Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze was geboeid. Twee grote bewakers hielden haar bij haar armen. Ze liepen langs de cellen. Achter de tralies stonden allemaal vrouwen, veel ouder dan Jennie. Ze stonden allemaal te kijken naar het nieuwe meisje en begonnen al gauw van alles naar haar en de bewakers te schelden: "Heb je mama lekker schoongelikt? en papa ook? Dan heb ik nog een doos voor je!" en "Hey Gerard, jong spul zit strak om de lul!"


Jennie keek naar de vrouwen, ze deden allemaal rare dingen met hun mond en rammelden met de tralies en maakten apen geluiden. Toen stopten de bewakers bij een cel, haalden een sleutel tevoorschijn en duwden Jennie ruw de cel in.

Daar zat ze dan, 14 jaar oud, in de vrouwenvleugel.

Ze had haar rokje nog aan, het reikte tot net boven haar knietjes, er stonden diverse bloemen op afgebeeld. Verder had ze haar blauwe vestje aan. Jennie had halflang blond haar, met blauwe ogen, ze was erg knap. Bovendien had ze haar knalrode lippenstift op, haar moeder had dat bij hun afscheid opgedaan omdat Jennie zo verdrietig was geweest.

Haar kamertje stelde weinig voor: een bed, een plee, een wastafel en allemaal plaatjes van blote mannen, achtergelaten door de vorige bewoonster. Jennie had er nog niet naar gekeken, ze zat maar voor zich uit te staren. Ze deed haar witte gymschoentjes uit en ging op bed liggen huilen, toen begonnen de vrouwen weer. "Hey meisje... meisje, hoe heet je?" riep een vrouw met een schorre, lage stem. Jennie zei niks, ze zat te huilen met haar rug tegen de muur, helemaal ineengevouwen. "Hey Kamala, wat doet ze dan!" werd er door diezelfde vrouw naar de vrouw in de cel tegenover Jennie geroepen. "Ze zit te janken, te snikken!" riep Kamala terug.

Kamala was Aziatisch, een Indo of zoiets, ze had haar haar opgestoken en droeg een superstrak rokje. Daarop zei de schorre weer: "Ze zit te janken! Horen jullie dat meiden, ons tienerkutje zit te janken! Nou tienerkut, ik zou dat maar voor vanavond bewaren!" Hierop begonnen alle vrouwen te schateren en de tralies rammelden weer. Jennie was inmiddels helemaal rood van verdriet, druppels liepen over haar wangen en door al het wrijven zat de lippenstift nu echt overal. "Oh, die trut is lekker, Samantha, ze heeft witte gympies en een roze slipje!" riep Kamala tegen de schorre, die dus Samantha heette. Nu merkte Jennie pas dat ze haar knieen tegen elkaar had en haar voeten ver uit elkaar, zodat Kamala recht in haar kruis keek, gauw deed ze haar benen bij elkaar.

Toen begon een andere vrouw te praten, heel stil, alsof ze een sprookje voorlas. "Heb je die twee kerels goed bekeken, die je daarnet vasthielden, die hele grote is Gerard en die blonde heet Hans. Als ze je vanavond meenemen, dan moet je niet bang zijn hoor, want ze doen je heus geen pijn." "Zolang je maar doorslikt!" riep Samantha en alle vrouwen begonnen weer te schateren en de tralies rammelden weer. De fluisterende vrouw ging verder. "Luister maar niet naar Samantha, hoor, die is gewoon boos dat Gerard haar niet meer leuk vindt." Daarop schold Samantha de fluisterende vrouw uit voor huppel kut en liet haar toen verder praten.

"Weet je, die Gerard is nogal groot geschapen, hij heeft nogal een grote piemel, weet-je-wel." "Nogal een hele grote piemel," onderbrak Kamala hard lachend. "Je weet toch wel, die staaf waarmee jongens pissen, daar heeft Gerard er een hele grote van." Jennie was inmiddels opgehouden met huilen en luisterde verbaasd naar de vrouw, waar ben ik in godsnaam terechtgekomen, dacht ze bij zichzelf.

"En die Gerard" ging de vrouw verder, "vindt het lekker om die staaf diep in je mondje te proppen." "En als je dan niet slikt.. onderbrak Samantha." "Ja, je moet dan wel doorslikken, je weet wel, die witte melk, want anders wordt Gerard heel boos." zei de vrouw. Jennie kon zich niet meer inhouden en hing kotsend boven de plee. Ze had wel eens over pijpen gefantaseerd, maar ze kon zich toch moeilijk voorstellen dat het in deze situatie leuk kon zijn.

"Oh ja, zei de vrouw, " en Hans neukt je in je reet."

Nu klonk er hardop gelach in de cellen en het overgeven van Jennie maakte de vrouwen alleen nog maar harder aan het lachen. Die avond klonken er voetstappen in de gang. Twee mannen droegen een zaklantaarn en een wapenstok, ze stopten bij de cel van Jennie. Bij het geluid van de sleutelbos, werden de vrouwen opslag wakker. "Het is tijd, tienerkut, ze gaan je meenemen!" Jennie had die avond niet kunnen slapen en had niet de moeite genomen om zichzelf te verfrissen. "Zo hé, die heeft gejankt! D'r hele face zit onder de lippenstift!" zei de grootste van de twee, Gerard dus. "Nou Jennie Heringa, kom jij maar eens met ons mee," zei Hans. "Ze heet Jennie!" schreeuwde Kamala naar de anderen.

"Blijf van me af!" zei Jennie angstig.

"Dat is wel erg moeilijk met dat mooie koppie van je, vind je niet? Sorry, we kunnen niet anders," Gerard gaf haar een mep met zijn wapenstok. Jennie kon niets meer uitbrengen, ze was als verlamd en liet zich door Gerard en Hans wegdragen. "Vergeet niet te slikken!" fluisterde Samantha haar venijnig toe. De bewakers brachten het jonge meisje naar een lege cel, er stond een tafel en daar werd ze op gelegd. Jennie voelde haar voorhoofd ontzettend zeer doen van de klap. Het was heel donker en ze kon de mannen niet zien, maar ze merkte meteen dat ze vlak naast haar stonden. Ze lag plat op haar rug, haar benen hingen over de rand van de tafel.

Opeens voelde ze een paar grote, harde handen die haar bloemetjesrok opschoven. Ze wist dat er iets in de lucht hing en probeerde overeind te komen, maar meteen had ze een arm om haar nek. Hans stond achter haar, bij haar hoofdeinde en probeerde haar te wurgen! Althans, zo voelde het aan. "Rustig blijven!" fluisterde hij in haar oor. Toen voelde ze de ijzersterke handen van Hans haar armen grijpen. Hij duwde ze keihard tegen de tafel en had haar in een zijn greep. Jennie begon te schreeuwen en te trappen met haar benen, maar daar stond Gerard, die Jennie bij haar enkels greep en haar benen naar haar hoofd toe duwde.

Toen voelde ze een vinger die haar slipje een beetje verschoof en toen schoot er een enorme pijn door haar lichaam, alsof er een trein door haar heenging. Jennie schreeuwde de hele wereld bij elkaar, en probeerde weerstand te bieden, maar ze kon alleen haar hoofd op en neer bewegen. Het was geen trein, maar de reusachtige stijve lul van Gerard die het 14-jarige maagdelijke spleetje doorboorde. Gerard was echt een enorme vent en stootte zich helemaal op het blonde meisje. Hij had haar kleine enkels vast en het gekrijs van het pubertje maakte hem helemaal wild. Met grote stoten neukte hij haar, haar maagdenvliesje al bij de eerste stoot doorboord.

Jennie was compleet machteloos.

Ze onderging intense pijn en wilde dat het zo snel mogelijk ophield. Maar dat was Gerard nog niet van plan, zijn lul was inmiddels in het kutje opgezwollen tot een paal van 22 cm en zo'n lekker jong meisje had hij nog nooit gehad. Na zo'n dertig stoten deed Jennie haar grote blauwe ogen open, want opeens dacht ze ergens aan: ze was aan het neuken! Dit was waar ze nou al die tijd naar uit had gezien. Het was heel wat anders dan vingeren of met een wortel, dit was het echte werk, een volwassen mannen pik! Toch vond Jennie het niet bepaald leuk. De pijn bleef, maar werd ietsjes minder naarmate Jennie minder weerstand bood, toen ging ook het neuken soepeler. Jennie was nu vooral bang dat hij zou klaarkomen en haar zwanger zou maken, daar had haar moeder haar voor gewaarschuwd. Toen schoot haar te binnen dat Gerard zo dol was op pijpen, en als een reflex deed ze de mondbewegingen van de vrouwen in de cellen na. Toen bedacht ze zich dat de kerels dat niet konden zien omdat het te donker was en dus fluisterde ze eerst heel zachtjes en toen veel harder: "Pijpen! Pijpen! Pijpen! Ik wil je... likken!"

Gerard was stomverbaasd, dit had hij nog nooit meegemaakt. Hij zat met zijn monsterlul helemaal in het veel te kleine kutje, hij drukte haar enkels bijna fijn uit opwinding, ze schreeuwde zojuist moord en brand en nu zegt ze hardop dat ze hem wil aflikken! Jennie voelde dat ze succes had, de stoten hielden op en de knots die zojuist tegen haar baarmoederwand drukte, werd eruit getrokken. Haar kut deed ontzettende pijn, Jennie voelde zich helemaal kapot gescheurd en uiteengereten. Toch was ze opgelucht dat hij niet was klaargekomen.

Jennie had weinig tijd om ook maar enigszins bij te komen want haar stomme gefluister had Gerard loeigeil gemaakt. Ze voelde de ijzeren handen van Hans haar bij de oksels grijpen, Gerard had haar enkels al losgelaten. Nu werd ze in een keer opgetild door Hans, die misschien wel kleiner was dan Gerard, maar nog steeds erg sterk.

"Op je knieen!" klonk de zware, strenge stem van Gerard en Jennie deed wat haar gevraagd werd, bang om weer een klap te krijgen. Jennie zat met haar schenen op de koude granieten vloer en Hans, die haar geen moment los liet, greep haar polsen en manoeuvreerde haar armen in een onnatuurlijke positie, achter haar rug. Toen deed hij haar handboeien om en greep Jennie bij haar haar. "Auw, gore klootzak!" kraamde ze uit. Waarop Hans op bevel van Gerard iets minder hard aan de blonde haren trok. "En nu doe je je mond wagenwijd open, gore teef!" zei Hans fel. Toen pas realiseerde Jennie zich echt wat er stond te gebeuren.

Ze zou de piemel die haar zojuist kapot neukte in haar mond moeten nemen! Bij deze vreselijke gedachte hield ze haar lippen op elkaar. "Het moest toch zo nodig!" riep Gerard kwaad. Jennie begreep dat haar weer een klap te wachten stond maar het idee om haar mond open te doen en dat ding erin te krijgen, vond ze te eng. Toen kneep Hans haar neus dicht, en, snakkend naar lucht ging Jennie's met lippenstift besmeurde mondje open. Het was alsof ze een enorme natte, paddenstoel van vlees in haar mondje kreeg gepropt. Opnieuw, sprongen de tranen vol afgrijzen in haar ogen en begon ze te krijsen, er kwam alleen weinig geluid uit. Jennie voelde de pik, die nauwelijks paste, tegen haar gehemelte, wangen en tong drukken. Hij zat er al snel diep in.

Jennie begon als een wilde te kokhalzen en werd helemaal misselijk. Toen werd haar bevolen om erop te zuigen. Ze had weleens aan een lolly gezogen, maar die waren lang niet zo groot. Toch probeerde Jennie te zuigen: ze begon met haar tong langs de grote eikel te likken en drukte haar lippen hard tegen de lul aan.

Gerard ging helemaal over de rooie: "Ik zal je mond neuken! Gore slet!"

Hij begon opnieuw te stoten en trok zich zich niets aan van de jonge kindertandjes die over zijn voorhuid heenschuurden, hij dacht alleen nog maar aan vol spuiten. Daar zat ze dan. 14 jaar, op haar knieën, met haar handen geboeid achter haar rug. Een vent achter haar die aan haar haren trok en een vent voor haar die zijn kolossale leuter in haar mondje zat te stoten. Toen gebeurde het, Jennie wist opnieuw niet wat haar overkwam. Binnen no time zat haar hele mond vol met hete smurrie, het kwam uit de lul die maar door bleef stoten. Gerard spoot zijn zaad in grote hoeveelheden recht in haar keel. Jennie viel bijna flauw.

Ze wist dat ze moest slikken, maar ze kotste alles haar maag weer uit. Hier trok Gerard zich niets van aan. Hij begon alleen maar meer heet zaad te spuiten en net zo goed als het eruit kwam, ging het er ook weer in. Grote druppels sperma liepen uit haar mond en zelfs haar neusgaten. Haar onschuldige, knappe meisjes koppie was besmeurd met lippenstift, tranen en sperma, veel sperma! De enorme Gerard bleef wel een minuut aan een stuk door komen. Hij hield zijn grote handen tegen Jennie's achterhoofd, waardoor hij haar hoofd naar zich toe trok, terwijl hij zijn lul telkens dieper in haar keel duwde. Toen hij klaar was gaf hij nog één keiharde stoot met zijn lul tegen haar amandelen en haalde hem er toen uit.

Jennie lag kotsend en proestend op de granieten grond. De kerels lieten haar even uitkotsen, maar ze waren toch nog niet klaar met d'r. Jennie hoorde een gulp dichtritsen, maar ook weer een andere gulp openritsen. Nu was het Gerard die haar keihard bij haar haren trok. Jennie klauterde meteen overeind, hij trok bijna al haar haren van haar kop. Gerard dauwde haar weer over de tafel heen, maar dit keer stond ze op de granieten vloer en stak haar kontje naar achteren. Opnieuw voelde Jennie dat iemand haar rokje opschoof, haar blote benen stonden te rillen van de spanning en de kou, want het was erg koud in de cel.

Wat Jennie toen voelde, kon ze bijna niet geloven.

Die andere vent zat met zijn vingers in haar reet! Ze voelde hoe hij haar billetjes van elkaar weg trok, zodat haar kontgaatje helemaal open was. Jennie kon het niet meer opbrengen om te schreeuwen, omdat ze helemaal ziek en uitgeput was, maar weer werd ze bevangen van angst en ze fluisterde: "Hou op, ik wil niet meer" In één keiharde stoot ramde Hans zijn opgezwollen neukpaal haar puberkontje in. Jennie schreeuwde zo hard als ze kon, maar ze wist dat dat deze kerels niet deed stoppen. Ook voelde ze de handen van Hans, die zojuist haar polsen hadden gegrepen, haar vestje binnenglijden en haar tietjes grijpen. Gauw bracht ze haar eigen handen naar die van Hans en probeerde ze weg te trekken, maar daarop ramde Hans haar anus kapot.

Jennie voelde het scheuren en ze schreeuwde het uit. Hans bleef echter doorgaan en begon steeds sneller te stoten. Het gevoel van de jonge meisjes tietjes en het super krappe kontje lieten hem al snel klaarkomen. Hans spoot zijn lading diep in de darmen van het jonge blonde sletje, dat daarop weer begon te kotsen. Het was misschien niet zoveel als de lading die Gerard in haar mond had gesproeid, maar nog steeds genoeg om van het nauwe kontje één soppende massa te maken. Jennie was het allemaal iets te veel geworden. Ze viel bewusteloos en toen ze wakker werd vond ze zich zelf naakt op het harde matras in haar eigen cel.

Het was leeg in de vrouwenvleugel. Maar goed ook, dacht Jennie, want zó zou ze door Kamala niet gezien willen worden. Haar kleren kon ze nergens zien. Ze probeerde omhoog te komen, maar meteen voelde ze pijn in haar kut en in haar reet. Met moeite slaagde ze erin op te staan en ze keek in de spiegel: wat zag ze er vreselijk uit! De grote bult op haar voorhoofd van de klap met de wapenstok en haar opgezette lippen vielen haar meteen op. De lippenstift had een beetje bruine kleur gekregen en zat zelfs op haar nek. Ook zag ze grote rooie striemen van de handboeien om haar polsen en haar kutje was helemaal opgezet!

Jennie veegde de lippenstift van haar lijf met water en bekeek de tietjes, waar Hans zo in had zitten knijpen. Ze ging op bed liggen en overdacht de gebeurtenissen. Ze was echt verkracht! Ze was ontmaagd en had sperma geproefd en ze was in haar kontje geneukt, waar ze nooit van gehoord. Haar zus zou het eens moeten weten! Die zat altijd op te scheppen dat ze op haar zestiende al geneukt had, terwijl Jennie 14 was en zojuist geneukt èn gepijpt heeft met twee kerels!

Toen bedacht ze hoe ze had gekrijst en gekotst en hoe zielig ze eigenlijk was geweest, terwijl ze in de echte wereld altijd zo stoer was. Erg verdrietig, maar toch ook lichtjes opgewonden over wat er was gebeurd draaide ze zich om om te gaan slapen, pas toen merkte ze de naaktfoto's op. Meteen kwam ze weer omhoog en ze ging zitten op de rand van haar bed. Op één foto stond een jongen zich af te trekken, vroeger had ze een moord gedaan om zo'n foto te zien, maar nu vond ze het weinig apart, omdat die van Gerard veel groter was. Op een andere foto werd een vrouw door drie kerels tegelijk gedaan, in haar mond, haar kut èn haar kontje, de vrouw scheen het nog leuk te vinden ook.

Toen bedacht Jennie zich dat die vrouw veel ouder was en dat zij zelf best trots kon zijn dat ze op haar veertiende al twee mannen heeft gehad. Stemmen in de gang! De vrouwen kwamen terug van de douche. Jennie probeerde iets te vinden om zich mee aan te kleden, maar er was niets, geen laken, niets!

Al gauw stonden vijf, zes vrouwen voor Jennie's cel, naar haar naakte, mishandelde lijfje te kijken. De vrouwen hadden allemaal natte haren en allemaal dezelfde blauwe badjas aan. Kamala stond er tussen.

"Zo, jij bent lekker gebruikt!" klonk een schorre stem.

Verschrikt keek Jennie naar de vrouw, die Samantha moest zijn. Samantha was erg lang en fors gebouwd, ze was wel erg knap, maar had een valse blik in haar ogen. "Je eerste keer zeker, hoe was het?" Jennie voelde zich volkomen vernederd. Ze stond daar helemaal bloot, met overal schrammen en bulten. Ze wilde zeggen dat ze op moesten rotten, maar tot haar grote schrik, was ze helemaal schoor. "Moet je horen!" gilde Samantha, "Die heeft zo hard gepijpt dat ze haar stem kwijt is! Nou weet je hoe het komt dat ik zo praat!" "Hoe oud ben je, Jennie?" vroeg Kamala. Jennie zei eerst niks, maar begreep dat dit haar nieuwe vriendinnen moesten worden, dus fluisterde ze zachtjes "veertien."

"Nou, dan ben je er wel heel vroeg bij," zei Samantha. De andere vrouwen knikten instemmend. "In die jaren maken bepaalde ervaringen hele grote indruk op je, die je de rest van je leven bij blijven! Of niet soms?" Jennie knikte, verbaasd dat de vrouw die haar gisteren tienerkut noemde, nu zo wijs sprak. "Dan vind ik wel dat je ook moet weten hoe het is met een vrouw, want anders zou je een eenzijdige indruk krijgen." Samantha likte met haar tong langs haar lippen. Jennie begreep dat dit niet veel goeds was, maar voelde zich gerustgesteld door de zware tralies, die zich tussen haar en de vrouwen bevond. Tot haar grote schrik schoof die tralies opeens weg! Iemand moest de tralies van afstand bedienen!

Voor ze het besefte, stond Jennie's cel vol met vrouwen. Waar waren de bewakers? Samantha gaf haar een klap, precies op de bult op haar voorhoofd. Jennie verloor haar evenwicht en viel op het matras. Meteen zat Samantha bovenop haar. Jennie probeerde tegen te stribbelen, maar ze kreeg de dikke dijen van Samantha niet van het matras af. Samantha deed haar badjas uit en twee joekels van een tieten prijkten trots naar voren. De gespierde vrouw had geen moeite om haar zwaar behaarde kut boven het gezicht van het mishandelde meisje te manoeuvreren.

"Niet tegenstribbelen, ik wil dat je me aflikt!" klonk Samantha's schorre stem. Jennie werd helemaal misselijk van het aanzicht van de kut: deze was helemaal behaard en vlezig en er kwamen dampen uit, recht in Jennie's gezicht. Jennie begon weer te proesten, maar alle weerstand was zinloos. Samantha duwde gewoon haar vlezige kut in het jonge gezichtje. Die kut was zo groot, dat Jennie's gezicht er makkelijk in verdween. Voor ze het wist, kon Jennie nauwelijks meer adem krijgen.

Het warme zoute vrouwenvlees zat om haar hele gezicht heen.

Ze hoorde de stem van Samantha weer: "Als je niet gaat likken, dan proppen we een knuppel in je zere kut!" Dus deed Jennie wat haar gevraagd werd en likte met haar tong langs het vlees. Toch kreeg ze de knuppel in haar kutje, waarschijnlijk omdat de andere vrouwen zich verveelden en ook wat plezier aan het jonge meisje wilde beleven...

Tot zover dit oergeile, maar zieke verhaal! Oh ja, nog één ding: er zal vast een jong blond pubertje bij jou in de straat wonen. Verkracht die nou niet ( hoewel ze natuurlijk onweerstaanbaar is ), want dan kom je zelf in de gevangenis en krijg je zelf met Gerard en Hans te maken (maar misschien ook met Samantha). 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!