Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Aad een gescheiden kerel van 62. Voor de gezelligheid had ik 3 jaar geleden een hond gekocht.

Het was een echte rashond, een reu Mastief. Hij was een echte goedzak en kon een beste bak voer eten

Elke dag liet ik hem 2 keer uit, eerst s’morgens een korte ronde waarna ik een ontbijtje nam met een bak koffie. Ook Bram kreeg een bakje voer en wat water.

Deze morgen ging rond elf uur, ik zat net aan mijn tweede bakje koffie en bram lag op zijn kussen met zijn kop op zijn poten. De voordeur bel. Bram keek op maar bleef gewoon liggen.

Ik deed de deur open en daar stond een hele appetijtelijke dame van rond de vijf en dertig. Zij wenste mij een goede morgen en vertelde dat ze Christina heette en dat zij namens de woningbouw bij bewoners langs ging om te horen of er nog problemen waren. Ik zei tegen haar nou komt u verder en wees haar de woonkamer. Ze was gekleed in een mooi strak rokje en een ruim vallende zijde witte blouse. Duidelijk was te zien dat de BH die ze eronder droeg weinig voorstelde qua grote. Eronder droeg ze volgens mij van die echte zwarte zijde naadkousen met een toch behoorlijke hoge hak pumps. Haar borsten waren aan de behoorlijk grote kant, denk zeker een ruime C cup, waardoor de blouse strak gespannen stond.

Lust u misschien ook een kopje koffie vroeg ik want ik heb de mijne net ingeschonken. Dat wilde ze wel.

Wat gebruikt u in de koffie vroeg ik, zoetjes en melk graag. Oei zei ik, ik heb geen melk meer in huis. Dat is niet erg zei ze, dat heb ik wel.

Terwijl ik in de keuken koffie aan het inschenken was had Bram de gelegenheid genomen om naar Christina te lopen en haar aandachtig aan te kijken. Zijn neusvleugels trilde een beetje en het was net of hij aan het snuffelen was. Volgens mij rook hij iets bijzonders.

Ik kwam binnen en zag bram staan en keek lachend naar hem, Ik ken hem goed dus wist dat er iets was.

Zo Mevrouw waarmee kan ik u van dienst zijn vroeg ik. Ze antwoorde Ik ga willekeurig bij mensen langs om te vragen of alles naar wens is en of er soms klachten zijn. Nou antwoorde ik nu U het vraagt, het zolderraam sluit niet helemaal goed. Oh nou dan moet u mij dat zo meteen maar eens laten zien. U heeft het hier netjes voor elkaar zei ze, ik kom wel ander soort woningen tegen. Woont u hier alleen vroeg ze. Nee antwoorde ik, ik woon samen met Bram. Oh en is die naar zijn werk vroeg ze. Nee Bram ligt daar op zijn deken. Ze moest lachen om dit antwoord. Het is wel mooie hond en zo groot.

Ik zei dat komt omdat ik hij goed verwend wordt. Alleen met de vrouwtjes wil het nog niet zo lukken. Oh vroeg ze waarom niet? Hij is namelijk vrij grofgebouwd zei ik.

Na de koffie vroeg ze of ze de zolder mocht bekijken. Ja hoor zei ik, loopt u maar voor, ik liet haar eerst de trap opgaan en wachtte even om haar te volgen. Zo kreeg ik een fantastisch uitzicht onder haar rokje. Wouw dat zag er lekker uit. Halverwege draaide ze zich om en zei u kijkt mij toch niet onder de rok is het wel. Ik kreeg een heel rood hoofd en zei natuurlijk niet mevrouw ik zou niet durven. Ze lachte en zei nou dat weet ik zo net nog niet.

Op de zolder aangekomen moest ze op een stoel staan om naar het raam te kijken. Ik vroeg aan haar zal ik u even voor de zekerheid vasthouden. Nou zei ze dat is misschien wel een goed idee want die stoel ziet er niet zo stevig uit. Ik sloeg mijn beide armen om haar benen terwijl zei naar het raam keek. Ik kon het niet nalaten om mijn armen te verplaatsen naar boven toe. Ze keek me aan en zei zie je wel dat ik gelijk had je bent nu bezig mijn benen te betasten, maar geen zorgen ik vind dit wel lekker. Ik vertelde haar dat ik een kick krijg van vrouwen met mooie kousen, en zeker als die omhoog gehouden worden door jarretels. Nou zei ze heb dat al gecontroleerd dan of ik die aan heb, ik twijfelde nu niet meer en ging met mijn handen onder haar rokje en voelde inderdaad een paar jarretels. Je bent een vrouw naar mijn hart zei ik.

Zullen we weer naar beneden gaan vroeg ik. Beneden aangekomen pakte ik haar beet en begon haar te zoenen. Ze twijfelde niet en stak haar tong in mijn mond en begonnen een ruw tongenspel. Mijn handen begonnen aan de ontdekking van haar borsten. Ze voelde stevig aan met harde punten. Christina begon steeds harder te hijgen in mijn mond.

Mijn handen verplaatste zich naar de zoom van haar rokje en trk die langzaam steeds hoger, het ging wel wat strak maar het was oh zo geil. Toen het rokje omhoog zat pakte ik haar billen beet en trok haar string aan de kant. Jezus zeg wat stond dat wijf te soppen. Ik trok haar billen uiteen om mijn vingers de ruimte te geven naar haar kontgaatje en kutje. Ineens voelde ik een natte tong over mijn vingers gaan en zo aan haar anus. Ze schrok en keek mij met geile grote ogen aan. Ik zei we zijn helemaal Bram vergeten, en zo te merken vind hij jou gaatjes ook wel lekker smaken. Ohhh wat voelt dat geil aan zei ze, laat hem maar even gaan. Ik heb hier altijd al van gedroomd maar nooit gedacht dat het zo lekker zou aan voelen zo’n harige natte honden tong. Bram ging steeds harder met zijn tong van achter naar voren. Het kwijl liep hem uit de mond en maakte de boel nog sompiger dan het daarnet al was.

Ik duwde Bram even aan de kant waar hij blijkbaar niet helemaal blij mee was.

Ik zei rustig maar je mag zo weer verder. Ik trok Christina de rok uit en haar blouse. Wat ik al dacht was ook zo, ze bleek een halve cup BH aan te hebben waar de tepels net over het randje staken. Ik trok haar mee naar de bank en legde haar achter over. Ik pakte haar benen en trok die verachter over. Hierdoor kwam haar geile kale kut vrij open te liggen en ook haar anus lag nu vrij. Ik wilde Bram roepen maar hij was met te vlug af en stond alweer aan die geile natte kut te likken. Christina lag nu aan een stuk door te zuchten en steunen en daar was haar eerste orgasme al. Man ik heb al veel meegemaakt maar dit sloeg toch wel alles, ze gilde het uit en haar kut was begonnen een hele spuit met kut geil naar buiten te werken. Bram leek het allemaal heerlijk te vinden net als Christina. Ik pakte bram nu beet en bracht hem naar de gang zodat ik nu zelf ff tijd kreeg om aan mijn trekken te komen. Christina lag nog steeds uit te hijgen en met een lachend gezicht zei ze zo’n orgasme heb ik nog nooit gehad maar god wat was dat geil. Ik had een doekje gepakt en maakte de gaatjes een beetje droog waarna ik zelf als een razende tekeer ging om haar te beffen en baffen. Weer begon ze te kreunen, ik zei ik kan het niet zo goed als Bram maar ik doe mijn best. Ze antwoorde niet maar trok mijn hoofd op haar kut en zei alleen maar likken. Ik had mij ondertussen ook uitgekleed en ging nu in standje 69 boven haar hangen. Ze nam mijn harde pik beet en begon er zachtjes en steeds harder aan te zuigen. MMm wat kon dat wijf pijpen zeg. Ik duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar strakke kut en beetje daarna zachte in haar clit wat haar er toe bracht om zachtjes in mijn pik te bijten. Ik maakte en paar vinger nat met haar geil en stak die voorzichtig in haar poepgaatje. Christina uite een klein gilletje maar zei ga door. Ik stak nu twee vingers erin en ging steeds sneller in en uit haar reet. Ik zelf hield het ook niet meer en met een harde kreun spoot ik mijn hele zaad voorraad diep in haar keel. Ze had hier blijkbaar geen moeite mee want ze slikte alles door. We kwamen nu beide overeind en gingen lekker tegen elkaar aan hangen. Nou zei ze ik doe dit werk al jaren, maar nog nooit zoiets meegemaakt als vandaag. Ik meld me zo wel ff ziek, of denk je dat je al klaar bent met me. Ik begon te lachen en zei al klaar meid je hebt net de eerste gang van zes gehad. Ze begon hardop te lachen en zei dan toch maar eerst ff ziek melden. Wat ze ook direct deed

Wil je wat drinken schat vroeg ik, nou zei ze het toch niet te vroeg voor een wit wijntje? Nee hoor zei ik dat is juist goed voor de stemming. Nadat we weer naast elkaar zaten begon ik aan haar spenen te draaien en erin te knijpen. Dit viel volgens mij in goed aarde want ze begon lekker te kreunen. Ik fluisterde in haar oor of ze soms nog meer van die droom wensen had, nou eerlijkgezegd nog best we een aantal, nou dt komt dan mooi uit want hebben nog de hele dag en nacht hoop ik, of heb je iemand die op je zit te wachten met eten vanavond. Ze smilde helemaal, nee hoor heb geen verbintenis met iemand.

Mooi dan is dat ook geregeld. Ik zei tegen haar dat ze al die geile wensen los op papiertjes moest schrijven, Hoe erg mogen ze zijn vroeg ze, nou gewoon alles wat je te binnen schiet en dat je dan ook graag zou willen doen. OOK de perverse wensen mag je op schrijven en dicht vouwen. Ik ga dat nu ook doen. Ze probeerde stiekem te kijken wat ik schreef, maar voorkwam ik en gaf haar een tik op de handen. Nadat we allebei 10 briefjes hadden gemaakt deed ik ze in een hoge schaal.

Zo die zitten er in en die gaan we ook allemaal waarmaken. Hallo zei ze hoelang kennen wij elkaar nu, ik antwoorde precies 2 uur nu hoezo. Ik heb nu al meer beleefd dan in de laatste zes maanden en ik denk dat ik daar de komende twee jaar maar aan vast knoop. Ze kroop met de schaal met briefjes over mijn schoot heen en ging met haar natte kut zo op mijn pik zitten. Die had daar helemaal geen bezwaar tegen, zoen nu hoe verder vroeg ze. Ik zei dames mogen voor dus trek maar een lootje uit mijn pot en daarna ik een uit jou pot. We spraken af dat we een voor een de briefje gingen afwerken maar wel om en om. Heb je er erge geile dingen opgeschreven, maar ook perverse dingen. Ja zei ik van alles wat. En jij dan ik heb meer perverse dingen op het lijst gezet dan gewone want die doen we tussen door wel zo'n briefje.

Weetje wat we doen zei ik we gaan eerst ff wat eten en Bram uitlaten. Dus trek maar zo min mogelijk kleding aan en dan ga we ff snacken. Ik riep Bram kom wandelen, hij kwam als een speer naar me toe, ondertussen zijn ogen gericht houdend op Christina. Heel eigenwijs bleef hij naast haar staan, zo van ik hoor bij jou. Christina had zich ook aangekleed en toen ze haat hage hakken zocht voorovergebogen voelde ik met mijn hand onder haar rokje en zei goed zo meisje goed geluisterd geen string. En jij geen onderbroek aan he. Nee hoor echt niet zei ik voel maar en pardoes duwde ze haar hand mijn gulp in pakt even stevig mijn pik vast.

Zo Bram hier komen jij, en ook geen luier om vandaag. Jij ook bloot. We moesten hier eigenlijk allebei wel om lachen. Ik nam de sleutel mee en we gingen met de auto richting de hei. Daar aangekomen liepen we steeds verder weg de hei op, na een kwartier niemand meer tegen gekomen te zijn zei ik laten we ff pauzeren. Ik legde de deken een beetje uit het zicht en we ginnen zitten wel had ik haar gemaand om haar rokje uit te doen anders wordt ie alleen maar nat. Ze lachte en zei, ben je wat van plan dan? Nou Ik niet maar ik denk dat bram nog wel ff wat wil drinken van je! MMMM zei ze lijkt me wel weer lekker. Ze ging op haar rug liggen en spreide haar benen, maximaal. Bram had geeen aansporing meer nodig en begon weer als een bezetene aan haar kutje en kontje te likken. Christina kreeg het al snel weer heet en begon met haar kontje te draaien om maar zoveel mogelijk van de tong van Bram te genieten.

Na twee minuten was ze alweeer zover en squirte de hele bek van Bram weer vol. Oh wat kan die hond geil likken zeg. Ik zei ga eens op je knieen zitten op zijn hondjes. Ze begereep gelijk wat ik van plan was en zei, gaan we een wensbriefje uitvoeren? Dat zou zo maar eens kunnen zei ik. Ze ging op haar knieen met haar hoofd op haar onderarmen. Wie het Bram had geleerd weet ik niet maar hij begreep gelijk wat de bedoeleing was. Hij sprong van achteren op haar rug en begon met zijn bekken te stoten. Niet dt het gelijk goed ging want de eeste paar keer stote hij mis op haar billen. Ze keek achterom en vroeg help hem even. Nee nee zei ik hij moet het zellf leren, niet zo ongeduldig jij.

Na nog een par keer mis gestoten te hebben zag ik hem ineens naar voren schieten en tegelijker tijd gaf Christina een harde keel geluid. Het leek wel of Bram de bus moets halen want hij ging als een razende te keer en stootte wel 5 minuten lang hard tegen haar kont aan. Christina was ondertussen al weer twee keer klaar gekomen en gaf ineens een harde gil, mijn god zei ze wat ik nou toch voel ik wordt helemaal opgevuld door een tennisbal zo lijkt het. Direct erachteraan begon Bram een Jank geluid te geven ten teken dat hij klaar kwam. Ook dit duurde wel een paar minuten. Christina probeerde nu los te komen van Bram maar dat lukte niet. He effe wachte zei ik, je zit nu aan hem vast met die knobbel en dat duurt ff voor die los komt. Oke zei ze, hoe komt dat? Die knobbel zorgt er voor dat het zaad niet direct uit je wegloopt en je beter de kans krijgt om zwanger te worden. Ze moets hierom lachen, lijkt me leuk om over een par maanden een eiegen nestje puppies te hebben. Hi Hi.

Na 10 minuten voelde ze dedruk wat minder worden entoen ineens schoot de hondelul uit haar kut. MMMMM zei ze breng hem een voor me terwijl ze op haar knieen bleef zitten. Ik leide Bram naar haar gezicht waarna ze zonder te twijfelen de hondepik in haar mond nam en hem schoon begon te likken. Bram vond dit helemaal iet erg en nam het ritme over en begon haar nu in haar mond te neuken. Hmp Hmp kwam er uit haar keeltje en haar ogen draaide helemaal weg van geilheid. Nu duurde het niet zo lang voordat bram weer begon te stuiptrekken en een een hele lading van zijn zaad achter in haar keel te spuiten. Mijn god wat zag dat er geil uit, haar slikbewegingen waren niet voldoende om al het zaad door te slikken en er liep dus langs haar mondhoeken een vette straal van zijn zaad. Opeens trok hij zijn rechterpoot op en ik wist niet wat ik zag maar aan alle kanten liep nu zijn hondepis uit haar mond. Wat een pisslet was ze zeg want ze bleef maar slikken. Uit eindelijk was Bram klaar en trok zijn pik uit haar mond. Hij deed een paar stappen naar voren en ging op zijn gemak op de hoek van het kleed liggen.

Ik hielp Christina nu omhoog en keek haar aan, ze had een big smile op haar gezicht en zei man wat voelde ik mij een onderdanige Geile zeikslet en hondenteef, zo geil heb ik nog nooit iets meegemaakt, ik moest haar hierin gelijk geven want voor mij was dit alles ook nieuw. Maar je dacht toch niet dat je al klaar was toch, kijk een naar die harde pikvan mij die ga je nu in je reet krijgen, hupop je knieen. Ze ging weer in doggy zitten en ik nam achter haar plaats en stote in een keer mijn harde pik in haar reet. Ohhhh ja steek heme er diep in ram je klote tegen mijn kont. Ik nam onder haar door met beide handen haar tieten vast en kneephard in haar harde tepels. Au zei ze, wat au en kneep nog eens wat harder in die geile knoppen. En jaa hoor daar kwam ze alweer klaar. Ik voelde mijn zak zeiknat worden van haar Squirt sappen. Keihard stote ik mij pik in haar reet en sloeg met de platte kant op haar rechter kontvlak. Als of het niks was begon ze nog harder te kreunen en te piepen. Jaaaaa riep ik spuit je reet vol met mijn zaad. Ik schoot wel 5-6 stralen diep haar aars in. Ik haalde mijn pik uit haar reet en die bleef gewoon open staan en mijn zaad sijpelde er uit. Snel verplaatste ik me voor haar en zei schoon likken slet. Ondanks dat ie toch niet helmaal schoon was stak ze hem diep in haar keel en begon er an te zuigen. Ik dacht bij me zelf wat Bram kan, dat moet mij ook lukken en zetten een beetje druk, ja hoor ik voelde mijn zeik naar buiten komen en hield haar hoofd vast zodat ze niet terug kon trekken. Ze slikte wat ze kon enze begon wat rood an te lopen. Ik liet haar hoofd los en haalde mijn pik eruit. Ondertussen piste ik gewoon door en zeek zo over haar heen. Eindelijk was ik uitgepist en ze keek me aan en zei en nou ben ikaan de beurt want ik moet ook pissen. Ik ging op mijn rug liggen en ze kwam met haar gezicht naar mij toe over me heen staan. Ze zakte wat door haar knieen en begon haar pis te laten lopen, ze bewoog haar bekken van voor nar achter en weer terug en pist mij toen ook in het gezicht, open die mond zei ze en ja eerlijk is eerlijk zij had het ook gedaan. Nadat ze klaar was zakte ze met haar kut op mijn mond en vroeg, wil je me even schoon likken wat ik natuurlijk deed. Bram Had dit alles een beetje staan te bekijken en begon nu ook haar kut af te likken. Zo Bram ook een toetje en ze perste er nog een paar druppels uit wat Bram lekker op slurpte.

Nu gingen we ff rustig zitten op het doorweekte kleed en Bram ging aan haar voeten liggen. Nou zei Christina van mij mag zo’n interview met jou wel elke dag gebeuren. Ik zou er maar zo verslaafd aan kunnen raken. Nou dat komt goed uit want ik heb heel veel klachten aan het huis. Moet je me wel beloven dat je elke keer zo geil gekleed langs komt. Ik keek naar Bram en zei en mag ze van jou nog vaker terug komen, of hij begreep wat ik zei weet ikniet maar hij gaf in ieder geval 3 flinke blaffen weg.

Ik stond op en pakte uit de mee genomen tas 2 lange jassen. Hier zei ik want zo kun je niet over straat vieze slet. Oh dus je had dit al in de planning staan geil mannetje. Ik keek haar alleen maar aan met een grote smile. Kom zei ik we gaan naar de auto. Ze nam mijn hand vast en zo liepen we weg. Na een kwartiertje lopen kwamen we bij de auto en liet ik haar instappen nadat ik haar jas had uitgetrokken. Moet je we ff de kachel aan zetten anders zit ik de hele tijd met stijve tepels, nou en zei ik das toch mooi en geil om te zien.

Toen we bij mijn huis aangkomen waren gingen we snel naar binnen. Ik vroeg wat ga je doen? Naar huis of blijf je hier en gaan we hier eerst wat eten, het is tenslotte al 7 uur. Mag ik nog wel blijven dan vroeg ze? Natuurlijk wel al ging je nooit meer weg. Ze keek me aan als of ze mijn woorden afwoog. Zou je dat menen zei ze, ook al kennen we elkaar pas singds vandaag. Nou zei ik het is nog wel even wennen zo een vrouw in huis, maar als je net zo makkelijk in de omgang bent als vandaag met de seks dan zou ik dat inderdaad niet erg vinden. Nou laten we maar geen overhaaste dingen doen maar ik wil nog best wel een paar dagen blijven als het jou uitkomt. Per slot van rekening hebben we de wens lijstje nog niet allemaal klaar en dan kunnen we daar rustig mee aandoen.

We moeten die pot nog wel ff nakijken zo want ik heb het ideee dat er al best een paar van die wensen zijn uitgekomen vies geil mannetje. Ik moest alleen maar lachen. Laten we maar wat bij de Chinees bestellen want dat komen ze brengen. Oke zei ze laten we dat maar doen. Hoe lang duurt dat? Geen idee, waarom?

Nou ik wilde eigenlijk even naar huis, heb niks bij me en als ik een paar dagen blijf moet ik toch wat hebben, ook de PIL want straks heb ik een buik vol kleine Brammetjes. Hahahaha grapjas zei ik. Maar dat kan toch wel je gaat gewoon en als je alles gepakt heb en weer in de auto stapt bel je me en bestel ik het eten, hoewel waar woon je precies. Ik woon in de Rietkampen. Oh das goed dan. Zo gaan we het doen. Ze pakte de lange jas en een tasje met haar vuile kleding en kwam vlakbij me staan. Meester krijg ik nog een geile tongzoen voor ik ga. Nou vooruit dan maar eentje nog. Mmmm lekker hoor. En nu hup en ik gaf haar een pets op de kont waarna ze naar haar auto liep.

Tot zover Deel 1

Bij goede waardering volgt spoedig Deel twee.

DeCock62

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+4 # Geil verhaalCowboy Henk 07-11-2019 12:49
Heb je nog meer verhalen en foto's?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd