem van de verkoper die vanachter het gordijn klonk. Gehaast pakte ik een lingeriesetje en trok het snel aan. Weer begon ik mezelf te bewonderen en zag een aantrekkelijke vrouw met een minuscuul slipje en bh met open cup waar haar behoorlijke borsten trots doorheen priemden.
“Nou Missy, mogen wij het ook zien?” Het was Brabo die me vroeg om naar buiten te komen om het setje te showen. Maar ik kon toch niet zomaar de winkel inlopen! “Kom op Missy, laat zien of moeten we binnen komen.”

Ik stond als versteend naar het gordijn te kijken en schrok toen deze opzij werd geschoven en Brabo lachend met de verkoper binnenkwam. 
“Richard komt ook even kijken. Niet schrikken, hij kijkt er met een professionele blik naar. En hij is heel geduldig en vriendelijk, een echte gastheer. Ik heb al een kopje koffie van hem gekregen, waar ik al zo zolang naar smachtte. Dus we hebben alle tijd.” 

Ik keek naar mijn man die schijnbaar de verkoper al bij voornaam kende en hem het privilege gaf om de kleedruimte in te lopen omdat ‘Richard’ hem een kopje koffie had gegeven! Blijkbaar voelde Brabo zich helemaal in zijn element en keek me bewonderend aan. “Wat een mooi lijf heb je wijffie, vind je ook niet Richard?” 
Richard knikte instemmend en keek ‘professioneel’ naar mijn lichaam. Verlegen hield ik mijn handen voor mijn borsten die door de open cups van mijn bh staken. “Een mooie aanvulling op deze bh zou een paar tepelklemmen of tepelkwastjes zijn,” fluisterde Richard glunderend. “Verder zit de bh perfect en passen haar mooiste borsten er perfect in en de open cups maken het een mooi geil geheel.” 

Trots luisterde Brabo naar Richard die zijn ‘professionele’ mening gaf en ondertussen zijn handen onderzoekend over mijn borsten liet gaan en ze zachtjes masseerde. “Ja, perfect. Wil je nu een ander setje proberen?”

Ik keek Richard beverig aan en knikte onzeker. 

“Kom Brabo, dan geef ik je nog een kopje koffie, of iets sterkers, terwijl je wacht.”
Beduusd kleedde ik me uit en trok een ander setje aan. Ditmaal een rood corset met een vetersluiting aan de voorkant en een halve cup, waardoor mijn borsten er duidelijk bovenop lagen. Het bijbehorende slipje had een open kruis en ik voelde er met mijn vinger doorheen en glimlachte tevreden. Ik trok er een doorzichtige rode jurk overheen die net over mijn billen viel. Trots keek ik weer naar mijn lichaam in de spiegel en draaide een paar keer rond. Voorzichtig schoof ik het gordijntje opzij en keek erom heen. Ik zag Brabo ontspannen onderuitgezakt op een rode bank tegenover de paskamer met een biertje in zijn hand. Tevreden wenkte hij me en lachte vrolijk. “Kom Missy, laat me je sexy lichaam zien.” 
Nog steeds een beetje onzeker kwam ik de paskamer uit en liep naar Brabo die gebaarde dat ik moest draaien. Daarna gebaarde hij dat ik dichterbij moest komen en duwde mijn benen iets uit elkaar. Geil lachend keek hij me aan en gleed met zijn hand tussen mijn benen tot hij bij de opening van mijn slipje kwam. Hij wachtte een paar seconden en duwde toen zijn vingers tussen mijn kutlippen. “Mmmmm, heerlijk. Lekker, warm, zacht en nat.” Ik keek vlug om me heen om te kijken of niemand ons zag en duwde zijn hand gehaast weg. “Brabo, straks ziet iemand ons. Niet doen.” 

Gespeeld verbaasd keek hij me aan. “We zouden toch van alles doen wat we thuis niet zouden doen Missy?

Dus...” Weer voelde ik zijn handen tussen mijn dijen naar boven gaan en hun weg door de opening in mijn broekje vinden. “Deze nemen we lieverd. Dit broekje is erg handig en dat ding die je prachtige borsten ondersteund is ook geil.” Klappend hoorden we Richard naar ons toe komen lopen. “Mooi, prachtig. Het staat je prachtig en je boezem ligt er zo mooi bij. En dan het jurkje, dat maakt het helemaal af. O, en Brabo heeft de extra opening in je broekje al gevonden zie ik. Fantastisch. Als je meer wilt of even echt wilt testen, we hebben een speciale ruimte achterin de winkel. Jullie kunnen daarna altijd nog verder shoppen.” 

Grinnikend trok Brabo me mee en keek me geil aan. 

“Goed idee,” riep Richard, “weet je wat, zoek maar wat uit dan reken ik het straks wel af.” 
“Kom Missy, Richard heeft me al laten zien wat hij bedoeld. Kijk niet zo verbaasd, je wilde van alles doen wat we thuis niet doen? En dit wil ik eigenlijk al heel lang. Dit en meer, veel meer eigenlijk.”
Gehaast trok Brabo het gordijntje opzij dat toegang gaf tot een kleine rood verlichte ruimte met een beeldscherm.
Middenin de ruimte stond een brede rode sofa.
Brabo liep tevreden rond en opende zijn broek, die hij snel in de hoek van de kamer gooide en trok zijn onderbroek omlaag. Daarna pakte hij een afstandsbediening en zette het beeldscherm aan waar een vrouw een man een deeptroath gaf. Hij keek er geil naar en zijn ademhaling werd oppervlakkig. Vlug ging hij zitten en keek afwisselend van mij naar het scherm en terug. Hij wenkte me en trok aan zijn lul. 

“Kom hier Missy en zuigen, zuig mijn lul stijf. Ik wil je neuken. Kom op.” 
Voordat ik kon reageren, trok Brabo me op mijn knieën, waarna hij mijn lippen over zijn lul schoof. “Zuigen Missy, zuig me als een echte slet, want dat zul je tijdens ons weekendje zijn. Kom op, duw mijn heerlijke lul verder in je mond.” Hardhandig pakte Brabo me bij mijn haren en begon me diep in mijn mond te neuken terwijl hij genietend kreunde. Hij gooide zijn hoofd achterover en neukte steeds harder en dieper zijn lul in mijn mond en keel totdat ik kokhalzend voor hem zat. Het slijm liep langs mijn mondhoeken weer naar buiten. Toen hij het zag reageerde hij uitzinnig. “Ja, Missy, laat me je diep in je mond en keel neuken terwijl iedereen ons kan horen en er zomaar iemand binnen kan wandelen en alles ziet. Laten we doen wat we thuis niet zouden doen, precies wat jij wil.” Ik kon niet antwoordden, maar voelde me opgewonden en geil door alles en mijn kutgeil stroomde naar buiten. Opeens begon Brabo nog harder te kreunen en hield mijn hoofd stevig over zijn lul tot hij verkrampte.

Ik voelde Brabos geile warme sperma in mijn mond en keel en slikte alles gulzig door en begon alles op te zuigen en likken. Ik keek hem aan en deed mijn mond open en liet hem mijn opbrengst zien. Brabo trok me tevreden iets omhoog en begon me te kussen waardoor zijn zaad door onze monden liep. O wat was dit geil. Ik vergat helemaal waar we waren en het leek alsof we langzaam onze grenzen verlegden of dat zelfs onze grenzen vervaagden/verdwenen.

Uitgeput keken we elkaar geil aan. Ik voelde Brabos vingers door mijn broekje in mijn natte kut glijden en hij glimlachte tevreden. “Heerlijk nat en klaar voor de volgende ronde.”
Nog steeds stond de film aan en Brabo liet me wijdbeens op de sofa liggen en duwde steeds meer vingers naar binnen waardoor ik een luide kreun liet ontsnappen. Langzaam begon hij te pompen en zoog hardhandig aan mijn clitoris.

Ik ademde zwaar en hield mijn benen stevig wijd en omhoog en het interesseerde me niet of mensen me konden horen of binnen konden wandelen. Ik hapte naar adem en begon steeds geiler te worden en hem toe te schreeuwen. Ik keek naar het beeldscherm waar de man de vrouw verwende met zijn vuist en wilde dit ook. Ik hield Brabo met zijn hoofd tegen mijn gleuf en duwde hard. 

“Zuigen lul. Zuigen, zuig mijn kut helemaal kapot. Ik wil je voelen Brabo. Ik wil meer. Ik wil alles precies zoals die slet op het scherm. Ik wil niet alleen je vingers! Kom op, duw je vuist erin en pompen. Laat me kreunen van de pijn en genot.” Ik zag Brabo even verbaasd omhoog kijken, twijfelend of dit wel zijn Missy was. Maar dat was ik. Ik was zijn Missy en ik wilde alles. Ik kneep met mijn hoerige nagels in mijn tepels en draaide met mijn heupen. “Kom op Brabo, ik wil dit weekend verder gaan dan ooit en ik wil je dieper voelen. Ik wil meer voelen. Ik ben zo geil.

Duw die vuist nou naar binnen en verwen me. Ik zag Brabo een fles glijmiddel pakken en een flinke hoeveelheid over zijn hand gieten. Daarna gingen zijn vingers weer in mijn gleuf en begon hij me hard te beffen, te bijten totdat ik me voelde trillen van genot en zijn hoofd stevig vasthield. 

“Nu Brabo, nu. Ik ben er klaar voor!” 
Brabo duwde zijn vingers verder en liet zijn duim er ook bij glijden. Ik hapte naar adem, maar hij wachtte niet en duwde draaiend door totdat hij tot aan zijn pols in mijn kut zat en begon te pompen. Hij beukte steeds harder en ik gilde steeds harder. Jeetje wat was dit geil. Brabos hoofd was inmiddels omhoog gekomen en hij keek genietend naar zijn vuist die mijn kut hardhandig neukte. “Ik kan nog een stap verder gaan Missy. Dan ben je echt een slet van me. Wil je dat? Doe je dat? Durf je het?” 
Ik schreeuwde luid ja. Hij had me op dit moment alles kunnen vragen, zolang hij maar door zou gaan. Ik hoorde hem Richard roepen die verdacht snel in het kamertje was. “Richard, ik wil haar helemaal gek maken. Zuig haar tieten terwijl ik haar verder neuk met mijn vuist. Kijk, ik zit tot halverwege mijn onderarm in haar geile sletten-kut. Straks gaan we haar pakken, maar eerst wil ik dat je haar tieten bewerkt terwijl ik mijn vuist in haar beuk.”

Slet Missy dat via Flirtmee, klaar voor gebruikRichard had geen verdere uitleg nodig en begon me hard aan mijn borsten te zuigen en in mijn tepels te bijten. Uiteindelijk zette hij klemmen op mijn tepels waardoor ik pijnlijk naar adem hapte en duizelig werd. Hij draaide zich om en kwam met zijn lul boven mijn mond. “Mond open slet, zodat ik je achter in die heerlijke keel kan neuken.” Zonder waarschuwing duwde hij zijn grote lul ver achter in mijn keel en hield even mijn neus dicht waardoor hij nog iets verder kon komen. Brabo tikte ondertussen tegen mijn borsten die steeds gevoeliger werden door de tepelklemmen. Ik lag nu totaal weerloos te genieten van het heerlijke geweld van deze mannen die me ongenadig uitwoonden. Brabo sloeg steeds harder tegen mijn tepels en neukte, met zijn vuist, steeds harder terwijl Richard dieper in mijn keel kwam en schreeuwde naar mijn man dat ik een heerlijke slet was. Ik schokte en probeerde Brabos vuist weg te duwen en begon met mijn hoofd te schudden. Lachend trok Richard zijn lul eruit. 

“Ze komt klaar Brabo. Haal je vuist eruit. Ze komt.” 
Voorzichtig begon Brabo zijn vuist eruit te halen en onmiddellijk begon ik gillend te spuiten. Ik was nog nooit zo heftig klaargekomen en schrok van de enorme plas vocht die ik geproduceerd had. Brabo keek me trots aan en aaide voorzichtig over mijn kutlippen. Richard schoof weer iets dichter bij en hield mijn armen vast. 
“Haar kut is nu heel gevoelig Brabo. Lik en zuig het schoon. Ik zweer dat ze helemaal gek wordt. Kom, ga je gang. Ik hou haar vast.” 
Brabo liet het zich niet twee keer zeggen en likte met lange halen door mijn kut en beet daarbij regelmatig hard in mijn kutlippen en clitoris. Hij zoog alle kutvocht op dat nog naar buiten stroomde. Richard moedigde hem aan en gaf hem aanwijzingen. Ik voelde me helemaal gek worden en wilde weg kruipen om een pauze te houden, maar die kreeg ik niet, aangezien Richard me stevig vast bleef houden en tegen Brabo bleef schreeuwen dat hij ondanks mijn protest door moest gaan. Brabo wist niet meer van ophouden en schraapte met zijn vuist het laatste vocht naar buiten, waardoor ik weer begon te gillen. Brabo trok mijn kutlippen uit elkaar en dook er met zijn mond open tussen. Ik spoot weer een groot hoeveelheid vocht die Brabo genietend doorslikte. Even later keek hij me aan en ik zag mijn kutgeil nog om zijn mond. Het was zo’n geil gezicht dat ik het er zo af had willen likken, maar ik kon niet meer. Ik trilde als een rietje en moest even bijkomen. Ik deed mijn ogen half dicht, maar zag nog net dat Richard hetzelfde had gedacht en hij begon mijn kutgeil van Brabos gezicht af te likken. Ik zag Brabo genieten en zijn ogen sluiten. Toen Richard zijn tong over Brabos lippen liet glijden en het geil oplikte gingen Brabos lippen, tot mijn verbazing, open en begonnen ze elkaar heftig te kussen terwijl ze elkaar aftrokken. Richard gleed met een vinger naar Brabos billen en gleed ertussen, waarop Brabo opgewonden begon te kreunen. Ik zag Brabo wijdbeens gaan staan en Richards vinger dieper tussen zijn billen glijden. Was dit mijn Brabo? Ik schrok. Ik had dit nooit verwacht. Ik kreunde en deed alsof ik weer wat bijkwam en niets had gezien. De heren lieten elkaar snel los. Ik keek naar het scherm waar de film nog steeds speelde. De vrouw werd weer door twee mannen geneukt en ik keek mijn mannen aan. 

Ik wil alles wat die slet ook heeft.” 

Brabo keek me aarzelend aan. “Weet je het zeker. Ik bedoel, je bent daar nog een maagd.” 
Uitdagend ging ik op mijn handen en knieën zitten en keek hem uitdagend aan. Richard deed een grote hoeveelheid glijmiddel op mijn sterretje en begon deze professioneel te masseren. Voorzichtig strak hij zijn duimen naar binnen en begon mijn opening langzaam op te rekken. Ik hoorde achter me geluiden en keek via de spiegel naar achteren en zag dat Brabo Richard stevig kuste terwijl deze mijn anus neukklaar maakte. Het was een vreemd gezicht om mijn man zo bezig te zien, maar ook erg geil. Ik kreunde en zag dat ze meteen reageerden door steeds inniger te kussen. Brabo liet geen plekje van Richards lichaam onberoerd en Richard masseerde ondertussen mijn anus heerlijk. Na een tijdje gaf hij Brabo een seintje en haalde zijn vingers weg. Richard pijpte Brabos lul even, die bijna ter plekke klaar leek te komen. Daarna duwde Richard Brabo naar mij toe en zette zijn lul voor de opening. Zachtjes voelde ik de druk bij mijn sluitspier toenemen en Brabo langzaam doorduwen. 
“Sneller Brabo. Ze houdt van ruw en ik heb haar al gemasseerd.” 

Ik wilde nog protesteren, maar Brabo duwde hijgend zijn dikke lul in een keer tot aan zijn stam naar binnen en ik gilde van de pijn. Ik hoorde Richard juichen. “Zo ja, zo doe je het goed. Ze moet het voelen, die slet van je. Ze mag dit moment nooit vergeten. Kom op, neuk haar voordat we het straks samen doen.” 
Richard boog iets voorover en begon Brabo weer te kussen waarbij Brabo opgewonden als een razende mijn kont begon af te raggen. Ik wilde protesteren, maar hij hoorde me niet. Ik raakte helemaal buiten adem en voelde me af en toe licht in mijn hoofd raken. Opeens hoorde ik Brabo hard kreunen en Richard lachen. Met zo’n trillende plug in je reet voel je alles nog intenser mijn vriend. Brabo gaf geen antwoord, hij was zo geil en hijgde alleen nog maar. Richard duwde mijn benen iets verder uit elkaar en kroop onder me. Met een dominante blik keek hij me aan en duwde zijn lul in mijn mond. 
“Kom op slet, pijp mijn lul nog even voordat ik hem in je kut boor.” 
Ik hapte naar adem toen hij zijn dikke lul in mijn mond duwde en weer in mijn mond begon te neuken. “Ja lekkere slet, heerlijk. Zuig die lul van me. O ja, goed zo. Ik ga je helemaal kapot neuken terwijl je man je anaal gebruikt.” 

Hij trok zijn lul terug en schoof verder naar beneden, pakte me bij mijn heupen en schoof zijn lul in één keer in mijn kut zonder rekening met me te houden en keek triomfantelijk naar Brabo. “En nu genieten mijn geile vriend.” Als een geoliede machine begonnen ze me te neuken. Het deed pijn en ik gilde paniekerig. Dit was te veel voor me. Maar Richard begon me hardhandig te kussen zodat ik niets meer kon uitbrengen. Het duurde lang voordat de pijn veranderende in genot en ik begon te hijgen.

Richard stopte tevreden met kussen en keek me onoverwinnelijk aan terwijl hij mijn borsten hardhandig masseerde en de tepelklemmen eraf haalde. Hij begon in mijn tepels te knijpen en deze pijnlijk te draaien tot ik gilde van de pijn. “Pijn verhoogt het genot slet, en dat is wat we je gaan geven, pijn en genot. Kom op Brabo. Meer, harder, dieper, laat haar gillen.”
Brabo hijgde en trok me aan mijn haren toen hij nog sneller en harder in me ramde. 

“Dit wilde je toch, slet van me. Dit wilde je en dit zul je krijgen ook. Ik ga dit weekend die strakke kont van je helemaal kapot neuken en laten neuken teef. Keer op keer. En als we thuis zijn gaan we nog meer grenzen verleggen.”

Ik lag tussen de heren in terwijl ze zich helemaal lieten gaan en ik voelde en hoorde bijna niets meer. Ik was kapot. Helemaal op. De heren gingen nog even door en Brabo vertelde later dat hij het neuken met een vrouw die helemaal van de wereld was onvoorstelbaar geil had gevonden en dat ze beide zich helemaal hadden laten gaan terwijl ik afwezig tussen hun in lag te kreunen.

Ze waren uiteindelijk klaargekomen toen Richard Brabo naar zich toegetrokken had en hem was gaan kussen terwijl ze me hard neukten.


Ik werd wakker met pijn en voelde me erg beurs. Ik keek verdwaasd rond en stond moeizaam op. Mijn kleren waren weg en ik liep naakt de winkel in, niet wetend of er klanten aanwezig waren of niet. Maar het maakte me niets meer uit, ik wilde toch dingen doen die ik thuis niet zou doen. Nou, dat hadden we nu dus gedaan. En niet zo’n beetje ook. Ik zag Brabo lachend naar me toelopen en hij bracht me naar een kleine douche waar hij me afspoelde. Daarna legde hij me op een massagetafel en riep Richard die me vrolijk begroette. “Hallo lekker slet van ons. Ik ga je een heerlijke massage geven zodat je je straks weer fitter voelt en vanavond weer heerlijk je grenzen kunt verleggen.”


Ik was te moe om te antwoorden en genoot van zijn handen die professioneel over mijn uitgeputte lichaam gleden en na een uur voelde ik me inderdaad een stuk fitter. Ik bedankte hem met een lange geile kus en vroeg naar mijn kleren. “Ik heb wat voor je klaargelegd. Je zult het zeker leuk vinden.” Hij hielp me van de tafel en bracht me weer naar de kleedkamer waar ik eerder die dag al was geweest. Ik keek naar de kleding die hij had klaargelegd en trok het, onder toeziend oog van Richard, aan. Het was een slipje met kralen die tussen mijn, nog gevoelige, kutlippen gleden. De bh leek op de bh van eerder die dag waar mijn borsten doorheen staken. Richard plakte op beide tepels stickers en keek er tevreden naar. Ik bukte me om mijn hold-up panty aan te doen en voelde Richards hand over mijn billen glijden. “Vanavond laat ik jullie een paar leuke kroegen en clubs zien. En voor de zon opkomt ben jij een andere vrouw Missy.”
Hij gaf me een bloes die ik tot halverwege mijn borsten kon dichtknopen waardoor mijn borsten behoorlijk zichtbaar waren. Daarna trok ik een rok aan die aan de voorkant erg netjes was, maar aan de achterzijde een split had tot net onder mijn billen. Uiteindelijk stapte ik in mijn pumps met naaldhakken en bekeek mezelf in de spiegel en zag een trotse geile slet staan die geneukt wilde worden.
Dit ging een geile avond worden...

Deel 2

Brabo en ik liepen naar een restaurant dat Richard ons had aanbevolen. Richard zou zich later weer bij ons voegen. Onze aankopen hadden we achtergelaten, deze zouden we de volgende dag ophalen. Ik voelde me bekeken met mijn nieuwe outfit en ging iets dichter tegen Brabo aan lopen. Blijkbaar voelde hij zich niet gehinderd door de aandacht en liet zijn hand over mijn billen in de split van mijn rok glijden en duwde zijn vingers tegen mijn billen terwijl hij me geil aankeek. 
“Mijn lekkere slet. Het liefst zou ik je ter plekke willen neuken waar iedereen bij is.” Ik voelde me warm worden en keek de andere kant op. Brabo was helemaal los en had blijkbaar geen grenzen meer. Dit was niet helemaal wat ik in gedachten had toen ik van huis ging. Ik wilde dingen doen die we thuis niet zouden doen en grenzen verleggen. Ik dacht Brabo hiermee te shockeren en uit te kunnen dagen, maar Brabo leek helemaal niet geshockeerd en daagde mij zelfs uit om verder te gaan. Veel verder!
We waren bij het restaurant aangekomen en de gastheer kwam ons al tegemoet lopen. “Hallo lieverds. Jullie moeten de vrienden van Richard zijn. Hij heeft ons al gebeld en gevraagd of we jullie eens als echte VIP’s willen behandelen, dus kom maar mee en laat je door ons verwennen.”
De gastheer begeleide ons naar een tafeltje achterin de zaak in een schemerig hoekje waar een rond tafeltje stond met een ruime bank tegen de muur. Ik bukte iets voorover en schoof naar mijn plek waarbij de split van mijn rok aan de achterkant iets openschoof en ik met mijn blote billen op de bank kwam te zitten. Ik voelde de het koude leer en kreunde zachtjes. 
“Heerlijke bank hè mevrouw. Vooral tegen uw naakte huid. Ja, Richard vertelde al dat hij zijn favoriete outfit voor uw heeft uitgezocht en ik moet zeggen, het staat u fantastisch. Uw man mag trots zijn op zo’n mooie geile vrouw.” 

Brabo schoot in de lach en trok me hard naar zich toe. Hij begon me ruw te kussen en trok daarbij hardhandig mijn bloes opzij zodat mijn borsten goed te zien waren voor onze gastheer. Het duurde niet lang en toen hij me losliet met me borsten nog uit mijn bloes keek hij onze gastheer triomfantelijk aan. “Ja, ja, u heeft helemaal gelijk. Ik heb een mooie geile vrouw. Maar dat zag u al bij binnenkomst natuurlijk, toen u genoot van uw uitzicht op haar prachtige borsten. Misschien laat ze u straks nog meer zien.” 
Ik keek Brabo geschokt aan en wilde mijn borsten weer in mijn bloes duwen, maar Brabo verhinderde dat door openlijk mijn borsten te kneden. Liet hij nog meer vreemde mannen toe om van mijn lichaam te genieten, te gebruiken! Onze gastheer liep, na een geile blik op mijn borsten, weg om de menukaart te halen en ik keek Brabo boos aan.

Jeetje Brabo, doe effe normaal. Je gaat me toch niet aanbieden aan andere kerels.”

Brabo pakte mijn hand en liet deze over zijn kruis glijden waar zijn stijve lul goed te voelen was. Hij was er weer klaar voor en duwde zijn lul tegen mijn hand. “Stel je niet aan Missy. Dit weekend ben je mijn slet en daar ben ik trots op. En een lekkere slet moet je kunnen delen, daar wordt een slet alleen maar geiler van. Trouwens, je had er vanmiddag ook geen problemen mee, dus geniet ervan en laat je lekker nemen. Iets wat je thuis nog niet hebt gedaan.” 

Slet Missy, dat via Flirtmee, klaar voor je zaadGeschokt keek ik naar Brabo alsof hij een vreemde was en wilde mijn hand terug trekken, maar hij verhinderde dat. Hij deed zijn broek open en liet zijn halfstijve lul eruit glijden. “Kom op slet, verwen me. Je bent hiermee begonnen en ik wil er nu alles uit halen.” Voorzichtig pakte ik zijn lul en begon deze te masseren terwijl ik het bijna lege restaurant inkeek. Niemand zag ons en ik ging voorzichtig door tot de gastheer de kaart kwam brengen. “O, ik zie dat jullie al begonnen zijn. Zal ik jullie dan maar iets simpels serveren en een lekker sterk drankje? Dan kunnen jullie verdergaan zonder te veel onderbrekingen.” Brabo knikte instemmend, zakte iets onderuit en keek tevreden voor zich uit. Hij pakte me bij mijn haren en duwde me naar beneden. “Is het een probleem als mijn vrouw mij even pijpt?” 


Ik protesteerde, maar de gastheer nodigde hem uit om vooral te genieten. Dit was voor Brabo het antwoord waar hij op wachtte en hij duwde me hardhandig verder naar beneden en dwong me om hem te pijpen terwijl onze gastheer er nog bij stond. Hijgend stootte Brabo zijn lul in mijn mond terwijl hij mijn hoofd vast bleef houden. “Ja slet, laat onze gastheer zien hoe lekker je je man kan verwennen en hoe geil je bent. Kom, laat zien dat je mijn slet bent die alles voor me doet, zelfs haar benen voor vreemden spreiden.” Ik was overrompeld door de situatie, maar voelde me ook erg geil worden. Ik moest mijn man in een restaurant pijpen terwijl onze gastheer toekeek. Ik voelde me nat worden en begon harder te zuigen terwijl ik zijn ballen masseerde. Ik hoorde Brabo kreunen en voelde hoe hij wilde neukbewegingen maakte waardoor zijn harde lul achter in mijn keel kwam. Het slijm liep langs mijn lippen en ik genoot. 


“Wat een geile slet hè,” kreunde Brabo, “ik weet zeker dat ze nat is. Voel maar. Ga je gang, geniet van haar en maak haar nog geiler voor de rest van de avond.” 
Ik voelde een vreemde hand mijn rok opzij schuiven en een paar vingers door mijn kutlippen glijden. “Ja ze is echt geil. Ze druipt helemaal. Mag ik?” hoorde ik onze gastheer opgewonden vragen aan Brabo. Brabo neukte me nog harder. “Natuurlijk mag je. Leef je uit. O slet, hoor je dat, je wordt weer gebruikt. En dit is pas het begin van de avond. O wat geil is dit.” 

Ik hoorde de gastheer weglopen en vrij snel weer terugkomen. Ik voelde zijn tong door mijn kutlippen likken en duwde me tegen hem aan. Plotseling voelde ik iets kouds tegen mijn neukgrot en schrok even, maar voordat ik het besefte werd er iets langzaam in mijn kut geduwd en heen en weer gebeukt en gedraaid. Ik begon te kreunen van genot met de lul van Brabo nog in mijn mond. Dit was heerlijk en ik wilde meer. Voordat ik het wist werd mijn wens vervuld en werd er in één harde stoot een warme lul in mijn kont geduwd. Ik hoorde de gastheer hijgen en voelde hem als een bezetene rammen.

O wat was dit heerlijk. De gastheer begon te hijgen. “Richard had gelijk, ze is een echte slet. O wat een heerlijk geile krappe kont. Roep de kok, hij wil haar vast ook wel neuken.” 
Ik voelde me steeds geiler worden. Ik merkte dat ik het heerlijk vond om te worden geneukt als een gebruiksvoorwerp op een plek waar we betrapt konden worden. Plotseling voelde ik Brabo verkrampen en schreeuwen. “Ik kom, ik kom. Ik spuit mijn zaad in je keel slet. Slikken. Ja slikken slet.

Ja, goed zo.” 

Tevreden keek ik hem aan terwijl ik zijn restanten zaad van mijn lippen likte. Ik zag Brabo opeens langs me heen kijken en ik keek in dezelfde richting en zag een grote dikke zwarte lul voor mijn neus. Ik keek omhoog en zag de eigenaar. Een prachtige zwarte man met alles op de goede plek en een gigantische lul. Ik kwijlde en voelde mijn kut reageren. Hij moest me neuken, neuken tot ik niet meer kon. 

“Zo, hier is de komkommer gebleven. In jouw kut. Als je denkt dat de komkommer je kut genoeg opgerekt heeft voor mijn lul, dan heb je pech, want ik zal je kut echt gaan uitwonen slet.” 

Ik keek hem geil aan en kronkelde kreunend. Ik daagde hem uit. “Kom dan geilerd. Neuk me met die dikke staaf van je en maak de mannen hier jaloers.” Opgefokt kwam hij voor me staan en dwong me om zijn lul in mijn mond te nemen, wat maar voor een klein stukje lukte. De gastheer ramde opgewonden door en moedigde zijn collega aan.

Uiteindelijk haalde de kok zijn lul uit mijn mond en commandeerde de gastheer naar mijn mond wat hij meteen deed. De gastheer duwde zijn lul ongeduldig in mijn mond en bleef even stil omdat Ik eerst moest kokhalzen door de resten van de ontlasting die aan zijn lul hingen. Hij lachte en begon me daarna diep in mijn keel te neuken en spoot zich hijgend in me leeg. Ik slikte bijna alles door en keek trots naar mijn man die, zichzelf aftrekkend, naar het tafereel keek.

Ik was nog niet bijgekomen toen de kok me ruw op de bank legde en plaatsnam tussen mijn benen. Hij trok de komkommer uit mijn kut en gaf deze aan één van de gasten die inmiddels erbij waren komen staan. Zonder voorspel duwde hij zijn lul tegen mijn kut en duwde deze langzaam in één keer door tot aan zijn ballen. Ik gilde en wilde af en toe stoppen, maar hij luisterde niet. Hij sloeg een paar keer tegen mijn borsten en duwde gewoon door. “Nu gaan we echt neuken met een echte lul slet en dat zul je weten ook.” 

Hij pakte mijn polsen en hield deze aan weerszijden van mijn hoofd en begon te beuken. Ik wist niet wat me overkwam. Nog nooit had ik dit gevoeld. Nog nooit was ik zo gevuld. Wat een heerlijke lul had deze man, ik had het gevoel dat ik uitscheurde en gilde nog een keer. 

“Niet luisteren naar haar gegil. Neuk haar. Neuk die geile slet van me. Neuk haar harder, laat haar lijden en genieten.” Ik keek opzij en zag Brabo de kok aanmoedigen terwijl de gastheer hem pijpte. Ik keek naar de kok die me grijzend aankeek. “Je man laat zich verwennen en wil dat ik je harder neuk. Hij wil dat ik je laat lijden. En jij, wil jij ook hard genomen worden. Wil je ook...”

Hij werd onderbroken door het publiek dat zich om ons heen had verzameld en hem aan begon te moedigen. “Neuk haar, neuk haar met die dikke pik van je. Kom op, ga door, laat haar gillen.

Ja, zo. Sla haar terwijl je haar neukt.” De kok liet zich aanmoedigen en ramde steeds harder en pijnlijker en sloeg me af en toe op mijn wangen en tegen mijn borsten.

Hoor je dat hoer? Ze willen een show. Ze willen een pijnlijke neukscène. En de klant is koning, nietwaar?

Ik keek hem aan en raakte overmoedig. “Ja, neukerd. De klant is koning, dus neuk die hoer van je met je grote lul. Verkracht me voor hun ogen en laat me genieten.” 

Grommend trok hij mijn benen verder uit elkaar en omhoog en ramde opgefokt door. “Vuile hoer, ik zal je geven wat je wil.

Ik ga je helemaal kapot neuken. Ik zal je laten lijden.” Hij gaf me nog een paar klappen op mijn wangen, waardoor ik alleen maar geiler werd. De kok had een fantastisch uithoudingsvermogen en neukte me helemaal kapot voordat hij zijn zaad in mijn kut spoot.

Tevreden trok hij zich terug en zijn zaad liep eruit.
Een dame uit het publiek sprong naar voren en begon met lange halen mijn kut schoon te likken terwijl ik lag bij te komen. Nog nooit had een vrouw aan mijn lichaam gezeten, maar wat voelde dit heerlijk. Het duurde niet lang voordat ik begon te trillen en begon te spuiten.

Dankbaar begon de dame alles verder schoon te likken terwijl ik bij kwam van mijn gewelddadige neukbeurt en verwennerij van de dame. Langzaam klom de dame iets omhoog en begon me op mijn mond te kussen waardoor ik mezelf en het zaad van de heren kon proeven. Alsof ik niet beter wist begon ik de vrouw geil terug te kussen. Ze kneedde mijn borsten en begon eraan te zuigen. Ik hijgde van geilheid. Wat was het heerlijk om met deze vrouw te vrijen. Dit zou misschien niet de laatste keer zijn. Voorzichtig liet ik mijn hand tussen haar benen glijden en voelde dat ze geen onderbroek aan had. Ik begon haar diep te vingeren en ze stopte met het zuigen aan mijn borsten omdat ze steeds geiler werd van mijn vingers. Uiteindelijk trok ze haar rok uit en ging op mijn gezicht zitten. “Zuigen en likken slet. Laat me klaarkomen op je gezicht.”

Geschrokken door haar actie begon ik voorzichtig met lange halen te likken. Wat proefde ze lekker. Al snel kreeg ik de slag te pakken en begon haar met mijn vingers en tong te verwennen terwijl ze mij bereed. Ondertussen voelde ik weer een lul in mijn kut komen die me in een hoog tempo en onder luid gejuich begon te neuken. De lul werd afgewisseld door de volgende en de volgende, terwijl ik de dame bleef verwennen. Het werd een heerlijke geile voorstelling waar het publiek openlijk van genoot en aan deelnam. Ik weet niet hoeveel lullen me geneukt hadden, maar ik genoot. Opeens duwde de dame haar kut stevig op mijn mond en spoot deze gillend vol waarna ze door omstanders trillend van me af werd gehaald. O wat was dit genieten. Ik lag naakt achterin een restaurant in Amsterdam bij te komen en voelde het geil nog in mijn mond. Wat was dit heerlijk.
Wat een geluk had ik, de nacht was nog lang en ik was nog geil en in voor alles. Bereid om mijn grenzen te verleggen en dingen te doen die we thuis niet zouden doen. Nou ja, nog nooit gedaan hadden.

Deel 3

Brabo en ik zaten achterin het restaurant bij te komen van een heerlijke ervaring. We hadden na ons avontuur met het personeel en de andere gasten alsnog gegeten en het nodige gedronken en ik voelde me heerlijk. Ik leunde tegen Brabo en keek hem nieuwsgierig aan. Ik wist niet of ik de waarheid wilde weten, maar ik wilde het uiteindelijk toch horen. “Brabo, heb je een voorkeur voor mannen?” Brabo keek me lachend en geil aan. Nee, niet echt. Ik bedoel. Ik weet niet. Ik vind alles wel lekker. Alles wat met sex te maken heeft. Ik heb geen voorkeur. Maar met mannen ben ik nog nooit echt ver gegaan. Ik ben weleens stiekem naar een parkeerplaats geweest waar verschillende mannen elkaar verwennen, maar ik heb altijd alleen maar gekeken. Al moet ik wel zeggen dat ik er ontzettend geil van wordt en mezelf dan aftrek. Maar ik heb nog nooit een man aan me laten zitten. Tot vandaag. Het lijkt wel of ik een soort carte blanche van je heb gekregen om alles te proberen omdat je dit weekend grenzen wil verleggen. En ik weet even niet meer waar mijn grenzen zijn Missy. Ik weet wel dat ik er een aantal heb verlegd en weet dat ik nog meer ga verleggen. Alleen en met je samen. Want als ik jou zie, dan word ik ook geil. Dan wil ik je neuken, maar ik wil je ook zien neuken. En als we mensen kunnen laten meegenieten, dan word ik nog geiler. Alleen de gedachte en erover praten maakt me alweer geil Missy. Sorry, maar je hebt een monster wakker gemaakt die elke minuut van dit weekend wil gebruiken. Misschien ga ik af en toe ver, misschien te ver. Maar ik wil nu alleen maar meer.”
Ik keek Brabo twijfelend aan en dacht even na. Wilde ik dit wel? Brabo die helemaal los ging en waarschijnlijk geen grenzen meer kende. Ik was ook geschrokken van zijn bekentenis dat hij stiekem naar plekken ging waar mannen sex hadden en zichzelf daarbij aftrok! Ik wist niet wat te doen en keek naar mijn man alsof hij een vreemde was met wie ik was getrouwd. Ik werd tot de werkelijkheid teruggeroepen toen Richard opeens voor ons stond.

“Hoi lieverds. Ik heb gehoord dat jullie heerlijk hebben gegeten.” Hij schoot in de lach en haalde een tas tevoorschijn. “En Missy lieverd, ik zie het al. Je kunt niet eten zonder te knoeien. Dus ik ben zo lief geweest om iets mee te nemen wat je de rest van de avond kunt aantrekken. Het is iets minder verhullend dan je eerste outfit, maar we gaan ook naar gelegenheden waar het wel kan. Kom maar mee naar achteren zodat je je kunt omkleden. Het restaurant is nu voller en niet meer geschikt voor je geile lichaam.”

De borsten van slet MissyVolgzaam stond ik op en liep achter Richard aan terwijl hij mijn hand vast hield. We kwamen in een kleine ruimte die slecht verlicht was en mijn ogen moesten even wennen. Richard knoopte mijn bloesje open en trok mijn rok uit. Ik kreeg een slip aan met een open kruis. Mijn bh mocht ik aanhouden.

Richard schoof een paar prachtige hold-up panty’s omhoog met prachtig borduursel op het bovenbeen. Uiteindelijk trok hij me een kort cocktailjurkje aan met een diep uitgesneden rug. Het jurkje had aan de voorkant een mooi doorzichtig motief waardoor je mijn borsten duidelijk kon zien. Hij gaf me uiteindelijk een paar zwarte pumps met zilveren stiletto-hakken. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag dat het jurkje zo kort was dat je het kant van de panty vrijuit kon bewonderen. Richard maakte mijn haren in orde en ik werkte mijn make-up bij. Ik draaide me om en keek hem vragend aan. “Richard, ik wil je wat vragen. Mijn man geniet van andere mannen, is hij soms...?” Richard schoot in de lach en stelde me gerust. “Lieverd, je man vindt gewoon beide lekker en ik hoorde dat jij er ook niet vies van bent. Dus maak je niet druk en geniet beide van alles wat op je pad komt. Kom ik zal je leren om je grenzen nog verder te verleggen.”

Zenuwachtig, opgewonden en geil liep ik achter hem aan terug naar het restaurant waar Richard geduldig op ons zat te wachten. Zijn mond viel open toen hij me zag en hij stond meteen op. “Kom, laten we gaan, anders neuk ik haar hier weer in dit overvolle restaurant.
Richard nam ons mee naar een café waar de mannen in de meerderheid waren. Brabo was al snel in gesprek met een man naast hem en het duurde ook niet lang voordat ze naar achteren liepen.
Richard pakte me bij mijn hand en trok me mee in dezelfde richting. 


“Kom, we gaan kijken hoe je man geniet en hoever hij zal gaan.” 
We waren halverwege toen een atletische man ons staande hield en heel dicht bij me kwam staan. “Wat een heerlijk geil wijf heb je vanavond bij je Richard. Is ze alleen voor jou?” Brutaal liet hij zijn hand over mijn borsten gaan en ik keek Richard zenuwachtig aan. “Nee Vince, dit is mijn sletje voor dit weekend en ze wil zoveel mogelijk grenzen gaan verleggen. We zijn nu op weg naar de darkroom om te kijken waar de grens van haar man ligt. Wil je mee?” Vince begon breeduit te grijnzen en liep met ons mee terwijl zijn hand over mijn billen gleed. Mijn ogen moesten wennen toen we in een donkere kamer kwamen, Het was een ruime vierkante kamer met een groot matras in het midden. Tegen de muren stonden verschillende mensen die volledig in elkaar opgingen. Een enkeling had het matras opgezocht en ging er helemaal voor terwijl anderen hun genietend bekeken. Ondanks mijn eerdere ervaringen vandaag, wist ik me even geen houding te geven en keek naar de heren.
Richard duwde me iets verder en wees naar twee mannen in de hoek. Toen ik wat langer keek zag ik dat het Brabo was die met zijn broek op zijn enkels zichzelf liet pijpen door de man die hij aan de bar had ontmoet. Ik zag dat hij het hoofd van de man stevig vast had en genietend toekeek. Af en toe zag ik hem een neukbeweging maken en iets zeggen. Ik had al eerder vandaag gezien dat hij zich door een man liet verwennen, maar nu was hij bewust meegegaan! Plots keek hij mijn richting op en lachte genietend. Hij trok de man omhoog en begon hem vol overgave te zoenen. Daarna keek hij me weer aan en ging toen door zijn knieën en nam de lul van de man in zijn mond en begon de man ervaren te pijpen. Ik stond te trillen op mijn benen en schrok toen ik een paar handen voelde die mijn heupen vastpakten en mij tegen een gigantische stijve lul aanduwden. 
“Vind je het geil om je man zo bezig te zien?” Ik keek achterom en zag dat alleen Vince er nog stond en dat hij me stevig tegen zich aanhield. Ik keek hem onzeker aan en haalde mijn schouders op. “Kom, ik zal je ondertussen wat afleiden terwijl we naar het schouwspel kijken!”

Voordat ik kon antwoorden bracht Vince me naar de hoek waar Brabo nog steeds de man pijpte en duwde me met mijn gezicht tegen de muur. Zijn hand gleed onder mijn jurkje en hij duwde zijn vingers ruw in mijn kut terwijl hij me dwong om naar Brabo te kijken. Ik protesteerde, maar daar had Vince geen boodschap aan. “Kijk slet. Kijk hoe je man zo ontmaagd wordt en geniet terwijl ik je neuk. Ik duwde mezelf van de muur en wilde weg, maar was niet sterk genoeg en voordat ik het wist duwde Vince zijn grote dikke lul naar binnen. En ook al was ik vandaag al aardig opgerekt, deze lul was ook heerlijk en ik kon een harde kreun niet onderdrukken waardoor Vince in de lach schoot en me hard begon te neuken terwijl hij mijn hoofd richting Brabo hield. Ik zag dat Brabo omhoog werd getrokken en weer begon te zoenen terwijl hij de lul van de man stevig aftrok. De man liet zijn vingers over Brabos billen glijden en duwde er eerst twee en daarna drie in zijn kont. In plaats van te protesteren zag ik Brabo genieten en zijn kont iets naar achteren duwen zodat de vingers wat dieper konden.

Toen zag ik opeens vanuit het niets Richard weer. Hij had een flesje bij zich en goot deze over zijn vingers. Daarna gaf hij het aan de man die er zijn lul mee insmeerde. Richard begon Brabos anus te bewerken zoals hij eerder die dag ook bij mij had gedaan, daarna deed de man een stap opzij en duwde Brabo zachtjes tegen de muur terwijl hij hem in het oor fluisterde. Brabo begon te lachen en ging wijdbeens en met zijn kont naar achteren tegen de muur staan. Richard liep ondertussen naar ons toe en kneep me hard in mijn tepels terwijl hij me kuste.

“We gaan hem laten genieten sletje. Kijk maar toe hoe jou Brabo van een lul gaat genieten terwijl Vince jou beurs neukt.” Ik kreunde uit protest en van genot terwijl Richard terugliep naar Brabo. Hij leunde tegen de muur, ging door de knieën en nam Brabos lul in zijn mond. De man achter Brabo pakte Brabos hoofd en duwde zijn gezicht onze richting op. Ik schrok toen ik zag dat Brabo met een paar glazige geile ogen onze kant opkeek maar ons niet zag. De man duwde zijn stijve lul tegen Brabos sluitspier en Richard begon hem harder te pijpen. Ik zag Brabo steeds zwaarder adem halen en zijn ogen sluiten. De man pakte hem bij zijn heupen en duwde zijn lul bij Brabo naar binnen. Ik schrok en verwachtte een protest, maar Brabo kreunde even hard en pijnlijk. Daarna duwde hij zijn kont tegen de man aan. Deze begon hem met lange halen te neuken terwijl Richard hem nog steeds pijpte. Brabo begon steeds harder te kreunen en ik hoorde hem tegen de man roepen dat hij harder moest neuken. Dat hij gepakt wilde worden, zoveel en zo hard mogelijk. Ik raakte in paniek en riep zijn naam. Vince lachte en beukte nog harder op me in. Ik zag de man naar mij wijzen en Brabo zag me eindelijk staan. Maar hij lachte. Hij lachte alleen maar. “O slet van me. Wat is dit geil. Wat is dit genieten. Ik had dit nooit durven dromen. Ik wil meer. O ja, ja. Meer, meer.” Ik keek vol ongeloof naar mijn man die zich vol overgave liet neuken en pijpen terwijl ik naast hem stond en ook hard geneukt werd.

Slet Missy, dat via Flirtmee, klaar voor je zaadVince pakte me bij mijn borsten en kneedde ze hard terwijl hij me neukend omdraaide en me op de matras in het midden van de ruimte gooide. Meteen kwam hij boven op me liggen en neukte als een razende verder. Ik keek hem aan, vergat Brabo en duwde mijn heupen iets omhoog zodat hij nog dieper kwam. Nu Brabo geen grenzen meer had, had ik ze ook niet meer. “Neuk me Vince, neuk me als een echte slet. Doe wat je wilt. Laat me genieten. Vince begon me hard op mijn mond te kussen en beukte er op los. Toen hij zich omdraaide en mij bovenop zich trok voelde ik een lul tegen mijn anus duwen en er in één stoot in rammen tot ver in mijn darmen. Ik slaakte een harde gil en begon zwaarder te hijgen. Vince reageerde geïrriteerd en gaf me een tik in mijn gezicht. “Zwijg slet, ik verbied je om te gillen.” Ik keek Vince gespannen aan en zweeg. De lul van de vreemde was dikker dan de lul van Brabo die me eerder die dag anaal had ontmaagd. De lul hield even stil, maar begon daarna in een hoog tempo te beuken, terwijl Vince ook weer begon te rammen. Ik gilde het, ondanks mijn belofte, uit en wilde dat ze hun tempo verlaagden maar ze hoorden me niet en gingen door totdat ik hun geile warme zaad in me voelde spuiten. De lul in mijn kont trok zich terug en Vince keek me geil aan. “Je bent echt een lekkere slet en je bent van mij. Vanaf nu neuk je alleen nog maar met mij en mijn vrienden.” Ik was buiten adem en knikte hem uitgeput toe. Tevreden keek hij me aan. We lagen tegen elkaar uit te rusten en keken naar Brabo die voorovergebogen door een andere man werd geneukt terwijl iemand anders hem in zijn mond neukte. Ik zag hem genieten en draaide me om naar Vince. Ik had genoeg gezien. “Ik wil meer Vince. Neuk me. Gebruik me.” Vince keek me arrogant aan en trok aan mijn tepels totdat ik begon te gillen. Hij gaf me meteen weer een tik. “Niet gillen verdomme. Je loop nu voor straf naar die hoer van je en gaat hem kussen terwijl hij geneukt wordt.” Ik keek Vince vol walging aan en wilde weigeren, maar bedacht me. Ik kroop over het matras naar Brabo toe en wachtte tot de man klaar en zijn zaad in Brabos mond had gespoten. Onmiddellijk nam ik zijn plaats in en begon hem te kussen. Brabo keek me glazig aan en kuste me terug.

Ik voelde het zaad van de mannen die me voor waren gegaan in mijn mond en moest moeite doen om niet te stoppen. Opeens trok Vince me weer weg en ik hoorde Brabo nog net zeggen dat het hem speet en dat hij er niets aan kon doen. Vince sloeg bezitterig een arm om me heen en trok me weer mee naar het matras. 
“Oké slet. Dan gaan we nu je kut uitwonen. Hou je vast en durf niet te protesteren.” Vince ging op het matras liggen en trok me over zijn lul heen. Ik kreunde van genot en pakte mijn tepels vast terwijl ik hem luid kreunend neukte. Zwijgend kwam een man voor ons staan die zijn lul tegen mijn lippen duwde. Ik was zo geil dat ik hem gretig naar binnen zoog. De man genoot en pakte me bij mijn haren en begon me diep in mijn keel te neuken. “Trek aan je tepels slet en neuk me hard terwijl hij je achterin je keel neukt.” Gewillig deed ik wat Vince me vroeg en genoot van de lullen in me. Ik baalde dan ook toen de man zich terugtrok en me achterover duwde waardoor ik met mijn rug op Vince kwam liggen die me heerlijk doorneukte. De man boog voorover en duwde zich tussen mijn benen. Voorzichtig duwde hij zijn lul in mijn kut waar Vince nog inzat! Ik hield mijn adem in en probeerde me te ontspannen. “Goed zo slet. Je leert snel. We gaan genieten en je geniet mee. Oké?” Ik knikte wat zenuwachtig en geil. En voelde de lullen voorzichtig naar heen en weer glijden. O wat voelde het pijnlijk heerlijk. Ik kronkelde en kreunde. “Ja, neuk, neuk me hard. O, wat heerlijk. Wat geil. Ja ga door, ga door.”

Slet Missy, dat via Flirtmee, klaar voor je zaadDe mannen neukten me hijgend naar een hoogtepunt en toen ze hun krachtige zaad in me spoten kwam ik gillend en spuitend klaar. Uitgeput rolde ik er tussen uit en ging op mijn rug liggen. Wat een heerlijke geile avond was het. Ik wist niet hoe Brabo en ik na deze avond verder moesten, maar daar wilde ik nu niet aan denken. Nu wilde ik alleen maar een slet zijn. En niet allen een slet van Vince, Richard of Brabo.
Glimlachend keek ik naar een lekkere vrouw die me vragend aankeek en ik trok haar genietend naar me toe. Nee, ik was een slet. Een echte slet. Maar ik was van niemand en iedereen. Van iedereen die me wilde.

Deel 4

Ik werd wakker in ons hotelkamer waar Brabo en ik gisteren hadden ingecheckt. Richard had een taxi voor ons besteld en was daarna verdwenen in de nacht. Ik keek opzij naar Brabo die nog in dromenland was en kreunde toen ik aan gisteravond en vannacht dacht. Nog steeds zag ik Richard voorovergebogen staan terwijl hij voortdurend door verschillende mannen geneukt werd. Brabo had er in het begin zichtbaar van genoten, maar toen hij uitgeput raakte en wilde stoppen werden zijn protesten niet gehoord en genoten de heren nog steeds van zijn lichaam die steeds slapper werd. Ik had gezien hoe uitgeput Brabo raakte, maar had niets gedaan. Het was zijn keuze geweest om zich te laten neuken door al die mannen. En ik, ik had geen behoefte gehad om hem te helpen, vooral omdat ik heerlijk verwend werd door een prachtige vrouw onder toeziend ogen van vele mannen die ons omringden en ons aanmoedigden terwijl ze zich aftrokken en hun geile zaad over ons heen spoten. Het was ontzettend geil geweest en bij de herinneringen voelde ik me weer geil en nat worden.
Mijn hand gleed naar Brabo en ik kroop tegen hem aan tot ik een pijnlijke kreun hoorde. 
“Alsjeblieft Missy, laat me liggen. Ik ben helemaal beurs. Ik weet niet wat er allemaal gebeurd is. Ik weet dat ik meeliep met een lekkere vent die ik in bar had ontmoet en dat hij heerlijk kon pijpen, maar daarna is alles wazig.” 
Ik keek naar Brabo die weer verder sliep.
Verdomme, ik was geil en mijn kerel was te moe omdat hij gisteren geen grenzen kende. Ik liet me uit bed glijden en ging me douchen.
Na het douchen trok ik een kort rokje aan en een strak shirtje. Ik deed geen ondergoed aan en alleen de gedachte maakte me al geil. Ik bekeek mezelf in de spiegel en was meer dan tevreden. Ik pakte mijn tas en liep opgewekt de kamer uit. Als Brabo te moe was, dan moest ik wel alleen op pad gaan in deze mooie stad die vandaag extra mooi was omdat de zon alles aangenaam verwarmde.
Tevreden slenterde ik door de straten en steegjes en bleef hier en daar voor de etalages staan.
Ik werd gestoord door mijn maag die begon te rommelen en ik slenterde naar een klein terrasje in de zon. Ik bestelde een soep en een wijntje. Ik nam alvast een paar slokken wijn, aangezien het nog even duurde voor de soep geserveerd werd. Ik voelde het heerlijke vocht in mijn keel glijden en merkte dat ik al licht in mijn hoofd werd. Misschien was het toch beter als ik even rustig aan zou doen en zou wachten op de soep. Tevreden leunde ik achterover en spreidde mijn benen iets. Even later werd de soep gebracht, waarbij ik van de gelegenheid gebruik maakte om toch nog een tweede wijntje te bestellen. Na het nuttigen van de soep ging ik weer heerlijk achterover liggen en sloot mijn ogen weer onder het genot van mijn tweede glas wijn. Het duurde niet lang of ik zag de beelden van gisteren weer voor me en voelde me geil worden. Ongemerkt deed ik mijn benen iets verder uit elkaar en genoot van de lucht die eronder kwam. Ik schrok toen ik mezelf hoorde kreunen en deed mijn ogen open en keek rond. Het terras was gelukkig nagenoeg leeg en ik zuchtte van opluchting. Ik wenkte de ober om af te rekenen en pakte mijn tas. 
“De rekening is al betaald door de heer aan de overkant. Ik moest erbij zeggen, met de complimenten voor het uitzicht.” Ik keek tegen de zon in naar de schaduw aan de overkant en bloosde. Vlug ging ik rechtop zitten en wilde net weggaan toen de schaduw in beweging kwam en mijn richting op liep. Ik was onder de indruk van de lange brede gespierde man die me tegemoet liep. Zelfverzekerd kwam hij naast me zitten en duwde zijn bovenbeen tegen het mijne. “Ik hoop dat ik u niet heb beledigd met het betalen van de rekening, maar dat was het minst wat ik kon doen na het uitzicht dat u me heeft gegeven. Ik heet overigens Luwe.” Ik keek naar de man naast me en voelde me al geil worden. Niet alleen zijn stem was indrukwekkend, maar ook de inhoud van zijn broek was dat.

Ik schraapte mijn keel en stelde mezelf voor en vroeg of hij hier woonde of, net als ik, even genoot van de geneugten van de stad. Hij vertelde me dat hij in de stad was om even lekker los te gaan. Zijn vriend Hayco lag nog in zijn hotelkamer zijn roes uit te slapen en daarom had hij besloten om in zijn eentje op pad te gaan. Een goed besluit vond hij zelf, aangezien hij nu naast een hele mooie vrouw zat en deze niet hoefde te delen met zijn vriend. Ik lachte en vertelde dat mijn man ziek op bed lag, maar dat ik erg blij was met mijn mannelijk gezelschap van vandaag. Luwe lachte en liet zijn hand over mijn bovenbeen glijden waarbij ik mijn benen vanzelf iets spreidde. Hij keek me verwachtingsvol aan en liet zijn vingers onder mijn rok omhoog glijden en kneedde de binnenkant van mijn dijen. Ik kreunde zachtjes waardoor ik de aandacht trok van een paar oudere dames iets verderop. Luwe leunde hijgend iets voorover en fluisterde in mijn oor, “zullen we ergens anders onze kennismaking voortzetten en met z’n tweetjes de geile kanten van ons en deze stad ontdekken?” Ik knikte en kuste hem op z’n mond en gehaast verlieten we het terras. De dames snoven verontwaardigd toen we hen passeerden en we schoten als een stel pubers in de lach. Vrolijk liepen we de straten door op zoek naar een plek waar we toe konden geven aan onze geile verlangens. Ondertussen kusten en betasten we elkaar steeds weer opnieuw. We gingen steeds verder en we konden ons steeds moeilijker beheersen. Toen we uiteindelijk in een steegje belandden en Luwe zijn hand onder mijn rok stak en zijn vingers hard in mijn zeiknatte kut ramde had ik het niet meer. Ik kreunde luid en smeekte hem om verder te gaan. Hij stak nog meer vingers naar binnen en begon in mijn borsten te knijpen. “Neuk me Luwe. Neuk me als een straathoer. Hier in de steeg. Nu.” 

Luwe keek me hijgend aan. “Heerlijk, een mooie geile vrouw die voor alles in is. Wat kan ik me nog meer wensen. Maar om te neuken kunnen we beter een andere plek zoeken. Een steeg is voor straks als het donker wordt.” Ondertussen bleven zijn vingers me verwennen en stond ik te trillen op mijn benen. Mijn kut stroomde over en het geil liep langs mijn benen. Luwe lachte zachtjes. “Je bent echt geil. Wat zullen we van elkaar gaan genieten liefje.”
Hij leunde tegen me aan en drukte me tegen het muurtje in de steeg en begon me hartstochtelijk te kussen. Daarbij schoof hij zijn handen onder mijn shirt en begon me weer hard in mijn borsten te kneden. 
“Jeetje Luwe, als je zo doorgaat dan komen we dit steegje nooit uit voordat ik je dwing me te neuken als een straathoer.” 
Luwe lachte nogmaals en schoof mijn shirtje omlaag. “Oké, we gaan verder.” Zwijgend liepen we een poosje naast elkaar en ik voelde zijn hand op mijn kont. Genietend van de grote hand leunde ik tegen hem aan terwijl we als een verliefd stel doorliepen. Plots stopte Luwe voor een sexbioscoop en keek me ondeugend aan. “Als je niet wil, dan moet je het zeggen. Maar heb je zin om even te genieten van een lekkere sexfilm en elkaar?” 

Ik keek naar de etalage en daarna naar Luwe. Ik voelde kriebels in mijn buik opkomen en hoefde niet lang na te denken. “Oké, maar ik ben wel exclusief van jou. De hele dag, avond en nacht. Ik wil geen andere lul.” Luwe keek me grijnzend aan en nam me mee naar binnen. We mochten als stel gratis naar binnen en liepen door naar het hetero-zaaltje waar het schemerig was. Op het scherm draaide een sexfilm met twee vrouwen die meerdere mannen verwenden. Toen we door de zaal keken zagen we verschillende mannen zitten, de meeste hadden hun broek open en trokken zichzelf af terwijl ze naar de film keken. Een enkele was zijn buurman behulpzaam met aftrekken en/of pijpen. Ik keek nog even goed door de zaal en kon geen vrouw ontdekken. Luwe trok me mee naar de achterste rij. “Ga lekker zitten, er zal niets engs gebeuren zolang ik bij je ben.” We leunden genietend tegen elkaar aan terwijl we naar de film keken. Luwe masseerde mijn borsten en vroeg of hij mijn bh los mocht maken en uit mocht trekken. Ik knikte en binnen no-time was zijn wens vervuld. Hij begon aan mijn borsten te zuigen en in mijn tepels te bijten tot ik hard begon te kreunen en mijn rug kromde van genot. “Missy, ik, ik, wil je neuken. Maar..., ik weet niet of je me aankan. Ik bedoel mijn formaat. Als je niet wilt, dan kun je altijd weigeren.”

Ik dacht aan de twee lullen die gisteren tegelijkertijd mijn kut hadden gepenetreerd. Als ik dat kon verdragen, dan moest Luwe’s lul ook geen probleem zijn. Lieve Luwe, vandaag ben ik van jou ongeacht hoe groot je lul is.” Voordat Luwe verder kon protesteren trok ik zijn riem open en knoopte zijn broek los. Ik liet mijn hand erin glijden en voelde een lul van een ongekend formaat. Ik slikte en keek hem dapper glimlachend aan. Toen hij wilde protesteren werkte ik zijn mega-lul uit zijn broek en keek er met ontzag naar. Zachtjes begon ik hem met twee handen te masseren en kuste hem daarbij. Ik voelde zijn lul in mijn handen tot bloei komen en vroeg me af hoe groot hij ging worden. Luwe lag achterover en genoot van mijn massage waar ik zelf ook van genoot. Ik bukte en probeerde mijn lippen om Luwe’s lul heen te brengen, maar dat was moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk kon ik mijn lippen om zijn eikel brengen en begon genietend te zuigen en te likken.

“O Missy, ik kan me bijna niet beheersen en wil je neuken, hier en nu. Hij pakte me bij mijn heupen, draaide me om en duwde me over de leuning van de stoel voor ons. Daarna ging hij achter me staan en duwde, met zijn handen op mijn heupen, zijn mega-lul voorzichtig mijn kletsnatte kut in. Ik begon te kreunen van genot en ongeloof. Ik deed mijn benen iets verder uit elkaar en hoopte dat Luwe hierdoor iets verder kon duwen. Ik kreunde steeds luider en kronkelde met mijn heupen tegen Luwe’s lul. 

“Aaahhh, Luwe. Wat een mega-lul heb je. Au, au, nee niet stoppen, ga door. Neuk me lang en hard. Neuk me zoals ik nog nooit geneukt ben.” 
Luwe werd opgejut door mijn aanmoediging en duwde zijn lul tot aan zijn stam naar binnen en zijn ballen stootten tegen mijn clitoris. Ik gilde het uit en kneep in de rugleuning voor houvast. Luwe wachtte even totdat ik bijkwam, daarna begon hij rustig grommend op me in te stoten. Ik hapte naar adem. Dit was anders dan de dubbele penetratie in mijn kut gisterenavond. Dit was heftiger, vooral toen hij me langzaam, met lange stoten begon te neuken. Bij elke stoot voelde ik mijn kutvocht langs zijn lul eruit drijven en ik werd nog geiler. Ondertussen waren een aantal mannen om ons heen komen staan, maar niemand raakte me aan. Luwe liet duidelijk merken dat ik van hem was, zijn slet. Ik genoot van zijn stoten en gilde van genot. Opeens pakte luwe me op en bracht me naar een klein podium onder het scherm en legde me daar op de rug. Daarna dook hij met zijn hoofd tussen mijn benen en begon hard op mijn clitoris te zuigen totdat ik hem smeekte om me door te neuken. Hij keek me geil aan en trok een paar keer aan zijn lul voordat hij tussen mijn benen dook. In het korte moment dat hij aan zijn lul trok zag ik pas hoe groot het was en schrok. Maar goed dat ik deze lul niet meteen in volle bloei had gezien. Dan was ik waarschijnlijk in paniek geraakt. Maar nu wist ik wat een genot deze hengst me kon geven met zijn mega-lul en verlangde om deze weer in me te voelen.

Luwe zag mijn verlangen en duwde zijn lul weer in één keer in me en begon als een bezetene te beuken terwijl hij in mijn borsten kneep. “Is dit wat je wilt slet. Is dit lekker?” 
Ik knikte alleen maar en kantelde mijn bekken zodat hij nog beter in me kon stoten. Grommend bleef hij doorbeuken en begon me daarbij fanatiek te kussen totdat ik me duizelig voelde worden. Deze man neukte me beter dan alle voorgaande neukers bij elkaar inclusief mijn eigen man die met zijn gekneusde kont zijn roes uitsliep. Ik wilde dat Luwe me vaker zou neuken, niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Ik keek naar de lekkere breedgeschouderde man boven me en fluisterde hem zachtjes toe dat ik hem de lekkerste en mooiste man ter wereld vond en hem niet meer kwijt wilde. Luwe keek me ietwat afwezig aan, maar neukte heftig door tot hij met een luide brul zijn zaad met enorme kracht in me spoot. Dit was het toppunt en ik kwam gillend klaar. Genietend kwam hij naast me liggen en ons publiek droop langzaam af. Luwe kuste me zachtjes in mijn nek en fluisterde lieve woordjes. “Wat een mooi geil begin van ons samenzijn. Ik hoop dat we nog lang van elkaar mogen genieten Missy.”

Het was al gaan schemeren toen we de bioscoop uitliepen en gingen eten.
Later op de avond liepen we samen met de armen om elkaar heen door de gezellige straatjes tot Luwe me onverwachts een steegje introk en me tegen de muur duwde. Hij opende zijn broek en ramde zijn lul met kracht in me en ik moest moeite doen om niet heel hard te gillen. 
“Nu ga ik je neuken in een steegje als een echte straathoer. Precies zoals je wenste.” 
Ik zag verschillende mensen langs lopen en de steeg in kijken. Sommige liepen door, sommige bleven kijken, sommige maakten foto’s of filmden. Ik sloeg mijn been om Luwe’s heupen en sloeg mijn armen om hem heen. 

“Schat, we hebben publiek. Neuk me, neuk me harder en geef ze wat ze willen. Laat hen zien hoe jij je straathoer neukt.” 
Hijgend ramde hij zo ongenadig in mijn kut dat er tranen over mijn wangen rolden. Net als in de bioscoop lukte het hem om me weer naar grote hoogte te neuken.
Nadat ik was bijgekomen duwde hij me door me knieën en ik probeerde hem te pijpen. Veel moeite hoefde ik niet te doen, want hij kwam met een harde stoot tegen mijn lippen klaar en ik liet zijn geile zaad rijkelijk in mijn mond lopen.
Buiten adem trok hij me omhoog en keek naar zijn zaad die ik door mijn mond liet glijden. Luwe gromde en kuste me hongerig waarbij zijn zaad door onze monden vloeide. Op de achtergrond hoorden we mensen klappen en we keken elkaar lachend aan. 

“We hebben ze iets moois gegeven Missy. Een geile show van een neukend stel in een steeg en blijkbaar hebben ze, net als wij, ervan genoten,” fluisterde Luwe in mijn oor.
Even later zaten we op het terras voor een café. Er brandde al geruime tijd een vraag op mijn lippen en ik kon het niet laten om die te stellen. Ik legde mijn hand op Luwe’s bovenbeen en liet mijn vingers over zijn godswonder gaan. Ik zag hem meteen reageren en lachte hem vriendelijk toe. 
“Luwe, je neukt heerlijk, maar is er nog nooit een vrouw geschrokken van je heerlijke lul.” 
Luwe lachte en duwde mijn hand iets steviger tegen zich aan. 
“Er is een tijd geweest dat ik weinig neukte omdat de vrouwen met wie ik omging van me schrokken. Ik kan het hun niet kwalijk nemen. Mijn lul is niet alleen dik maar ook drieëntwintig centimeter lang als hij klaarstaat om te neuken. Dit is veranderd toen ik op een dag bij mijn collega Ray op bezoek ging en hij me mee naar boven nam waar zijn vriend Hayco net zijn vrouw Ilza in haar keel had geneukt. 

Mijn collega nodigde me uit om mee te doen aan hun feestje en sindsdien neuk ik Ilza regelmatig. Soms is haar man erbij en soms niet. En heel soms deel ik haar met haar man, Hayco, haar zwager Dave en schoonzus Beth. Bij dat laatste neuk ik natuurlijk Beth ook. Sindsdien is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik weet dat er vrouwen zijn die mijn lul wel weten te waarderen en er zelfs van genieten.” 

Ik keek naar de man naast me en ging tegen hem aanliggen. “Wat ben je toch een lieve man. Ik zou je graag vaker willen ontmoeten. Ik weet niet of mijn man hiermee akkoord gaat, maar dat maakt me niets uit. Ik stuur hem gewoon weg als hij er moeite mee heeft wanneer je een keer komt neuken.” Luwe schoot in de lach en kuste me tot ik weer duizelig werd van verlangen. O wat verlangde ik toch weer naar zijn heerlijke lul.
Het was al laat toen we over de wallen liepen en een peepshow bezochten. We propten ons in een piepklein hokje en keken door een smoezelig raampje naar twee dames die elkaar verwenden. Geil en opgewonden merkte ik op dat onze show in de steeg veel beter was en dat ik het zo van hun over zou nemen. Luwe lachte en zei dat we dan wel een betere show moesten geven dan onze kleine show in de steeg. Ik keek hem vragend aan waarop hij vroeg of ik weleens anaal genomen was en ik voelde dat ik bloosde toen ik hem vertelde dat ik gisteren door mijn man anaal was ontmaagd en daarna meerdere lullen in mijn kont had gehad, maar geen zo groot en lekker als die van hem. Ik vertelde hem ook dat ik een aantal keren door twee tegelijk genomen was en ik zag Luwe opgewonden raken. Hij trok me mee en liet me eventjes in het halletje wachten. Een paar minuten later kwam hij terug en pakte me bij mijn heupen. “We mogen weer een show opvoeren, nu niet in een steeg maar hier op het matras.” 

Ik keek Luwe geschrokken aan en wilde liever weggaan. 

“Niet bang zijn Missy. Ik heb je toch beloofd dat zolang ik bij je zou zijn, je niet bang hoefde te zijn. Kom, je wilde toch mijn straathoer zijn. Nou, dan is dit je kans. Je kunt nu geld verdienen door je door mij te laten neuken terwijl iedereen kijkt.” 

Ik twijfelde nog heel even, maar had er vertrouwen in dat Luwe mij zou beschermen en ik liep met hem mee. We kwamen in een kamertje terecht waar we ons uitkleedden en na een paar minuten mochten we naar binnen. Luwe trok me mee naar het midden van de grote ronde matras die zachtjes ronddraaide. Aan alle kanten waren raampjes waar vooral mannen verlekkerd zaten te kijken. Luwe keek me geil aan en fluisterde me zachtjes toe, “ik ga je naar een nieuw hoogtepunt brengen mijn lekkere straathoer en als je je best doet, dan gaan we behoorlijk wat verdienen.” Voordat ik kon reageren begon Luwe me te kussen en ik reageerde zenuwachtig.

Gaan we moeilijk doen straathoer? Moet ik de mensen de ruwe versie van mij laten zien?

Ik keek Luwe geschrokken aan en wist niets uit te brengen. “Kom trek aan mijn lul en laat de mensen zien wat ik straks in je kut boor.” Zenuwachtig en geil door zijn praatjes pakte ik zijn lul en begon hem met twee handen af te trekken. Luwe duwde me naar beneden en probeerde zijn lul in mijn mond te duwen, wat natuurlijk niet geheel lukte. Ongeduldig trok hij me aan mijn haren omhoog en duwde me daarna kussend op de grond. Hij zette zijn lul voor mijn drijfnatte kut en duwde deze heel langzaam naar binnen terwijl hij ondertussen met mijn clitoris speelde. Af en toe likte hij zijn vingers af en trok hij aan mijn tepels. Ik kreunde hardop en vergat het publiek die door de raampjes toekeek.

Het duurde minuten totdat Luwe zijn lul tot aan zijn ballen in me had geschoven. Hij haalde een keer triomfantelijk adem en begon me daarna als een bezetene af te raggen. Ik hijgde en gilde en zette mijn nagels in zijn billen. Ik kon zijn woeste kracht nagenoeg niet opvangen. Af en toe ging hij langzamer en sloeg hij tegen mijn borsten om me daarna weer als een bezetene af te raggen. Luwe neukte zo lang en hard dat ik af en toe in een heerlijke roes raakte waarin ik geen weerstand meer kon bieden aan het geweld.

Opeens voelde ik een druk opkomen en keek Luwe in paniek aan en gilde hem toe. “Ik ga klaarkomen Luwe. Ik ga klaarkomen op die geile mega-lul van je.” Luwe trok zich terug en ik keek naar mijn vocht dat meters door de ruimte spoot. Ik gilde en trilde als een bezetene. Nog nooit had ik zo lekker geneukt.

Toen ik mijn ogen opende zag ik Luwe met een grijns naar me kijken. Hij had een bierfles in zijn had en keek me geil aan. “De show is nog niet voorbij mijn liefje. Je doet het goed, maar ik ga je nu neuken zoals je nog nooit geneukt bent en ik garandeer je dat je het pijnlijk lekker gaat vinden. Vanuit het niets kwamen twee vrouwen tevoorschijn die mijn benen ver uit elkaar trokken en omhoog hielden.

Mijn kut stond hierdoor op z’n verst open en ik begon weer te hijgen. “Alsjeblieft Luwe, doe voorzichtig. Ik ben nog gevoelig van net.” Luwe antwoordde niet en concentreerde zich op mijn kut. Hij duwde de bodem van de bierfles ertegen aan en begon deze draaiend naar binnen te duwen.

Dat ging vrij makkelijk aangezien mijn kut behoorlijk opgerekt was. “Ontspan je nog meer liefje, sluit je ogen en laat het over je heen komen. Vertrouw me maar.” Ik sloot braaf mijn ogen en voelde de fles langzaam steeds verder mijn kut penetreren. Ik begon te hijgen en genoot toen Luwe de fles draaiend heen en weer schoof.

“Schrik niet liefje, ik ga je op je handen en knieën zetten terwijl ik de fles in je blijf duwen.” In één beweging draaide Luwe me om en liet me gespreid op mijn armen en benen knielen. De dames gingen onder me liggen en begonnen hard aan mijn borsten te zuigen terwijl ze met hun vingers mijn kittelaar verwenden. Ik had het niet meer en kreunde luid. “Hou je in liefje, het lekkerste komt nog. Ik laat je genieten zoals alleen ik een vrouw kan laten genieten,” fluisterde Luwe.

Ik bleef kreunen en voelde niet eens dat Luwe zijn eikel tegen mijn kringspier aanduwde en langzaam doorduwde. Ik hapte naar adem en begon te schokken.

Dit was voor Luwe een teken om door te duwen tot hij er tot aan zijn stam in zat. Ik gilde hard en er liepen tranen over mijn wangen. Luwe gaf de dames de opdracht om aan mijn clitoris te zuigen en met de fles in mijn kut te blijven neuken terwijl de andere mijn borsten harder moest zuigen. Ik hapte weer naar adem toen ze ijverig hun opdracht uitvoerden. Luwe kuste liefdevol in mijn nek en begon langzaam te pompen.

Het was pijnlijk en ik wilde niet meer, totdat Luwe in mijn oor begon te fluisteren. “Als je deze test doorstaat, dan mag je mijn neuk-vriendin zijn. Ik zal je meenemen naar sexfeestjes. Ik zal je meenemen naar parenclubs. Ik zal je voorstellen aan mijn neukvrienden en vriendinnen. Ik zal je neuken waar je man bij is en niet bij is. Ik zal je steeds weer verwennen en neuken zoals iedere vrouw verwend en geneukt wil worden. Altijd en overal.”

Ik werd geil bij het idee dat ik zijn neukvriendin mocht worden en probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen en Luwe begon hijgend steeds sneller in me te stoten. Ik wist niet wat me overkwam, het was heerlijk en ik riep om meer. Ik werd gek van de vrouwen die me verwenden terwijl Luwe in een steeds hoger tempo zijn lul in mijn darmen pompte. Het duurde lang en ik voelde me slap worden, maar zette door. Ik wilde kostte wat het kost slagen voor de test en schreeuwde steeds harder.

Luwe schreeuwde naar de dames dat ze zijn ballen moesten kneden en spoot toen met kracht een volle laag warm zaad in mijn darmen.

In zakte in elkaar en de dames verlieten het podium. Luwe bleef even liggen met zijn lul in me.

Even later haalde hij deze eruit en liep trots een rondje om me heen zodat iedereen zijn mega-lul kon bewonderen. Ik zag de mensen achter de ramen juichen en klappen.

Genietend in Luwe’s armen liet ik me het podium afdragen en genoot.

Onze show was een succes geweest en ik mocht me zijn neukvriendin noemen.
Het was vroeg in de ochtend toen ik onze kamer in het hotel binnenwandelde. Brabo lag nog steeds in bed, maar was nu wakker en keek me verontwaardigd aan. “Waar ben jij de hele tijd geweest.” 

Ik liep lachend naar de douche en keek hem moe aan. “Ik? Ik heb mijn geile weekend in mijn eentje voortgezet en het was heerlijk lieverd. Het is beslist voor een herhaling vatbaar, met of zonder jou.”


Beslist.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+1 # RE: Een Geil Weekendje Weg In Eigen LandJos 08-02-2019 07:26
Ik ben een man
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
DMC Firewall is a Joomla Security extension!