Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vervolg op: Ordinaire Buurvrouw - (deel 2)

Doordat we al zo vroeg waren gaan slapen, werd ik ook weer heel vroeg wakker. Ik bleef een tijdje stil liggen, en luister naar Kimberly´s ademhaling. Af en toe snurkte ze een klein beetje. Haar lichaamswarmte straalde naar me toe. Ik deed het bedlampje aan. Omdat het ook behoorlijk warm was in de kamer, had ik de dekens van me afgegooid, en lag ik alleen nog onder een laken. De deken lag alleen nog half over Kimberly heen. Heel voorzichtig tilde ik even het laken op, om even naar haar te kijken. Ze lag met haar rug naar me toe te slapen. Ik keek naar haar slanke lijf, haar rug, haar mooie ronde billen en de rode string, waarvan het bandje over de bovenkant van haar heup liep, waardoor haar ronding daar mooi benadrukt werd. Ze was toch echt wel een lekker wijf, dacht ik. Eigenlijk niet te bevatten dat ze gewoon naast me ligt. Ik bekeek ook al die tattoos op haar rug, op haar bil, op haar arm. Veel dieren, een dolfijn, een slang, een schorpioen, maar ook een zwaard of een dolk, een pistool, zelfs een doodskop.


Ik deed het laken weer omlaag, en probeerde te slapen, maar dat lukte niet echt. Ik kreeg weer negatieve gedachten, over die situatie met Elsa. Daarom pakte ik mijn telefoon, en stuurde haar een appje.


´´Ik mis je´´ schreef ik, met een hartje er achter. Drie seconden later zag ik al dat ze het gelezen was. Ja zo was Elsa, die zat de hele dag met haar telefoon. Maar ze schreef wederom niets terug, en ik legde de telefoon maar weer weg. Een tijdje bleef ik op mijn rug liggen, tot ik me op mijn zij draaide en tegen Kimberly´s blote rug aan kroop en een arm over haar heen sloeg. O, wat heerlijk is dat, dacht ik. Zo zou ik wel de hele dag willen blijven liggen. Ik streelde haar armen, en haar heupen, zo heerlijk zacht en warm. Het duurde niet lang of ze werd wakker van mijn bewegingen. Ze draaide zich op haar rug, en keek me aan.


´´O, hoi´´ zei ze met een slaperig stemmetje. ´´Heb je lekker geslapen?’’


‘’Ja, heerlijk’’ zei ik, en gaf haar een kus. ‘’Goedemorgen lieverd’’ zei ik.


‘’Sletje’’ zei ze zelf, en lachte even. Daarna draaide ze zich naar mij toe, en sloeg ze haar warme lijf om me heen. Ik kreeg meteen een erectie, en greep haar nog wat steviger vast. Ze drukte haar lippen op de mijne, en we begonnen te tongzoenen, terwijl ze met haar hand mijn pik greep. ‘’Mmmmm’’, zei ze, ‘’Hij heeft er weer zin in’’. Met haar warme hand streelde en masseerde ze mijn pik. Met mijn hand deed ik haar string even opzij en voelde ik even in haar kruis, het was alweer vochtig. Ik draaide me naar haar toe, richtte mijn lul op haar kutje en schoof rustig en makkelijk naar binnen, waarna ik haar rustig en loom begon te neuken. ´´Ja´´ zuchtte ze ´´lekker zo´´.


´´Kimberly´´ zei ik. Ze opende haar ogen en lachte. ´´Zo zeg, je weet gewoon mijn naam. Ja, je sletje hier, wat is er?’’


‘’Je gebruikt toch wel de pil of iets anders?’’


‘’Tuurlijk schatje, niet bang zijn, je wordt heus geen vader’’. Ik kreeg weer een natte intense tongzoen van haar. Een tijdje lagen we zo heerlijk rustig te neuken.


‘’Zullen we proberen tegelijk klaar te komen?’’ vroeg ze na een poosje, licht hijgend. ‘’Bij mij zit het eraan te komen’’. Ze was inderdaad behoorlijk heet en opgewonden geworden, maar bij mij kon het ook niet lang meer duren. Zou het nog lukken? Het was lange geleden geleden dat ik met Elsa een gelijktijdig orgasme had.


‘’Ja, dat proberen we’’ zei ik. Ik voerde het tempo op, en even later merkte ik dat ik het niet langer kon ophouden. ‘’Ja, nu!’’ fluisterde ze in mijn oor, en haar lichaam spande zich aan. Ik kwam bijna meteen klaar, en spoot mijn lading in haar, terwijl ik haar hard tegen me aan trok. Ze maakte zachte pufgeluidjes, en kreunde en haar hele lichaam trilde van spanning, terwijl ze ook een super intens orgasme had . Bij mij werd het weer even zwart voor de ogen, waarna we allebei bezweet, maar ontspannen in elkaars armen bleven liggen. We bleven zeker vijf minuten stil liggen, om weer op krachten te komen.


‘’Zoooo, wat was dat ontzettend heerlijk, schatje, dank je wel, buurman’’. Ze gaf me weer een kus. ‘’We waren tegelijk he?’’


‘’Ja’’, zei ik, ‘’Tegelijk. Dit was echt de fuck van de eeuw. Lekkerder gaat het niet worden’’. Dat was misschien een beetje overdreven, maar dat het heel lekker was, was een ding dat zeker was. Ik keek op mijn mobiel, om te kijken hoe laat het was. 7:00 uur. O mijn God, ik moest naar mijn werk. Ah nee! Dat kon ik nu echt niet opbrengen, gatverdamme, nee, dat zag ik echt niet zitten. Nee, ik ga niet, dacht ik.


‘’Ik ga niet werken’’ zei ik. ‘’Ik moet er even niet aan denken. Ik ga me ziek melden’’.


‘’Ze keek me vragend aan. ‘’Kan dat zo maar?’’


‘’Natuurlijk! Ik bel gewoon op dat ik niet lekker ben en niet kom, klaar. Ik ben nooit ziek, en ik heb al jaren geen dag verzuimd, dus nu mag het wel een keertje. Sommige collega’s zijn om de paar weken ziek’’.


Ik belde mijn baas op, en meldde dat ik waarschijnlijk griep had. Ik was koortsig, had hoofdpijn en was misselijk.


‘’Oh, dat is wel een beetje probleem’’ zei hij. ‘’We hebben al een achterstand, Kees is op vakantie en nu kan jij ook niet komen’’. Je moest eens weten wat voor problemen ik heb, dacht ik bij mezelf.


‘’’Ik voel me echt onwijs klote, daar kan ik ook niks aan doen’’ zei ik. ‘’Meld me maar ziek, met een weekje ben ik vast weer de oude’’. Hij wenste me beterschap, en ik verbrak de verbinding.


‘’Je kan goed liegen, buurman’’ zei ze lachend. ‘’Kom, ga lekker met me douchen, dan gaan we naar het ontbijt’’.


Een half uur later zaten we aan het ontbijt in het restaurant van de Van der Valk. Ik was wel blij, dat ze er voor haar doen netjes uitzag, en er niet zo hoerig bijliep. We leken nu wel een heel normaal stel.


‘’Heb je al nagedacht wat je gaat doen?’’ vroeg ze.


‘’Ja, misschien nog een nachtje hier? Maar ik kan niet te lang hier blijven natuurlijk, dat gaat in de papieren lopen’’.


‘’Als je wilt kan je zolang bij mij intrekken’’ zei ze.


Dat had ik zelf ook al bedacht, maar dat was natuurlijk verre van ideaal, pal naast Elsa. Bovendien wist ik wat een smerig zooitje het bij haar binnen was. De gedacht was niet erg aantrekkelijk, maar wat was het alternatief? Ik kon niks bedenken.


‘’Ik heb misschien een idee’’ zei ze. ‘’Jullie hebben toch nog die caravan?’’


Ja, dat was waar, en best wel een mooie. Niet heel groot, maar wel met alles erop en eraan.


‘’Ja, die hebben we nog’’ zei ik.


‘’Nou, dan ga je daar toch in? Zet je hem ergens op een camping, en dan ga je daar slapen. Net een soort vakantie’’ zei ze vrolijk.


Dat was helemaal geen slecht idee, vond ik. Alleen, in je eentje in een caravan op een camping leek mij zelfs nog erger dan alleen in een hotelkamer.


‘’Ga je dan met me mee?’’ vroeg ik haar.


‘’Ja, leuk! Ik heb nog nooit in een caravan geslapen. Tuurlijk ga ik dan met je mee, buurman!’’


Dan moest er natuurlijk wel het één en ander geregeld worden. De caravan moest uit de stalling, een camping moest worden gezocht, kampeerspullen die bij Elsa op zolder stonden moesten mee, en dat kreeg ik vandaag niet geregeld.


‘’Ik ga het regelen’’ zei ik ‘’Ik bestel de caravan bij de stalling, die kunnen we dan morgen ophalen. En ik ga ook regelen dat ik morgen in mijn huis kan, om mijn spullen op te halen. Dan gaan we morgenmiddag naar een camping.’’


Ik begon er zowaar weer steeds meer de zonnige kant van in te zien. Het moest natuurlijk wel een camping een beetje in de buurt zijn, van waar ik naar mijn werk kon.


‘’Maar waar slaap je vannacht dan?’’ vroeg ze. Ik dacht even na. Het makkelijkst zou het zijn gewoon nog even hier in het hotel te blijven. Maar om de een of andere reden stond het me toch niet aan. Bovendien had ik mijn geld de komende periode waarschijnlijk hard nodig. En ik was toch wel een beetje benieuwd naar haar leefsituatie.


‘’Zullen we één nachtje bij jou slapen?’’ vroeg ik. ‘’Ja, dat doen we’’. antwoordde ze.


Ik stuurde meteen een appje naar Elsa.


‘’Morgenochtend rond 10:00 uur kom ik wat spullen halen’’ schreef ik kortaf.


Daarna belde ik de caravanstalling, dat ik de volgende dag mijn caravan wilde hebben. En vervolgens haalde ik voor ons beiden nog een kopje koffie voor ons beiden, waarna we nog even aan ons tafeltje bleven zitten.


‘’Weet je’’ zei ik ‘’Ik vind jou zo totaal anders dan ik mij had voorgesteld. Zal ik eerlijk zijn? Elsa en ik vonden jou als buurvrouw zo onaangepast. Je zorgde soms voor overlast, en het is een rommeltje bij je. Maar nu ik je beter leren kennen, ontdek ik ineens dat je gewoon hartstikke lief bent, en een leuk persoon, en niet alleen om de seks hoor. Wat een verkeerd beeld heb ik de hele tijd van je gehad!’’


‘’Sletje’’ vulde ze zelf aan. ‘’Ok, sletje’’ lachte ik.


‘’Maar heb je dan niet gemerkt dat ik ook contact met jullie zocht? Ik wilde wel praten hoor. Maar Elsa keurde mij nooit een blik waardig, dus toen dacht ik ook, laat dan maar zitten, arrogante bitch. Ik vind het trouwens stom dat ze nu totaal niet met jou communiceert. Ook al zijn jullie tijdelijk uit elkaar, ze moet toch willen weten waar je uithangt?’’


‘’Ja, dat is waar’’ zei ik. Ik keek even op mijn mobiel. ‘’O, ze heeft gereageerd’’. Ik opende haar bericht. Twee letters. OK.


‘’Ik denk dat het een tijdje moet bezinken’’ zei ik. ‘’Ze is nu buiten nog buiten zinnen. Misschien gaat het over een week ietsje beter. Weet je sletje?’’ zei ik, met expres de nadruk op dat laatste woord. Ze lachte weer. ‘’Eigenlijk weet ik nog steeds niks van je. Waar leef je van? Heb je werk? Heb je een relatie? Wie is het dan?’’.


‘’Nou’’ begon ze. ‘’Eigenlijk leef ik meestal van een uitkering. Soms heb ik een uitzendbaantje. Zoals twee weken geleden. Toen heb ik anderhalve maand bij BOL.COM gewerkt, bij de retouren-afdeling. Wat een verschrikkelijk werk was dat zeg, niet te doen. Ik ben weggegaan voordat ik daar gek werd’’.


Ze keek me even aan. ‘’En’’ begon ze weer, ‘’Ik beun nog een beetje bij. Nou, je mag nu alles weten hoor. Ik zal je vertellen, tot een paar jaar geleden heb ik als sekswerker in een salon gewerkt. Dat was geen rottijd hoor, dat viel reuze mee. Met de meiden onderling was het gezellig en de klanten waren meestal niet vervelend, en soms had je gewoon heerlijke seks, waarmee je nog geld verdiende ook. Maar toen kwam er een andere eigenaar, en die was heel naar, en toen ben ik weggegaan. Maar ik had een aantal vaste klantjes, die heb ik meegenomen en die komen nu nog af en toe naar mijn huisadres.’’.


‘’Oh, dat zijn die mannen die aan de deur komen’’ begreep ik. ’’Ja, wij dachten al zoiets’’.


‘’Niet zoveel hoor, misschien drie klanten per week, hooguit. Ik doe thuis eigenlijk alleen SM’’ zei ze. ‘’Ik heb de zolder hiervoor ingericht’’.


‘’Ben jij dan dominant, of die mannen?’’ vroeg ik.


‘’Nee, ik. Ik sla ze, haha, lekker! Met zweepjes en dergelijke. Maar het is af en toe ook wel eens lekker om onderdanig te zijn hoor’’.


‘’Ja. Dat heb ik gemerkt’’ zei ik. ´´Maar, je hebt toch ook een vriend? Je zei iets over een man in Zeeland, die je sleutels heeft…..’’.


Ík merkte op dat moment tot mijn verbazing dat ik het eigenlijk niet zo prettig zou vinden als ze nog een ander had. Wat was dit nu weer? Een paar keer seks, en nachtje samen, wat deed dat eigenlijk met me? Nog verontrustender vond ik het, dat Elsa steeds meer achter de horizon verdween. En dan nog mijn gebrek aan schuldgevoel voor mijn overspel. Eigenlijk had in meer schuldgevoel over mijn gebrek aan schuldgevoel, dan over het overspel zelf. Ook bedacht ik me hoezeer Elsa en Kimberly van elkaar verschilden. Die hadden werkelijk helemaal niets gemeen. De degelijke, netjes en beschermd opgevoede, en hoogopgeleide Elsa met haar carrière en haar dure merkkleding, die nauwelijks ellende had gehad in haar leven, tegenover de ongepolijste Kimberly, die van God los was, een zooitje van haar leven maakte, maar ook heel veel littekens uit het verleden had.


‘’Oh, André, ja. Ach André. Ja, die ken ik van een datingapp. Ik heb een paar keer met hem afgesproken, en het leek even of het wat kon worden, en hij is ook een paar keer blijven slapen. Ik heb hem een keer mijn reservesleutel geleend, die moet hij nog een keer teruggeven. Het is een goeie vent hoor, dat doet hij heus wel. Maar toen kwam ik erachter dat hij nog getrouwd is, en heb ik een beetje de boot afgehouden. Hij appt me nog wel, maar ik heb al helemaal geen zin meer in hem. Hij weet helemaal niet hoe je met een vrouw om moet gaan. Een keer gingen we ergens wat drinken, toen vroeg hij de rekening, met bon, moest ik al mijn drankjes zelf betalen! Lomp toch?’’


‘Zeker, niet erg charmant in elk geval’’ zei ik, een beetje opgelucht. ‘’Dat zou bij mij niet in me opkomen om zoiets te doen. Nou ik zal even afrekenen, dan gaan we terug naar de kamer, en dan gaan we maar’’.


Terug in de kamer pakten we de weinige spullen die we bij ons hadden. Opeens schoot me wat te binnen, waar ik vannacht even aan had moeten denken. ‘’Oh, ik moet nog wat regelen’’ zei ik. Ik pakte mijn telefoon. ‘’Ik wil een nieuwe betaalrekening openen, voor mijzelf. We hebben nu een en/of rekening, dus Elsa kan al mijn uitgaven zien. Dat vind ik eigenlijk niet zo’n fijn idee op dit moment.’’


Bovendien, dacht ik, ze kan behoorlijk wraakzuchtig zijn. Straks sluist ze al het geld dat op de bank staat naar een plek waar ik niet bij kan, zo sluw is ze wel.


‘’Wel balen dat ik geen laptop bij me heb, dit is een beetje onhandig’’


‘’Oh’’ zei Kimberly. ‘’Maar ik heb mijn IPad bij me, dan gebruik je die toch?’’


‘’Nou zeg!’’ ik draaide ik me naar haar om en gaf haar een kus. ‘’Je bent niet alleen mijn sletje, maar ook mijn reddende engel!’’.


Het regelen van die bankrekening was snel geregeld, alleen zou ik het bankpasje pas na drie dagen ontvangen. Nou ja, dat moest ik dan maar even ophalen. Ik wist hoe laat de post gewoonlijk kwam, daar zou ik rekening mee kunnen houden.


Meteen belde ik HRM afdeling van mijn werk op, op te zeggen dat mijn salaris voortaan op een andere rekening gestort moest worden. Deze week zou ik salaris krijgen, dus dat zou mooi uitkomen. Niet zo leuk voor Elsa, die zou dat geld vast wel missen. Maar ja, ze had toch al een hoger netto salaris dan ik. Daarnaast stortte ik meteen een paar duizend euro van ons spaargeld over naar mijn nieuwe rekening, zodat ik voorlopig even een buffer had, om de problemen mee op te vangen. Zeer tevreden verlieten we nu de kamer. Bij de receptie rekende ik de hotelkosten af, en we gingen naar Kimberly’s huis.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!