Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Geen wolk te zien en zon brandde ongenadig. Nederland was in de greep van een hittegolf. Het was al enkele dagen snikheet en ook vandaag was er weer geen ontkomen aan. Judith liep door het mulle zand op zoek naar een plekje op het strand. Ze stond stil en keek om zich heen, ja, hier was het, dit was een mooie rustig stuk strand. Op het moment dat ze stilstond om een plekje te zoeken werd ze ingehaald door de intense hitte en voelde ze hoe druppels zweet vanuit haar hals naar beneden rolden en tussen haar borsten haar jurkje in verdwenen. God, wat was het warm vandaag!

Henk was naar zijn werk en de kinderen logeerde bij oma. Judith had dus de dag voor zichzelf en ze had besloten dat het te warm was om thuis het huishouden te doen. Ze zou de boel de boel laten en eens lekker gaan genieten op het strand. De laatste tijd was het emotioneel best zwaar geweest voor haar, haar goede relatie met Henk voelde de laatste tijd niet meer zoals ze het graag wilde. Hij wuifde de problemen weg en weet de spanningen van de laatste tijd aan zijn drukke baan, maar was het wel de werkdruk of toch iets anders? Twijfels, twijfels, maar nu even niet! Ze had een briefje op tafel achter gelaten en de strandtas uit de kast gehaald en alles wat ze voor een dagje `chillen` op het strand nodig had erin gedaan. En dus stond ze nu in de brandende zon op het strand. Ze wilde rustig en ongestoord genieten van deze mooie dag en daarom was ze verder gelopen dan dat ze deed als ze met Henk en de kinderen naar het strand ging. Ver, ver voorbij die drukke strandtenten met lawaaierige jongelui en veel meer ruimte om te genieten zonder dat je onder het zand gestoven word door spelende kinderen van anderen.

Judith zette de strandtas tussen haar benen en viste er een thuis met water gevulde petfles uit. Het verbaasde haar dat de thuis nog zo koel aanvoelende fles nu al lauw geworden was. Ze draaide de dop eraf en nam een flinke slok. Pffff…. dat was lekker! Een beetje goot ze in haar hand en met dat water verfriste ze haar gezicht. Het overtollige water vloeide via haar hals naar beneden. Het voelde heerlijk fris! Ze deed er nog wat van in haar hand en dat goot ze uit over haar hals en decolleté. Het water verkoelde niet alleen de zijdezachte huid van haar borsten maar doorweekte ook de witte stof van haar zomerjurkje. Het dunne katoen zoog het water gulzig op en de kleine natte plekjes werden op precies de verkeerde plaats wat groter. Judith giechelde, normaal zou ze zich er druk om gemaakt hebben maar nu, hier op dit hete strand, maakte het haar niets uit. Ze was toch al van plan om topless te zonnen, voor Judith geen ontsierende witte bandjes op haar mooie bruine huid!
Ondertussen was haar oog gevallen op het ideale plekje! Een klein beetje verder en vlakbij de duinrand. Daar stonden een paar struikjes die net iets voor de duinrand waren gegroeid en die gaven mooi een beetje privacy en schaduw voor haar spulletjes. Ze schroefde de dop weer op de fles en deed hem terug in de tas. Ontspannen liep ze in de richting van het plekje dat ze op het oog had. Het topje van haar bikini zat nog in de strandtas. Ze had geen BH aan en dus wiegde haar flinke borsten zachtjes bij elke stap in het zand heen en weer. Al snel was ze er en bleek het inderdaad een ideaal plekje te zijn. Ze haalde een grote badhanddoek uit de tas en zette die in de schaduw van het struikje.

Judith had meer oog voor de zoektocht naar het ideale plekje gehad dan voor wat er verder op het strand gebeurde. Op het eerste gezicht leek het strand bijna verlaten maar ze had niet in de gaten dat een al wat oudere man, die door precies die struikjes in eerste instantie niet te zien was, haar doen en laten nauwgezet in de gaten hield. Judith was een flinke vrouw die haar tiener lijfje na de bevalling van haar kinderen flink had zien veranderen. Judith's borstjes waren flink in omvang toe genomen net als het strakke kontje dat ze ooit eens had. Haar billen waren nog steeds een van haar sterke punten alleen was er gewoon meer van dan toen ze nog een meisje was! Judith deed haar imitatie wayfarer af en legde die op de strandtas, ze wilde hem niet in het zand laten vallen! Rustig trok ze het zomerjurkje over haar hoofd heen uit. Ze voelde hoe haar flinke voorgevel er even in bleef hangen maar al snel ontsnapte aan de dunne stof en het zonlicht op zocht. De warme zon die nu direct de zachte huid van haar borsten verwarmde deed haar flinke tepels verstijven. Ze was zich bewust van het opzwellen van haar spenen, ze voelde de tepeltjes die door het fanatieke zuigen van de kinderen tot wel drie keer hun originele grote waren uitgegroeid smeken om aangeraakt te worden. Judith zuchtte, ze was de opwindende werking die de zomer zon altijd op haar had even vergeten, en genoot van de warmte op haar huid. Ze streelde even met haar handen de huid van haar borsten om eventueel verdwaalde zandkorrels weg te vegen maar eigenlijk gewoon om dat het lekker aanvoelde. Bijna masserend streelde ze de contouren van haar borsten om te eindigen met een ondeugend knijpje in haar o zo gevoelige tepels.
Judith ging in kleermaker zit op de handdoek zitten en zocht naar de fles zonnebrandcrème in de tas. Terwijl ze in de tas rommelde besefte ze dat ze best geil was, ze wist dat dat niet alleen door de zon kwam. Ze moest ongesteld worden en als de eisprong naderde was ze altijd als `boter`. Ze giechelde, als `boter` klonk zo grappig. Henk was een fijne vent maar niet meer de stud, de dekhengst die hij was toen ze elkaar nog maar net kenden. Gisteravond wilde ze geneukt worden, als een loopse teef suf geneukt worden maar haar echtgenoot was weer eens moe. Het gezinsleven en zijn werk slokten schijnbaar veel van zijn seksuele energie op, hoewel Judith daar ook zo haar bedenkingen over had. Ze dacht af en toe dat hij seks had met een ander, niet dat ze er bewijs voor had! Het was meer een gevoel. Terwijl Judith de fles crème vond en uit de tas haalde was de man ongemerkt opgestaan en wat dichterbij gaan liggen.

Judith zette haar zonnebril weer op en opende de fles zonnecrème. Terwijl zij flink wat witte crème op haar armen aanbracht verdween de hand van de oudere man tussen zijn benen. Nadat ze haar armen en benen had ingesmeerd waren haar borsten aan de beurt. Zonder er bij na te denken spoot ze witte zonnebrand op haar grote borsten, als sperma spetterde de crème uiteen op haar volle tieten. Rustig smeerde ze de crème uit, wreef het witte spul in haar huid, nauwlettend gadegeslagen door twee ogen.
Nu de voorbereiding was afgelopen kon het zonnen beginnen. Judith deed de fles terug in de tas en ging lekker liggen. De zonnebril ging weer af en de ogen dicht. Heerlijk! Het ruisen van de zee en de wind die het duin-gras liet fluisteren maakte het moment prefect! Ze zuchtte en voelde zich heerlijk ontspannen. Toch gingen haar gedachten weer terug naar Henk, hij was altijd erg lief en zorgzaam, nog steeds maar toch voelde er iets niet goed. Ze wilde dat hij naar haar verlangde, haar begeerde zoals vroeger. Toen ze net getrouwd waren haastte hij zich na zijn werk naar huis en vergreep zich gewoon aan haar! Ze dacht aan zijn begerig dwingende handen en voelde de behoefte om met zichzelf te spelen, ze was zo geil en haar kutje nat. Het was lang geleden dat ze zo de tijd had om haar gedachtes de vrije loop te laten. De afgelopen weken, maanden liepen als een film aan haar voorbij. De kinderen, het gezinsleven maar vooral hun afnemende seksleven bleef terug keren in haar gedachtes. Waarom? Judith besefte dat zij tegenwoordig de initiatief neemster was geworden. Dat was vroeger wel anders geweest, toch vreemd? Nu ze hier zo lag wilde ze zich ontspannen en nu nam deze vervelende gedachte de rust weg en vergrote haar verlangen.

Het plekje dat ze had uitgezocht helde iets en door die lichte helling schoof Judith langzaam maar zeker iets omlaag. Haar zachte en gladde huid werkte moeiteloos mee met de zwaartekracht, haar bikini broekje was echter niet zo soepel en bleef waar het was. De dunne stof nam eerst perfect de contouren aan van haar venusheuvel maar werd langzaam maar zeker strak in alle plooien van haar huid getrokken. De naad van het toch ook wat kleine broekje zat ingeklemd tussen haar glad geschoren schaamlippen die er op deze manier gepresenteerd meer dan uitnodigend uitzagen. De voyeur keek dan ook ademloos naar deze bijzonder aantrekkelijke rijpe vrouw.
Een tikje gestrest trok Judith een been omhoog en zette het ietwat opzij al snel gevolgd door haar andere been, ze schoof wat heen en weer met haar heerlijke billen op de handdoek en gaf zo haar ingesnoerde kutje wat lucht. Judith had nog steeds niet door dat ze werd bewonderd en gaf de gluurder ongewild een diepere kijk in haar privé.
Hoe langer Judith er over nadacht hoe minder blij ze was met haar seksleven, of beter gezegd met de seksuele verlangens van Henk. Tuurlijk snapte ze wel dat altijd maar seks met dezelfde partner voor een sleur zorgde als je er niet aan werkte. Maar ook dat wilde Henk niet. Nu ze er over nadacht had ze al veel vaker aan hem gevraagd of er iets mis was, of hij verlangens had waar hij niet met haar over durfde te praten. Ze had hem zelfs haar kontje aangeboden! Op de een of andere manier werden haar seksuele wensen extremer naar mate ze er minder van kreeg, seks dus. Judith wilde in haar reet geneukt worden, hoe bruter ze het zich in haar hoofd voorstelde hoe geiler het haar leek te zijn. Alleen de gedachte eraan maakte haar nog geiler dan ze al was, in je kont gepakt worden, in je poepgat geneukt. Hmmm, ze voelde een rilling die haar klitje deed opzwellen van verlangen. Maar ook daar had meneer geen zin in, nooit was er `iets` aan de hand en was hij erg tevreden, zoooó gelukkig! Ze zuchtte gefrustreerd. Puh! Tevreden, maar waar mee! Met niets! Geen seks! Alles werd altijd afgeschoven op het werk, de werkdruk of de kinderen. Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Angela altijd zei, was de logica ver te zoeken! Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan. Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden. Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje. God, wat was ze nat. Was Henk hier maar! Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden.
Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen. Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil! Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen. Plotseling verloor ze haar zelfbeheersing en vingerde ze zich wild. O, God, ze wilde neuken! NEUKEN! Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes.

Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar. Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde. Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel. WTF! Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man. Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig. Haar hand bevroor, shit! Betrapt? Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten! Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken?
Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep. Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek. Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende.
Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar! Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren! Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag. Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Godver.. hij, hij trok zich af! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken! Godver…. Neuken! Wat een schoft zeg, wat een stijve!
Ze deed weer haar ogen dicht. Dit was belachelijk, absurd! Maar wat nu? Weggaan? Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee! Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel erg getrouwd én had een gezin! Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker! Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo? Rukte die vent zich echt af op haar? O, my God! O, mijn God! Ja hoor! Hij durft wel! Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid. Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent. Shit, had die geile vent nou echt zo`n flinke lul of leek hij maar zo groot? God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Henk, dat zeker! Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken? En dan, wat dan? Judith voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strand kwam en nu dit! Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend! Zo geil, zo vreselijk geil!

Ze opende haar ogen, geen weg terug! Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was. Ze zag de lach om zijn mond, gezien! Wat nu? De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel. Shit, hij schaamde zich helemaal niet! De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Judiths hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit. ‘Vieze geile ouwe vent! Met die geile neukstaaf, ruk maar! Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ruk maar!’ dacht ze opgewonden op haar klitje wrijvend. Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon. Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat!
“Tweedle, tweedle, tweedle”. Shit! Telefoon! Judith schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Nokia uit het voorzakje van haar strandtas: ”met Judith?” “Hey Judith, met Dick! Vraagje, heb jij je schoonzus vandaag nog gezien of gesproken?” Pffff, het was haar zwager! “Hoi, Dick! Eh, nee, vandaag heb ik Gonny nog niet gesproken of gezien. Is het belangrijk?” Vroeg Judith. “Mwah, niet bijzonder maar ik probeer haar al de hele ochtend te bereiken, ze was nogal vaag over haar plannen dus dacht ik dat ze met jou de boel op stelten wilde gaan zetten!” “Ha, ha!” Judith lachte: “Had zomaar gekund Dick, had gekund maar nee, ik kan je niet helpen! Ik lig hier alleen op het strand.” Ze hoorde haar zwager zuchtten. “Jammer, zeg weet je waar Henk is?” vroeg Dick.
Nu de kop van het gesprek eraf was kreeg Judith weer oog voor haar omgeving. Ze zag dat de voyeur zijn blik op haar tieten had gericht en dat zijn eikel glom van enthousiasme en nog steeds rukte aan zijn ongelofelijke lekker lul. “Eh, Judith? Ben je er nog?” O, God, Dick wachtte op antwoord. “E… Eh, Henk? Ja, die is op zijn werk!” Zei Judith zo normaal mogelijk. “Hmm…. Weet je dat zeker?” Ze hoorde iets in Dick's stem dat haar niet beviel. “Natuurlijk, hij is vanochtend op gewone tijd naar zijn werk gegaan. Hij had een vergadering of zo, hij vroeg mij hem niet te storen, het was belangrijk.” Judith keek ondertussen naar haar fan en besefte dat ze het die kerel wel heel erg naar zijn zin maakte. Ze zat op haar billen met beide benen hoog opgetrokken maar wel flink gespreid. Haar kale kut, die nu ze zo zat, weer lekker strak in haar broekje geperst. Omdat ze met haar ellenbogen op haar knieën ruste en af en toe gebaarde wiebelde haar jetsers er lustig op los.
“Okay, eh… Judith, vraagje! Zeg denk jij……” en Dick stil. “Nou, wat wilde je vragen Dick?” vroeg Judith verwonderd. “Denk jij, zou Gonny …… Ach, ik ben gek! Laat maar! Zeg Judith, geniet van de dag! Het is wel weer erg lekker weer he!” Judith was verbaasd over wat Dick had gezegd, wat bedoelde hij? “Alright Dick, als je ergens over wilt praten bel je maar, ik weet niet wat je dwars zit maar ik merk dat er wat is. Het is inderdaad een heerlijke dag en ik zit nu op het strand er van te genieten. … eindelijk! Dus tot gauw zal ik maar zeggen!” Op het moment dat ze tot gauw zei en hij bevestigend antwoord en de verbinding verbrak viel het kwartje. Zou hij, bedoelde Dick nou dat zijn vrouw, haar zus, iets had met Henk? Totaal verbijsterd zat ze daar met de telefoon nog in haar hand, dit kon tot niet, niet Gonny!

Judith staarde naar het beeldscherm van haar telefoon. Zou het echt? Judith zocht in de lijst contacten en vond het nummer. Ze wachtte tot er opgenomen werd: “Met de viswinkel, u spreekt met Ellen. Wat kan ik voor U doen?” “Hey, Ellen! Met Judith, zou ik Henk even kunnen spreken, is hij daar?” “Hoi! Judith! Goh, Henk is vanochtend niet op de zaak, hij komt vandaag helemaal niet want vanmiddag om drie uur heeft hij een afspraak in Volendam. Je weet toch dat hij vanochtend naar zijn vader is?” “Ach, wat dom van mij! Natuurlijk! Bedankt hoor Ellen, ik bel hem daar wel, maar mocht je hem spreken, vraag dan even of hij mij belt? Groetjes!” Woede en teleurstelling golfden door haar lijf. Wel Godver! Ze smeet de telefoon weer in haar tas en liet zich achterover op de handdoek vallen. Ze sloot haar ogen en voelde tranen opwellen, de LUL! Nu ze dit wist vielen er plots meer puzzel stukjes op hun plaats, die keer op de camping. Henk en Gonny zouden wel even het vlees halen, toen ze terug kwamen zag Gonny er uit alsof ze ……. En ze had nog wel medelijden met dat kreng gehad! Neuken, ze hadden gewoon liggen neuken! En dan dat feest, dat feest van Henk`s ouders, ook toen waren ze beide een hele tijd weg geweest om de taart te halen die Gonny `vergeten ` was! In gedachte zag ze die twee bezig, haar schattige schoonzusje met haar man, haar echtgenoot! Die schoft met die slet! Haar verdriet maakte plaats voor woede en een diep gevoel van onrecht, onrecht dat haar was aangedaan!

Ze voelde de zon op haar huid, ze was op het strand, alleen, alleen met een aanbidder. Ze was geil en haar vent neukte een ander, waarschijnlijk zelfs nu op dit moment! Ze opende haar ogen en keek opzij, daar was hij, haar fan! Die wilde haar vast en zeker wèl neuken! Zijn grotesk gezwollen eikel was knalrood van verlangen en leek geil als een kapotte kraan te lekken. Plakkerige slierten voorzaad dropen uit het gaatje op zijn eikel. Judith was kwaad, ze voelde zich verraden en vernederd! Haar eigen schoonzus nota bene! Verdomme! Wat was ze kwaad en geil, zo vreselijk geil! Wraak, ze wilde wraak maar vooral ook bevrediging! Henk, die klootzak, verdomme! Ze ging neuken, ze zou zich door die vent met zijn dikke lul laten neuken!
Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen. Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit. Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf!

“Trek je maar lekker af, viespeuk!” flapte ze eruit. Hij grijnsde, “vindt je lekker he! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat?” Als antwoord Judith likte uitdagend langs haar lippen en trok haar bikini broekje opzij. Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos. “Kan je het zien, kan je horen hoe nat ik ben?” Wild bewoog ze haar vingers heen en weer, hij moest gewoon wel horen dat ze klaar kwam! Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme. “Verdomd geil wijf ben je! Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee! Kom, achter de duinrand, dan neuk ik die geile moeder kut van je!” Dit was wat ze wilde! Neuken! “Heb je condooms?” vroeg ze. “Tuurlijk! Condooms genoeg!” antwoorde de voyeur. Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in. Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand. Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf.

‘WoW!” Ze viel voorover op haar knieën en remde de niet echt harde val met haar handen die in het mulle zand weggleden. “lekkere kale kut heb je! Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Hoor je me!” Een sterke hand duwde op haar schouder waardoor ze met haar hoofd op de handdoek terecht kwam en het zand eronder opzij duwde. “Ow, ja! Neuk me, doe het! Doe het! Dek mij!” Judith kreunde toen ze voelde hoe sterke handen haar bikinslipje naar beneden trok, en snel lichte ze een voor een haar knieën op om van dat stukje stof af te zijn, de man greep haar kon en spreidde haar billen.
Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken!
Ze was hartstikke getrouwd en stond op het punt haar eed van trouw te breken.

Ruw stootte de man nu zijn eikel tussen haar natte kutlippen, en bij de tweede stoot drukte hij gelijk flink door, zijn eikel drukte keihard tegen haar baarmoedermond en dat was even slikken van de pijn!
“AAAAH!” Judith gaf een schreeuw, van verbazing en wellust: “Jezus! Wat ben je groot!” Die grote pik was toch echt nog groter dan ze had verwacht! “Dat ben je thuis niet gewend hé? Je vent heeft zeker een kleintje? Hier heb je 24 centimeter lang bij 6 centimeter dik, geniet er maar van!”
Haar gevoelige kaal geschoren kut werd opgerekt en gevuld door het grootste en hardste stuk vlees dat haar ooit had gepenetreerd! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! “neuk me! Dek me, spuit mij vol met je zaad!” kermde Judith. De man duwde zijn monsterlul diep in haar kut trok met zijn handen haar billen verder uit elkaar en trok haar kutlippen opzij en drong nog dieper haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut. “Ow, voorzichtig! Je bent zo groot!” Judith voelde hoe het enorme stuk vlees haar poes vulde zoals het nog nooit was gevuld, opgerekt tot het uiterste! Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Henk, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld! Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel bij elke stoot gewoon haar baarmoeder in ging. O, mijn God! Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat. “HUUUUUH! Judith kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen. Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog. De man kwam klaar, hij trok Judith aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, drukte zijn eikel in haar baarmoedermond en spoot haar vol met zijn sperma! Judith besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad!

Judith had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut. God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu! Het duizelde haar, zijn eikel zat dus echt in haar baarmoedermond en zat gewoon vast, maar de pijn viel gelukkig mee, het genot overstemde dat, langzaam nam het formaat van zijn dikke eikel iets af en voelde ze hem loskomen van haar baarmoeder, hij bewoog nog een paar keer en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Judith. Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Judith glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut. Judith hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Hij rukte aan zijn paal en keek naar haar druipende kut. “Rustig maar sletje! Ik ben nog niet klaar met je!” Terwijl ze voelde hoe zijn vingers haar kut opzochten besefte zij dat hij haar ‘sletje’ had genoemd. Hij had gelijk, zo voelde ze zich nu, dat was wat ze was, een slet, een goedkoop neukertje! Drie ervaren vingers bewogen zich geil in haar kut heen en weer, streelde de juiste plekjes en Judith bewoog haar kont, draaide geil met haar heerlijke billen, smekend om meer. Hij smeerde haar geil uit over haar kut, gleed met twee vinger haar kontgat in. Judith huiverde, haar poepertje! Plots verlangde ze ernaar, haar reet! Ze wilde in haar reet geneukt worden!
Nog voordat ze de man erom kon vragen, nee, smeken voelde ze het! De dikke eikel duwde hard tegen haar kringspier! De viespeuk! Geschrokken verstrakte de sterke spier! Automatische beschermde haar anus zich tegen deze reusachtige indringer maar een intense rilling doortrok haar wulpse moederlijf, ze wilde dit, ze verlangde ernaar en zachtjes kreunend ontspande ze zich. Judith voelde hoe de kringspier zijn verzet staakte en de van voorzaat druipende glibberige lul haar kringspier opensperde. “AAh! Mijn God!” Als een bankschroef zo strak was haar anus. Elke ader, elke bobbel op die pik voelde ze haar kont binnen dringen! Zo fout, zo geil! Wild begon ze zich te vingeren. Zijn hand greep haar nekharen en hij trok haar hoofd hard achterover, de pijn daarvan zorgde voor een ontspanning van haar kringspier en met kracht schoof de enorme lul tot aan zijn ballen in haar kont! Judith sperde haar mond wijd open: “RAAH! God, OW mijn God!” Wild beukte de man er op los! “In je reet! Ik neuk je in je reet sletje!” Heerlijke pijn deed haar luid kreunen, ze vingerde zich, wild en onbeheerst vingerde ze zich klaar. Ongekend heftig kwam ze klaar, en door haar geschok en gespartel kwam ook haar dekhengst kwam klaar, hij spoot zijn sperma in haar darmen terwijl Judith nog steeds stuiptrekkend klaarkwam. Het alles overheersende orgasme raasde door haar lijf en uitgeput viel ze op de handdoek. De oudere man zakte ook door zijn knieën en kwam naast haar liggen. Hij grijnsde tevreden: “Sorry, ik kon me eventjes niet beheersen! Jij bent ook zo vreselijk lekker!”

Judith keek hem aan, keek naar die enorme paardenlul en pakte het geval beet. Rustig trok ze het velletje naar achteren en ontblote de paarse eikel. Een druppel sperma welde op uit het gaatje en Judith likte het er af. Ze voelde de pik steigeren in haar hand. God, het ding werd gewoon wéér hard! Voor het eerst had ze het apparaat vast en realiseerde ze zich echt hoe veel groter hij was dan die van Henk. Met een hand omvatte ze het hele geval van haar echtgenoot maar voor dit monster had ze er bijna drie nodig! Ze likte met haar tong langs stijve lul, likte aan de eikel terwijl ze man aftrok, sneller en sneller rukte ze aan die grote pik.
“Tweedle, tweedle, tweedle” Telefoon! Ze keek naar de tas, Zag de Nokia en pakte hem met haar vrije hand. Ze keek op het scherm, hé! Henk! Terwijl ze gewoon doorging drukte ze op ‘opnemen’. “Hé, Henk, hoe ging je vergadering?” “Hoi schatje, eh…eh, tja, het liep wat anders dan gepland.

We hebben buiten het de zaak vergaderd, vandaar dat ik er niet was. We zijn met iets groots bezig, het gaat om veel geld!” Onzeker, hij was onzeker! Dat hoorde ze aan zijn stem! Goh, dat ze zo lang blind was geweest: “Mooi, ik ben hier ook met iets groots bezig!” antwoorde Judith die het tempo wat opvoerde. De man had zijn ogen gesloten en genoot van haar vrouwelijke aanpak. De eikel braakte voorvocht dat niet alleen de monster pik smeerde maar ook haar vingers bedekte met een laag glibberig geil. “Huh, hoe bedoel je, met wat dan?” vroeg Henk verbaast. “Ik probeer dat witte spul eruit te krijgen, ik trek me rot!” Henk lachte: “Krijg je de dop er niet af?” de man kreunde zachtjes, hij kwam klaar. Judith was verbaasd over de zaad productie van deze man.

Terwijl de pik spoot, dikke klodders sperma braakte over haar handen zei Judith: “Shit! Sorry, ik moet ophangen, ik maak er een zooitje van! Dag Henk, tot straks liefje!” “Okay, I love you!” Zei Henk lachend. Die Judith!
Dat was het moment dat ze besefte dat er iets niet was gegaan zoals gepland. Ze keek om zich heen: “Waar is het condoom?”

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!